Gosiek33 16.11.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Umyłam okna niedawno, nie wszystkie i to tylko dlatego, że parownicę sobie kupiłam - rewelacja, ale ogólnie to myję je jak przestaję przez nie widzieć, albo widzę zbyt dużo... pszczyn Arnika co to znaczy byle do wiosny - do wiosny chcesz chorować Kuruj się i w końcu zdrowa bądź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.11.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Gosiek - a jak Ty te okna parownicą...? Taką co to gorącą parę wypuszcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.11.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 tak, tak w końcu dostałam karchera SC1020 i jestem nią zachwycona - kamiennie podłogi, fugi i szyby w locie myję. Tylko do sucha trzeba przetrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.11.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 a masz cos jeszcze dokupione do podstawowego wyposazenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.11.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 ie więcej nie inwestuję - końcówka do podłóg, do okien i małych powierzchni i okrągła szczoteczka do fug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.11.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 rozumiem , ze to jest juz w zestawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 rozumiem , ze to jest juz w zestawie? ???? Gosia... a to podstawowy zestaw??? ...mam zamiar w pon iść na siłkę, więc do poniedziałku muszę być zdrowiutka... Aga .. ujawnij się Ostatnio namierzyła mnie Delor... i fajnie Ciekawe ile osób jeszcze podczytuje... a się nie odzywa... A ja myślałam, że będę w sieci nierozpoznawalna, nie będą do mnie mówili po imieniu.... Swoją drogą.. to my tu już niewiele budujemy.. paplamy o wszystkim i o ważnościach.. Nie mam za to schizy, ze okna mam brudne... bo inne Dziewczyny też nie pucują.. Marta.. to ty oma nie jesteś.. nic a nic.. tylko 2X w roku toż to z ciebie oma nie będzie.. no chyba., że ciastem nadgonisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 a mnie się normalnie wydawało że Wiola Nadulki tak pyta czy ma czyste okna bo ja Nadulka ma czyste to przy okazji wizyty moglaby z nudów machnąć u Wioli:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 16.11.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Boże, człowieka nie było na forum zaledwie dobę , a tu 3 strony zapisane:) Arnika, jutro jadę z rańca z lubym do twojej wsi po miód , więc zobaczę jak tam do Ciebie się dojeżdża. Potem już samiuteńka się wybiorę . W przyszłą sobotę mam rano koleżankę, z która nie widziałam się 1,5 roku. Nie wiem ile posiedzi. Jak krótko to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 O której jedziesz po ten miód i której będziesz wracała, bo wpadnie do mnie koleżanka z Żywca.. więc też nam chwilkę zejdzie. Będzie gdzieś koło 9.00 do.. może południa... Później jestem.. Następna sobotę strzałkę odbieram.. więc tak czy owak będę na Twojej ulicy.. ale to też zależy czy macher się wyrobi... U mnie 3 strony???? Niemożliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Wusiaczku... nie.. nie będzie Nadulka okien u mnie myła.. Ja to pitolę... a ona i tak się ze mną nie nagada, a ja z nią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 16.11.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 a mnie się normalnie wydawało że Wiola Nadulki tak pyta czy ma czyste okna bo ja Nadulka ma czyste to przy okazji wizyty moglaby z nudów machnąć u Wioli:rotfl: Wusia to podjedziemy tez do Ciebie umyć Wusiaczku... nie.. nie będzie Nadulka okien u mnie myła.. Ja to pitolę... a ona i tak się ze mną nie nagada, a ja z nią... To ja wiem,że sie nie nagadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Nadi.. jej nie trzeba dwa razy powtarzać... Nooo dobra.. my tu pitu, pitu... a nie wiem kiedy kołocz robić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 16.11.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Jutro przejadę koło Ciebie szybko i cichaczem, bo mam napięty plan dnia. Więc spoko przyjmuj gościa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Nieee, nieee.. tak się nie wykręcisz... zastawę na drodze zrobię.. Tylko co by głupio nie wyglądać zastawiając czerwone i chyba .. złote... samochody to mi napisz kiedy i gdzie jedziesz.. Na kawkę nie wygospodarujesz czasu???Może chłopaki przypomnieli by sobie daaawne czasy w zielonym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 16.11.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Delor teraz przepadłaś,Arnika ci nie odpuści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.11.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Kurde, zaczynam żałować, że nie mam do Was bliżej, może i mnie by ktoś te okna umył. Bo ja to też jakoś 2 x w roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 16.11.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 To ja nie piszę ile , bo byście powiedziały, że zwariowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 16.11.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 To ja nie piszę ile , bo byście powiedziały, że zwariowałam to nie jestem sama;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 DPSia.. ja chyba też dwa razy w roku.. I chyba się zestarzałam, bo kiedyś myłam co dwa tygodnie, potem co miesiąc, następnie co półtorej i co dwa.. a teraz . dwa razy.. ale w roku.. I wcale a wcale mi się nie chce... Świat widzę, dzisiaj widziałam bażanta koguta jak chodził po mojej trawce tuż pod oknami sypialni... Widziałam, to i świat widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts