Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Umyłam okna niedawno, nie wszystkie i to tylko dlatego, że parownicę sobie kupiłam - rewelacja, ale ogólnie to myję je jak przestaję przez nie widzieć, albo widzę zbyt dużo... pszczyn ;)

Arnika co to znaczy byle do wiosny - do wiosny chcesz chorować :bash: Kuruj się i w końcu zdrowa bądź :rolleyes:

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

rozumiem , ze to jest juz w zestawie?

????

Gosia... a to podstawowy zestaw???

...mam zamiar w pon iść na siłkę, więc do poniedziałku muszę być zdrowiutka... ;)

Aga .. ujawnij się :)

Ostatnio namierzyła mnie Delor... i fajnie :)

Ciekawe ile osób jeszcze podczytuje... a się nie odzywa...

A ja myślałam, że będę w sieci nierozpoznawalna, nie będą do mnie mówili po imieniu....

Swoją drogą.. to my tu już niewiele budujemy.. paplamy o wszystkim i o ważnościach..

Nie mam za to schizy, ze okna mam brudne... bo inne Dziewczyny też nie pucują.. Marta.. to ty oma nie jesteś.. nic a nic.. tylko 2X w roku toż to z ciebie oma nie będzie.. no chyba., że ciastem nadgonisz... ;)

Boże, człowieka nie było na forum zaledwie dobę , a tu 3 strony zapisane:)

Arnika, jutro jadę z rańca z lubym do twojej wsi po miód , więc zobaczę jak tam do Ciebie się dojeżdża.

Potem już samiuteńka się wybiorę .

W przyszłą sobotę mam rano koleżankę, z która nie widziałam się 1,5 roku.

Nie wiem ile posiedzi. Jak krótko to dam znać :)

O której jedziesz po ten miód i której będziesz wracała, bo wpadnie do mnie koleżanka z Żywca.. więc też nam chwilkę zejdzie. Będzie gdzieś koło 9.00 do.. może południa...

Później jestem..

Następna sobotę strzałkę odbieram.. więc tak czy owak będę na Twojej ulicy.. ale to też zależy czy macher się wyrobi...

U mnie 3 strony???? Niemożliwe...

a mnie się normalnie wydawało że Wiola Nadulki tak pyta czy ma czyste okna bo ja Nadulka ma czyste to przy okazji wizyty moglaby z nudów machnąć u Wioli:rotfl:

Wusia to podjedziemy tez do Ciebie umyć ;)

Wusiaczku... nie.. nie będzie Nadulka okien u mnie myła.. Ja to pitolę... a ona i tak się ze mną nie nagada, a ja z nią...

To ja wiem,że sie nie nagadamy :)

Nieee, nieee.. tak się nie wykręcisz... zastawę na drodze zrobię.. Tylko co by głupio nie wyglądać zastawiając czerwone i chyba .. złote... samochody to mi napisz kiedy i gdzie jedziesz..

Na kawkę nie wygospodarujesz czasu???

Może chłopaki przypomnieli by sobie daaawne czasy w zielonym...

DPSia.. ja chyba też dwa razy w roku..

I chyba się zestarzałam, bo kiedyś myłam co dwa tygodnie, potem co miesiąc, następnie co półtorej i co dwa.. a teraz . dwa razy.. ale w roku.. I wcale a wcale mi się nie chce...

Świat widzę, dzisiaj widziałam bażanta koguta jak chodził po mojej trawce tuż pod oknami sypialni... Widziałam, to i świat widać...