markoto 25.11.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 z tego co wiem to na raze nie sprzedany Dzieki Wiola za pogawedke i pycha winko wlasnie popijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.11.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 To ja trzymam kciuki, żeby turbolot sprzedał się do pod koniec tygodnia i tym sposobem płynnie przemienił się w strzałkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.11.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Turbolot nie sprzedany, co mnie ani na moment nie zmartwiło... Rasia.. dobrze mówisz .... Przejdzie płynnie w strzałkę... Zainteresowanie było i ucichło.. będzie nadal..w innym dniu... Markotka.. To ja dziękuję baaardzo Emil był zachwycony i już na głównej drodze pytał kiedy znów do Was podjedziemy... Nooo i tak brać młodego.. A winko jak smakuje to na zdrówko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.11.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 no towarzyski jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 26.11.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Witam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.11.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Cześć Nadulka Jak tam.. gara nie potrzebujesz.. ?? Pomyślałam o Tobie bo fasolkę gotuję... Oczywiście jak dla wojska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.11.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 a ja tak uwielbiam i fasolke i bigos ale nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 26.11.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Cześć Nadulka Jak tam.. gara nie potrzebujesz.. ?? Pomyślałam o Tobie bo fasolkę gotuję... Oczywiście jak dla wojska... Potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.11.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 26.11.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Hej Arnika Dopiero dziś dorwałam się do kompa. Dzięki za pyszne ciasto i kawkę . Domek w realu jeszcze piękniejszy, mąż sympatyczny no i gospodyni przeszalona :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.11.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 ja pieke ciasta i pierniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 26.11.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 ja pieke ciasta i pierniki jakie ciasta? może coś zgapie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.11.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Jeszcze nie wiem pewnie orzechowca mozna go spokojnie piec wczesniej, pierniki mam juz zarobione tez mozna upiec wczesniej , moze jeszcze sernik bo to ulubione ciasto dziadka tez do zrobienia dzien wczesniej no i moze jakas strucla makowa juz na wigilie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 26.11.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 ja sernik musowo:)tylko szukam jeszcze coś innego,bo to co zawsze piekę już mi się znudziło. a co to za orzechowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.11.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 (edytowane) \ Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.11.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 (edytowane) TARciu masakra jakas Nadulka to ciasto miodowe przekladane masa budyniowa a na gorze jest wrstwa orzechow w karmelu http://4.bp.blogspot.com/-uG9jgqhRQcw/UDJdckrOlSI/AAAAAAAACac/yNs8I8xbCyE/s1600/orzechowiec.jpg a tak wyglada w wersji uproszconej http://www.mojewypieki.com/app/webroot/upload/images/przepisy/Ciasto orzechowo - budyniowe/orzecowe_z_budyniem_20_400x400.jpg no i pewnie o balowe sie upomna Edytowane 26 Listopada 2012 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.11.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.11.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 ... boszzz az ślinka leci, a do świąt jeszcze taaaaak daleko.... Hejeczka, a ja od lat jeżdże na "gotowe". i oby tak zostało bo kucharka ze mnie jak .... no może dla wojska, ale mocno wygłodzonego, niewybrednego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.11.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.11.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 (edytowane) u nas jest tez podzial no ale nie ma takiej obfitosci potraw, ciotka niestety w pracy wiec robi miesa na kolejne dni swiat, mama przygotowuje ryby, kapuste z grzybami i zupe rybna, zona kuzyna nr 1 robi krokiety z nadzieniem jajeczno cebulowym i barszcz, zona kuzyna nr 2 robi rybe po grecku, ja ciasta, na nastepne dni tzreba dorobic jeszcze salatki a te twoje sledziki to jakie?? podrzuc przepisa te jajka faszerowane to czym? Edytowane 26 Listopada 2012 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.