Nadulka 24.11.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 a kto by nie był zadowolony z takiego obiadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.11.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Chciałam bardzo serdecznie podziękować za przekazanie Swojego 1% dla Emila. Wpłaty nadeszły z: Katowice, Będzin, Dąbrowa Górnicza, Zabrze, Rybnik, Siedlce, Krosno, Pruszcz Gdański, Myszków. Niektóre miejscowości powtarzały się Otrzymane środki będą bardzo rozsądnie wydane. Jeszcze raz dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.11.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Nadi.. ojjj uwierz mi.. chłopcy wszyscy trzej byli baaardzo zadowoleni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.11.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Markotka.. Co do jutrzejszego przyjazdu... tel rozdzwoniły się.. nagle 3 facetów dla swoich kobiet chcą kupić turbolota.. chcą wpaść.. Ciekawe czy wpadną czy obejrzą i czy kupią... Mnie się nie spieszy.. znaczy sprzedać już jutro, ale jak znajdzie turbolot swoją kobietę to niech idzie w dobre ręce. Jak co to zadzwonię, że jadę ale toczką mężową... Emil słyszał i też chce... Ja nie chcę go brać.. ale będzie ryk... Czyli na razie jestem na tak za wizytą.. ale nie wiem o której i czy np nie zaczną się zjeżdżać do późna... No i czy mam brać maszynkę i nożyczki??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 no to trzymam kciukasy za sprzedaż turbolota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.11.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 bierz maszynke ale do miesa i dzwon jak bedziesz jechac bede czekac, a jesli beda jezdzic do nocy to najwyzej przeniesiemy spotkanie, toz turbolot wazniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.11.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 OKi to nie piecz czasami ciasta.. Kawa wystarczy... Maszynkę zabiorę... A mają zajrzeć z Limanowej, Krakowa i Kęt... Ciekawe który i czy w ogóle przyjadą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.11.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 ciasto juz mam, ale nie wiem ile uda sie uratowac do jutra Malka jakby co to tez zapraszam na kawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.11.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 No i co, i co? Byli, kupili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.11.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Nieee DPSia.. wczoraj i przedwczoraj dzwonili... deklarowali , że dzisiaj wpadną.. ale jak dotąd żadnego telefonu...Jak przyjadą to dobrze, nie to jeszcze lepiej, bo turbolot jest/przydał by mi się na te kilka dni jeszcze... Markotka.. jak będę miała jechać to zadzwonię.. OKi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 25.11.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Witam! Przeczytałem, a właściwie oglądałem dziennik... do 1-ej w nocy. Świetny domek. U siebie też miałem mieć taki stropodach w salonie , jak Wasz, ale warunki zabudowy nie pozwoliły. Byłem na żywo obejrzeć Irysa i właśnie taki strop mnie zachwycił, cóż- nie dało się, będę z tym żył Rondo mnie się też bardzo podoba, mam koncepta na podobne kółko, ale droga jeszcze bardzo daleka. Ogólnie macie SUPER, SUPER ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.11.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Witaj DEZET Przeczytać dziennika to ja już bym się nie podjęła... oglądnąć obrazki to jeszcze, a za komentarze to już wcale... Dziękuję za pochwały dla domku i ronda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.11.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Arniko, to ściskać jeszcze czy puścić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.11.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Amtla.. za godzinkę z Krakowa mają do nas przyjechać... Dziewczyna po głosie sympatyczna... Potrzymaj jeszcze za godzinkę... Wiecie.. ze mnie jest taaaka baba.. z jednej strony to chcę sprzedać turbolota, z drugiej.. szkoda mi go... Chłopaki go plakują, pięknią... Nooo śliczny malusi turbolocik... Z drugiej strony strzałka będzie pod koniec tygodnia... Jak ja będę się poruszała bez auta????????? Toż to ja nawet nie wiem po ile są bilety i jakimi autobusami się od nas mam wydostać... o czasie nie wspomnę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.11.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Ojjj, jak ja Cię rozumiem z tym żalem za autkiem, kochana... Do dziś mi smutno, jak o naszej nexii ukochanej pomyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.11.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Byli ..., oglądnęli, przejechali się.. , podobał im się turbolot, pojechali jeszcze H.getza zobaczyć jeszcze... Zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 25.11.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 jak nie ci to inni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.11.2012 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 jak nie ci to inni niby tak, tylko to wcale nas nie zwalnia z trzymania kciukow Trzymamy wiec dalej! Mysle, ze jak jest tak duze zainteresowanie, to tylko dobrze wrozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 25.11.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Pewnie ,że nadal trzymam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.11.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Cisza - to może oznaczać dopinanie transakcji na ostatni guzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts