Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chciałam bardzo serdecznie podziękować za przekazanie Swojego 1% dla Emila.

Wpłaty nadeszły z:

Katowice, Będzin, Dąbrowa Górnicza, Zabrze, Rybnik, Siedlce, Krosno, Pruszcz Gdański, Myszków. Niektóre miejscowości powtarzały się :)

Otrzymane środki będą bardzo rozsądnie wydane.

Jeszcze raz dziękuję :)

Markotka.. Co do jutrzejszego przyjazdu...

tel rozdzwoniły się.. nagle 3 facetów dla swoich kobiet chcą kupić turbolota.. chcą wpaść..

Ciekawe czy wpadną czy obejrzą i czy kupią...

Mnie się nie spieszy.. znaczy sprzedać już jutro, ale jak znajdzie turbolot swoją kobietę to niech idzie w dobre ręce.

Jak co to zadzwonię, że jadę ale toczką mężową... Emil słyszał i też chce... Ja nie chcę go brać.. ale będzie ryk...

Czyli na razie jestem na tak za wizytą.. ale nie wiem o której i czy np nie zaczną się zjeżdżać do późna...

No i czy mam brać maszynkę i nożyczki???????

Nieee DPSia.. wczoraj i przedwczoraj dzwonili... deklarowali , że dzisiaj wpadną.. ale jak dotąd żadnego telefonu...

Jak przyjadą to dobrze, nie to jeszcze lepiej, bo turbolot jest/przydał by mi się na te kilka dni jeszcze...

Markotka.. jak będę miała jechać to zadzwonię.. OKi...

Witam! Przeczytałem, a właściwie oglądałem dziennik... do 1-ej w nocy. Świetny domek. U siebie też miałem mieć taki stropodach w salonie , jak Wasz,

ale warunki zabudowy nie pozwoliły. Byłem na żywo obejrzeć Irysa i właśnie taki strop mnie zachwycił, cóż- nie dało się, będę z tym żył ;-)

Rondo mnie się też bardzo podoba, mam koncepta na podobne kółko, ale droga jeszcze bardzo daleka.

Ogólnie macie SUPER, SUPER !

Amtla.. za godzinkę z Krakowa mają do nas przyjechać...

Dziewczyna po głosie sympatyczna...

Potrzymaj jeszcze za godzinkę... ;)

Wiecie.. ze mnie jest taaaka baba.. z jednej strony to chcę sprzedać turbolota, z drugiej.. szkoda mi go...

Chłopaki go plakują, pięknią...

Nooo śliczny malusi turbolocik...

Z drugiej strony strzałka będzie pod koniec tygodnia...

Jak ja będę się poruszała bez auta?????????:eek:

Toż to ja nawet nie wiem po ile są bilety i jakimi autobusami się od nas mam wydostać... o czasie nie wspomnę....