Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bożesz.. Nie wiem...

Sąsiadka dala mi trzy i jedna nie opisana i nie wiem.. smaku ni czuję i nie powącham..

Wina, i winiaków ci u nas dostatek.. miałybyśmy co rządzić.....

Aaa i żeby nie było.. po 3 kieliszeczkach miałam fazę.. Aż maż się dziwił, co ja tak dziwnie mówię przez fon....

Cześć Gosiu.. Czy Ty tą dużą szczotką doczyściłaś i podłogi i fugi? Bo jakoś nie widzę mnie latającą z małą końcówką po fugach... choć raz już je ręcznie czyściłam, później stwierdziłam, że poddaje...

Ile jest końcówek w zestawie?

Niestety najpierw tą malutką okrągłą - wtedy jest najsilniejsze skupienie pary + szorowanie tą szczoteczką, reszta podłogi tylko dużą :yes:

Ale jak już doczyściłam, to teraz tylko dużej używam, a ta o połowę mniejsza służy mi właśnie do mycia okien ;)

Niestety...., ale jak pomyślę, że mogłabym nie mieć czego czyścić i mieszkać nadal na 40m2 to mogę biegać na tym ustrojstwie codziennie :lol2:

A poza tym z założenia nie machasz tą końcówką tylko chodzisz statecznym krokiem.... bywa to wkurzające, ale tylko wtedy para ma czas rozpuścić brud ;)

Nooo tak... ale ma tego sporo...

Ojjj przydała by się jakaś "Marysia"...

Wpadli do nas kuzyn z żoną i ich kolega.. jak usiedli na momencik... to jakoś tak nie wyszli szybko...

Bardzo dobrze się im siedziało u nas .. i wyszli po kostce "prosto";)

Kocham mój dom, za to, że jest, kocham tą przestrzeń, i to, że można oddychać... i kocham za to, że goście się dobrze czują i nie chcą wychodzić :)

I proszę pamiętać, że do mnie zawsze po drodze..

Czy to z Warszawy, czy Gdańska , czy z innego zakątku kraju.., czy z wsi obok...;)