Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Arni, trzymam kciuki za dobra sprzedaz! Niech autko idzie w dobre rece :yes:

Emil wymyślił sobie na dzisiaj obiad...

Uszka z mięsem i barszcz czerwony...

Brrrr....

Chciał robić to też babra się w mące.. ja do niej nie podchodzę dopóki nie wywałkuje... nienawidzę jak mąka obkleja mi palce....

Farsz zrobiłam, barszcz się gotuje...

Kleić pierożki i uszka mogę.. .to już mi nie przeszkadza....

Za to w całości będzie dobry obiadek...

Mąż i Emil będą uradowani :)

A wiesz jak ten KA dobrze ciasto na pierogi/uszka wyrabia :stirthepot::D:D:D No i babrac sie nie trzeba ;) Moze wiec warto? ;)

Wczoraj pierwszy raz zobaczylam jak wyglada suszarka do makaronow i pasty robiona przez KA :eek: Znajoma zamowila bo podobno tanio i praktycznie :cool: No nie wiem ... chyba nie chcialabym we wlasnej kuchni takiego ustrojstwa :lol2:

Ufff....

Uszek narobionych jeszcze na trzy obiady...

Jak już robię to naprawdę jak dla wojska.. Nie potrafię zrobić kilka dla każdego na jeden obiad...

Chłopaki ucieszeni, ,mąż szczęśliwy.. mały ciasto robił, wałkował... i padał...

Ja barszczyk, farsz i lepienie... Podobno w/g młodego najmniej zrobiłam;)

Jak sprzedam turbolota.. to kliknę, że poszedł... ;)

Tak naprawdę to nie jest złe autko, tylko regulacja od czasu do czasu.. no i serwisy dwa.. jeden filtrowo-olejowy, drugi od gazu.. i ta wydawało by się , że ciągle coś.. Noo czasami źle go pan pod kompa wziął i źle uregulował, ale zawsze w ramach gwarancji naprawił właściwie.. tylko dlaczego od razu tego dobrze nie robili?????

Za to koszty utrzymania śmieszne, jeżdżenie za połowę ceny, wszędzie się w mieście zmieściłam, w każdej dziurze zaparkowałam...

Generalnie prawie mam go przez dwa lata, woził mnie bezawaryjnie... :yes:

Oby strzałka też tak się sprawowała...

Spagetti lubią też u mnie chłopaki, maż zje, ale nie jest zachwycony...

Ambercia.. kusisz tym KA.. tylko gdzie ja go w dobrej cence nabędę... Ja tak jak Ty nie potrafię, więc nawet nie będę szukała...

Jak będziesz coś nabywała.. a będzie miejsce w paczce to ja też poproszę... :yes: Ale takich jak ja będzie połowa forum...

I melduję, że Inka pachnąca czyściutka, bielutka.. i zła oraz obrażona na panią... ;)

czyszczenie gruczolkow?? co to ???

u mnie bylo spagetti bo dzieci lubia a maz srednio lubi makaron ale wyjscia nie mial :)

Wiolus nie dalam rady sie dzis wyrobic, jeszcze chalupa nieogarnieta, takie mialam zaleglosci, ale moze nie masz planow na jutro i umowilybysmy sie tak kolo 16??? Wtedy mozna sie jeszcze napic kawki coby za pozno nie bylo :)

Edytowane przez markoto

A Ty mnie Martuś jeszcze chcesz??????????:eek:

Dla mnie kawka.. duuużo kawki..... nawet o 19.00 jest OK... :yes:

Tylko nie wiem jak będzie, bo wczoraj dzwonił i dopytywał się pan o turbolota.. i chciałby najprawdopodobniej jutro podjechać.. ale czy to był tylko ciekawy, czy zainteresowany?? któż to może wiedzieć...

Jakby co to od jutra nie mam pojazdu (mój nowy jeszcze na warsztacie.. dopiero po niedzieli się wezmą za niego...).. :( znaczy mężowy.. ale toczką nie lubię jeździć, co nie znaczy, że nie potrafię... Ale w ciemności nie wykręce na lusterka tego gabarytu...

Wiolus nie dalam rady sie dzis wyrobic, jeszcze chalupa nieogarnieta, takie mialam zaleglosci,

A co Ty zamierzasz robić???????? Po co i co pucować?????????? Po chałupie nie będę ci biegała...

Wiola wiesz czasami dom trzeba ogarnac bez wzgledu na to czy goscie beda czy nie :D

To ja juz nie wiem czy ty mozesz przyjechac jutro czy nie bo sie zgubilam :( Bo jak problemem jest brak auta to mozemy sie zmowic jakos w tygodniu tez jak juz bedziesz miala auto

No tak :-) To prawda i ja mam dwa tylki do wyciskania :lol2: Ale zapewniam sprawa jest prosta jak metr sznurka w kieszeni :-) Generalnie wszystko robie przy sierciuchach ... obcinam i piluje pazurki, obcinam kudly, trymuje, czyszcze uszy, gruczoly ;), zrobie nawet zastrzyk i wyciagam szwy po operacjach ;)

Z tym pazurem, to tez dalabym rade, ale nie mialam tego psikacza do powierzchniowego znieczulenia :(

Ja też przy moim kudłaczu robię sama...

Ambercia.. to ja poczekam na ten za rok...:yes: :) Jeśli się da.. i o mnie nie zapomnisz :)

nie zapomne, ale do wlasnej paczki i na wlasne nazwisko upchac nie moge :( I KA zawsze przychodzi jako jedna paczka. NIe mozna go z niczym innym laczyc. " This item must be shipped separately from other items in your order."