Nadulka 19.11.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Witam poniedziałkowo ,miłe grono:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.11.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 W tym rzecz, że taka jesteś i chwała Bogu Mop mi obrzydł bo to ciągle te brudy rozsmarowuję i wcieram w podłogę, nawet wiadro specjalne sobie kupiłam, żeby w nim płukać tę szmatę, ale to już po pierwszym razie brudna zupa Tylko jeśli byś się zdecydowała to pamiętaj by dokupić sobie zapas do płaskiego mopa z mikrofibry - oryginalny jest za drogi a mój to chyba najtańszy na rynku - bo albo ten, albo bliźniaczo podobny tu znalazłam Ci tani, ale jeszcze trzeba doliczyć 49 zł za dostawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 19.11.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Gosiek ja też się kiedys zastanawiałam nad tym urządzeniem,ale jakoś różne opinie słyszałam no i zrezygnowałam z tego pomysłu.A mopa juz też mam dość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.11.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 19.11.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 szkoda tylko, ze ta parownica nie nadaje sie do paneli a tego mam najwiecej:bash: ooo to u mnie też odpada:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.11.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Za to u mnie jasnych kafli pod dostatkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.11.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 cześć dziewczęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.11.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 I proszę pamiętać, że do mnie zawsze po drodze.. Czy to z Warszawy, czy Gdańska , czy z innego zakątku kraju.., czy z wsi obok... OOO jak tak zapraszasz ,to trza by kiedyś wpaść :hug: Pozdro z centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.11.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Wiolka, ja chyba w końcu będę miała po drodze do ciebie. W lutym wybieram się z dziećmi do koleżanki w Zabrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.11.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Beata.. zapraszam.. Kawkę mam tylko nie z takiego superaśnego ekspresu .. ale jest, herbata też., wina ci u nas pod dostatkiem... Ala.. no i niestety .. jedziesz koło mnie.. choćby nie wiem jak, ale musisz jechać koło mnie.. najwyżej nadrobisz 2,5km... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 19.11.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Wiolka, ja chyba w końcu będę miała po drodze do ciebie. W lutym wybieram się z dziećmi do koleżanki w Zabrzu Alusia,to i do mnie będzie tez bliziutko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.11.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Winko Arnikowe, mrrrrauuu Jak nie przepadam za winem, to twoje było pyszniutkie i sama dokładnie wiesz ile go wypiłam u ciebie Proszę zachować go trochę dla mnie, to może się znowu wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.11.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Lidzia mam jeszcze troszeczkę.. czyli coś koło 40 litrów.. Zachowam, zachowam... I dla Ciebie i dla innych Dziewczyn.. Tylko proszę się spieszyć... A ja nie mam pojęcia ile wypiłaś... kompletnie nie wiem.. z butelki jakby nic nie ubyło... A może kiedyś i Was nawiedzę.. Młode chciało do Kopernika... a ja do "Umywalek".. tak młody opowiadał kiedyś co zwiedzał w Warszawie.. ..:Pajac kultury, zamek, i umywalki.. czytaj Łazienki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.11.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Beata.. zapraszam.. Kawkę mam tylko nie z takiego superaśnego ekspresu .. ale jest, herbata też., wina ci u nas pod dostatkiem... Oj winko to ja lubię ... i to mi wystarczy+oczywiście dobre towarzystwo ,,,więcej do szczęścia nie trzeba:Dale najprędzej to jechać będę koło Ciebie w styczniu,,,a może Ty prędzej koło mnie będziesz pomykać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.11.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Bożesz... nie mam pojęcia gdzie i kiedy mnie wywieje... Ty to chyba jakieś centrum... tak kojarzę... ale nie wiem... Ostatnio wybyłam tydzień temu gdzieś w środek i na wschód... Nawet młody się pytał gdzie jesteśmy i kazał skręcić na Warszawę do Rasi na kawę.. jedyne 100km odbić... Ale zaraz dodał, że stąd jest bliżej niż od nas... ooot..i miał racje... To spieszcie się Laseczki.. bo winko jest niestety w ilości ograniczonej... Ostatnio jak oglądałam to KA co to Ambercia dla siebie ściąga.. to znalazłam z tej samej firmy ekspres do kawy. Nie taki na tabletki tylko z .. tygielkiem jakby... Baaardzo mi się spodobał... Tylko dlaczego on taki drogi jest.. jakby ktoś miał namiar na dużo tańszy to w czerwonym kolorze ewentualnie grafitowym poproszę o namiar.. Miałam dostać ekspres do kawy od męża na ubiegłe urodziny... nooo i nie dostałam, bo to co ja chciałam przewyższył jego budżet... A teraz mój kochany mąż stwierdził.. że kupił mi na imieniny (były już ) autko... na mikołaja obszyje mi skórką kierownice(po co ja się pytam.. - no bo to ładnie wygląda....) a na gwiazdkę kupi mi nowy skórzany mieszek do lewarka9PO CO? ja się pytam.. bo ten jest skajowy, a tamten skórzany)... Ot.. i już mam prezenty zaplanowane i rozpisane... Tylko ja się pytam .. co dla Wiolusi????????? Bo sreberko dostanie nowości, a ja co??????? A miałam wyjść wcześniej.. ale sobie pracochłonny obiad wymyśliłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.11.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Alusia,to i do mnie będzie tez bliziutko;) Dziekuję za zaproszenia :hug:Chyba będę musiała dzień wcześniej wyjechać... Wiolka, trzymaj dla mnie butelczynę winka na degustację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 19.11.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Dziekuję za zaproszenia :hug:Chyba będę musiała dzień wcześniej wyjechać... Spanie też jest,a dzieci mamy w podobnym wieku ,więc się dogadają Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.11.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Wiolka nie kombinuj z ekspresem kolbowym, urobisz sie przy kazdej kawie i ci sie odechce parzyc , znowu bedziesz pila rozpuszczalna , jak juz to lepiej pozbierac na automat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 19.11.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Wiolka nie kombinuj z ekspresem kolbowym, urobisz sie przy kazdej kawie i ci sie odechce parzyc , znowu bedziesz pila rozpuszczalna , jak juz to lepiej pozbierac na automat dobrze piszesz:) tylko nie daj się skusić na kapsułkowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.11.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 normalny automat na kawe ziarnista, ktory sobie sam mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts