markoto 06.12.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 kurka to znow mam jechac... a wzielas ta z nierdzewki i ilag?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 06.12.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Arnika nie smutaj się,Emil pewnie nie chciał nic narobić a gdzie ty byłaś,że byłaś blisko mnie co? Byliśmy przedwczoraj na imprezie Barbórkowej u znajomych,nawet tańce były;) Wczoraj byłam wyrwać zęba i tak się fatalnie czułam że masakra.... A święta tuż...tuż...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 06.12.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 mowicie ze to nieduzo?? ale kurka zadna to fima nie wiem ile to warte ale z ta powloka ilag wiec moze moglam kupic ma 3 lata gwarancji,jak coś będzie nie tak to oddasz:) moja siostra ma lidlowską już dosyć długo i jest zadowolona,teraz nawet też sobie kupiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.12.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Markotka kupiłam 3 .. Tą z nierdzewki i 2 z ilag- 24 i 28cm... Powiesz, że rozpusta. ale ja dość sporo używam patelek.... a moje szlag trafił... Nadulka na basenie MOSiR w Knurowie młody nurkował.. starszy też spróbował... Dość bardzo narozrabiał... Jak jutro odbiorę strzałkę to muszę za lekarzem podjechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 06.12.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Oo to jutro wielki dzień a kto lekarza potrzebuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.12.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Już dzisiaj mogłam, ale czasowo się nie wyrobilibyśmy.,. mąż w pracy ja autobusem, w szkole młodego.. Brrrr... Kto potrzebuje lekarza.... jak to kto Emil.. zaraz po nim chyba ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 06.12.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Oj to ja widzę że dziś masz faktycznie nerwa:oto ja grzecznie sobie ide:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.12.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.12.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Wioluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.12.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Arni, patelni to masz teraz dostatek Niech Ci dobrze sluza A Emilowi - jak mozesz, to troche odpusc ... Dzisiaj Mikolaj ... Tak czy siak jakis fajny prezent Mlodemu sie nalezy A i Starszak pewnie zalapie sie na male co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.12.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 No teraz to mi nie zabraknie podczas duszenia czy smażenia ... Dzięki dziewczyny... Wcale nie jest mi lekko. . Młody naprawdę niewąsko narozrabiał... Już śpi... I kocham ten stan jak młody śpi Jutro jadę po strzałkę Może to poprawi mi humor... Może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.12.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 I powiem, że do mnie Mikołaj nie dojechał A tak starałam się być grzeczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.12.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Arni, ja wiem czemu nie dojechal ... Wciaz lobuz mysli nad najpiekniejszym ubrankiem ... dla siebie http://carpenterconsulting.files.wordpress.com/2012/12/mikoc582aj.jpg?w=400&h=397 A jakby tego bylo malo, to dopiero dzisiaj dostalm news o wczorajszej promo - wiem, ze jestes zainteresowana ... http://i46.tinypic.com/qyxy0n.jpg na szczescie to byla wersja Stand czyli troche slabsza ... Widac jednak, ze duze obnizki sa nie tylko na Black Friday Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.12.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Ambercia niech Pan z brodą myśli, niech myśli... A ten KA to ten słabszy? bo ja nie mam pojęcia... I w tym roku niestety nie mogę sobie pozwolić.. choćbym baaardzo chciała, a cena naprawdę śmieszna w stosunku do tych u nas. Tylko powiedz mi jeszcze, czy można nim trzeć ziemniaki albo mięso i czy to jest w zestawie, pewnie nie, i ile kosztuje dostawka? Ja piszę się na niego za rok. I wcześniej , zdecydowanie wcześniej na ekspres.... Jutro odbieram strzałkę, a koszty niestety wzrosły to i paść się poszedł KA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.12.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 I powiem, że do mnie Mikołaj nie dojechał A tak starałam się być grzeczna... nie tylko do ciebie nie dojechał o mnie też zapomniał, chociaż wszyscy dostali piękne prezenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.12.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Arni, wszystko mozna jesli masz dedykowany osprzet. Moj sprowadzilam prawie ze wszystkim, bo az zal bylo nie kupic Trzymam kciuki za srebereko ... I czemu zmieniaja ustalona cene? Cos mi tu smierdzi naciagactwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.12.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Wiola pisalam ci ze KA to glownie do ciasta, no chyba ze planujesz zaczac piec nie tylko zakalce to wtedy bardo pomaga ja mam przystawki surowkowe ale jakos fajniejsze wychodza z zelmera no chyba, ze mam nie te co trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Fakt, surówki to zelmerem fajnie idą, Ciast to ja prawie w ogóle nie piekę... Chyba nie kupię KA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.12.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 A ja z zelmera nie jestem zachwycona.. Ziemniaki trudno trze... no i surówki startej czy ziemniaków jakoś nie wyrzuca na zewnątrz, a wszystko jest w środku i się kręci.. Może mój zelmer nie taki, ale oryginał kupowałam... Ambercia cena ustalona, ale jeszcze jeden dynks doszedł i cena dynksa + robocizna, stąd cena wyższa.. Facet czekał na decyzję naszą czy robimy czy zabieramy samochód. Zostawiliśmy , ale i czas oczekiwania się wydłużył..., i powiem, że dzisiaj odebrałam, jesteśmy zadowoleni. Ambecia a ile ten KA + osprzęt, do mięsa i surówki? Mogę czekać rok i ponad.. Teraz jakby nie mam kaski.. Jak mi się strzałką fajnie jeździ.... Każde autko lepiej jeździ niż turbolot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.12.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Oj to teraz bedzie śmiganie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts