braza 04.12.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Ja mam Ambition, stalowe, patelnię co prawda jedną, ale płyta czyta wszystko. Inne patelnie, nie pamiętam producentów, są z dnem "plaster miodu" i płyta też je czyta. Młodemu pogratuluj i ... bój się! Nurkowanie straszliwie wciąga!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.12.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Braza.. już się boję... bo.... już nadawał rano przy śniadaniu, że jedzie znów na nurkowanie za dwa tygodnie (ale dlaczego za dwa to nie wiem..?) i już śpiewał o zakupie wszystkich dynksów do nurkowania... Płetwy, maska, buty, kombinezon, i inne dynksy o których ja bladego pojęcia nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.12.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.12.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 TARcia... to ja nie wiem, czy ten właśnie basen za moment nie kazałby wymienić na pełnowymiarowy olimpijski;) bo byłby za mały do nurkowania... A nurkowanie za nim chodziło od poprzednich wakacji... Jak był z Panią swoją nad jeziorem to byli też nurkowie.. to on mało myśląc popłynął za nimi.. Jego Pani też za Emilem..... Namachała się tak, że kosmos, popłynął dalej niż środek jeziora... Bo musiał sobie popatrzeć.. Dziewczyna ma znajomego co jest nurkiem i nurkuje, i obiecała mu, że kiedyś go zabierze.. I tak wczoraj obietnica się zmaterializowała... Już widzę jak będzie nas podprowadzał pod sprzęty.. Najpierw z cała pewnością pójdą pod włos płetwy i maska.. rurka też , bo to wszystko przyda mu się gdybyśmy w końcu zmaterializowali wyjazd do Chorwacji... A wyjeżdżamy już tak ze 4-5 lat... On co chwile wymyśla... W poprzednią niedzielę była taka jazda, że żadne tabletki nie pomagały.. myślałam, że będę po pogotowie dzwonić... A tylko rozłożył na czynniki pierwsze lampę do biurka... Zaraz Mikołaj, a lista taka, że cho, cho.... i niestety nie dostanie z niej nic... A był min samolot czy samochód zdalnie sterowany na pilota na benzynę... każdy dynks dokupuje się osobno i jest drogi, komórka dotykowa i to nie zwykła tylko ma być wypaśna i już sama nie wiem co jeszcze ... Będzie ciężko... Aż zastanawiam jak i gdzie się z desantować w Mikołaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 No to nie wiem, co Ci doradzić... Kino...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 04.12.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Możesz przyjechać do mnie Jak będziesz jechać po strzałę to także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.12.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Cze Delorcia Strzałkę widziałam wczoraj... rooooobi sięeeee..... Noo ja choleryk już wyszłam z siebie i stanęłam obok... Wiem, że czasu potrzeba, ale ja nie mam czym jeździć... Może jutro będzie.. może... Jakoś szczerze to trudno i w to uwierzyć... Zobaczymy... I mam taaaaakie tyyyły w załatwianiu ważności, ze jak odbiorę to tylko mi głowa będzie podskakiwała .. gaz będę tylko tankowała i w drogę.. A kiedy będziesz u mnie.. albo na rynku? Wstąpiłabyś na kawkę DPSia.. kino powiadasz.. tylko ja mam baardzo okrojony repertuar.. jedynie komedia jest w stanie posadzić mnie przed TV albo ekranem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.12.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Spadł u nas wczoraj śnieg.. chyba to wczoraj było... Odśnieżałam... Dzisiaj już dwa razy odśnieżałam... i raz zamiatałam... Jakaś godzinkę temu miałam już naprawdę co robić... Ale ja lubię odśnieżać.. Naprawdę... Mąż zaopatrzył nas w łopatę taka podwójną do posuwania z kółkami pod spodem.. Bosko się odśnieża... Podoba mi się... Podjazd i cała kosteczka odśnieżona, i połowę drogi... ze śniegu najbardziej jednak cieszy się Inka.. dostaje głupawki tak biega i bryka.. myśli, że nikt jej nie zauważy w tym śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.12.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.12.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Też jestem z nienormalnych, co odśnieżać lubią. Mogę nawet miotłą, ale to takie ... odświeżające zajęcie! I żal mi, bo u nas od wczoraj nie popadało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.12.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 U nas już od wczoraj śnieżek nie padał... Odśnieżona droga i podjazd są ładne czyściutkie... Natomiast od kilku dni wkurza mnie sąsiad.. Ten pierwszy u nas na uliczce... Z połowy drogi zrobił sobie prywatna drogę ubłoconą jak diabli, bo... WOZI ZIEMIE CIĘŻARÓWKAMI 4 OSIOWYMI !!!!!! droga już pokiereszowana, ubłocona masakrycznie, ja dzisiaj na nogach przejść nie mogłam.. buty brudne, spodnie ubłocone.. masakra... Nie wytrzymałam poprosiłam go do płota.. i pytam co zrobił i czy widział co jest z drogą.. Niee ona taka była.. A co z ubłoconą, przecież przejść się nie da,, Aaaa po fajrancie posprzątają... I już widzę, ze dobrej drogi to my już mieć nie będziemy, bo jak 50 takich ciężarówek do niego przejedzie to jak ma ta droga z kostki być dobra... No jak??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.12.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Sąsiada współczuję, jakoś mi tak w duszy gra, że to jeden z tych wieeeeeluu buraków, co się po świecie nie wiadomo po co szlajają ... Moi dwaj kumple z Niemiec oczadzieli na punkcie nurkowania, byli u mnie kilka razy - to jest absolutny świr, do tego świr bardzo drogi. Myśl Kobieto, bo Cię Emil z torbami puści;) Pada cały czas, psia krew!!! A ja nie przepadam za odśnieżaniem. Arniczka, co to za łopata na kółkach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.12.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 noo sąsiad blokowy jak diabli.. bajzel przez 2,5 roku mieszkania na placu miał jak diabli... do tego pozjadał wszelkie rozumy , jak to deweloper podwykonawca... Droga dojazdowa jego i z absolutnie nikim się nie liczy. Stanęłam, zwróciłam uwagę.. odpysknął, że na fajrant będzie posprzątane.. ale droga z kostki już jest zrujnowana.. Na to on, że on tego nie zrobił... Nasrał by na wycieraczce on, albo jego dostawca, a on by powiedział, ze z jego strony wszystko jest OK... Sąsiadce mojej zwalił samochód dostarczający jemu ze 3 lata temu więźbę i do dziś ani kierowca, a tym bardziej on nie naprawili płotu... Brrr nie lubię go... Czyli mam się już bać tego nurkowania??? Eeee może mu przejdzie, bo ono nie jest ogólnie dostępne i aż do Knurowa jechaliśmy z nim.. czy za nawet to kawałek drogi od nas,.. Braza.. jest taka podwójna a pod spodem kółka .. pchasz ją a nie szuflujesz... Ooo taka http://allegro.pl/lopata-do-sniegu-odsniezania-zgarniacz-polski-i2783745186.htmlhttp://allegro.pl/lopata-do-sniegu-zgarniacz-z-rolkami-spychacz-fv-i2818784060.htmlhttp://allegro.pl/lopata-do-sniegu-zgarniacz-promocja-producent-i2833590170.html Przeglądając łopaty to ta mi się spodobała... http://allegro.pl/plug-reczny-do-odsniezania-lopata-do-sniegu-hit-i2822039049.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.12.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.12.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Myśmy kupowali w biedronce i jakość nawet super. Jak był tłuczeń to nie najlepiej się nią odśnieżało, bo było mega nierówno, teraz super.. Wczoraj cały podjazd, rondo i ścieżka + prawie cała droga przed naszym płotem i dałam rady bez problemu , nawet się nie zmęczyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.12.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.12.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.12.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Arni, blizej macie Jaworzno. Kursy juz dla dzieciakow, ktore ukonczyly 14 lat http://www.scubani.pl/nasze-wyjazdy/szkolenia-podstawowe/-kurs-podstawowy-pletwonurek-kdp-cmas-p1 Jak dobrze pamietam sa jeszcze dwie szkolki. Trenuje sie na basenie a potem na Szczakowej. Mozna narzekac, ze brudna woda i mala widocznosc, no ale jest blisko. Szkola organizuje fajne, letnie wyjazdy zagraniczne Poczatkowy sprzet wcale nie jest drogi. Schody zaczynaja sie wtedy, gdy chcemy nurkowac na wrakach, rafach albo - jak moi znajomi - w przereblach Sasiadow wspolczuwam ... Zawsze mialam farta do fajnych sasiadow. Najfajniejsi byli wlasnie z domkow gdy mieszkalam pod wawa Niesamowicie pomocni i uczynni. Fajnie sie z nimi tam zylo, chociaz krotko. Tutaj tez jest ok, chociaz rotacja w sasiedztwie duza Wiele mieszkan jest wynajmowanych i dosc szybko zmieniaja sie twarze NIkt nie stuka, nie puka, nie przeszkadza ... Fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts