AmberWind 09.12.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Arni, po Wusi jestes dla mnie kolejnym odkryciem w temacie "zdolne raczki" Jak juz zrobisz te piekne ozdoby, to wrzuc jakies fotencje Oczy nacieszymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.12.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Ajajaj no pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.12.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 bardzo ładne .... zawsze staram się podziwiać ludzi utalentowanych, więc i teraz to czynię .... podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.12.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.12.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Te ozdoby to chyba chińskie rączki robiły.. ale bardzo mi miło, ze się podobają...Ja co najwyżej będę dziergała wianki i mogę pokazać przed i po ... tylko już nie dzisiaj... TARcia żółtego nie zamówiła jeszcze... nie mam czasu nawet po nosie się podrapać... A trzeba poczytać która firma i dobra po ile przesyłki i co najważniejsze kasę przeliczyć, bo jakoś mi jej ciut brak... A młody miał dzisiaj na hali sportowej występy z bębnami.. otwierali imprezę... Jeszcze do znajomego na kawkę i już ciemna noc... Lecę teraz zapeklować polędwiczki i szynki... będą do wędzenia na święta i do jedzenia bo sporo tego mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.12.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 (edytowane) Zakupione półprodukty... Pierwszy wianek o średnicy 50cm... nie mam pojęcia czy jeszcze coś, czy tak zostawić... Edytowane 10 Grudnia 2012 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.12.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Oj tak, pyszności to sa! Nasze udały się doskonale. A jak peklujesz? My nacieramy solą peklową i potem leżą przez tydzień i trzeba je dwa razy dziennie przewracać. Trochę upierdliwe, ale mniej soli wtedy się używa. Kiedyś, jak przychodził rzeźnik i robił świniobicie, to nie czekał tydzień, tylko szynki nastrzykiwał roztworem soli peklowej, ale wtedy więcej tego było w szynce. Teraz nacieramy i po tygodniu i tak przejdzie tym, jest pyszna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.12.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Oooo, jaki śliczny! Ja zostawiłabym, pięknie jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.12.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 U nas leżą tydzień czy ponad nawet w solance, ziele, liście i pieprz.. przewracane codziennie... i wędzenie do bólu... Mnie się też taki naturalny podoba... nic sztucznego... A wielki jest bardzo.. do zawieszenia - albo ściana, albo porządne drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 10.12.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Właśnie wróciłam od dentysty,może będzie lepiej! Fajny ten wianek,ja też bym taki zostawiła,podoba mi się,a czym te kulki przyczepiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.12.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 cześć wszystkim Wiolka, fajny wianek popełniłaś. Według mnie juz teraz jest dobrze i nie musisz nic dodawać...ja lubie proste rzeczy bez zbytnich upiekszeń. U mnie w domu już też powoli pojawia sie klimat świateczny. Zawiesiłam wiklinową choinkę na drzwiach wejściowych, a w salonie stoi skrzacik -pomocnik Mikołaja. W najbliższy weekend mam zamiar kupić już choinkę. A co tam ...w tym roku szybkiej, a nie jak zwykle dzień przed wigilią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 No kochana to szalejesz widze z tymi ozdobami Ja Wam powiem, że mnie jest strasznie żal jednej rzeczy, że powoli duch w narodzie umiera. Kiedys, kiedy nie było takich ozdób na kilogramy w sklepach jak dziś... dzieciaki siadały przy stole z klejem w jednej ręce, z nożyczkami w drugiej i same robiły ozdoby ja sama pamiętam jak robiłam ptaszki, łańcuchy, wycinanki, bałwanki i wszystko to na co starczało papieru. Dlatego moich też zagoniłam, wręcz wymusiłam na nich i wydumali kartki świąteczne, i nakłuwane gożdzikami pomarańcze, a ja też wydziergałam delikatną zwisającą pierdołke z lampy nad stołem. Na początku było, "ale po co??" a teraz mówią "ale fajnie" No czasem trzeba uszczęśliwiać na siłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 10.12.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 no to ja przeszłam tiu tu mniej postów :)to trochę dopiszę wedle tej kładki to chciałam powiedzieć ,że ja też mam lęki coraz paskudniejsze :rolleyes:to co kiedyś potrafiłam robić , dziś napawa mnie strachem że hej ....ale ja muszę tu Ci donieść co ja wczoraj odkryłam oglądając you tube podobno za lęki odpowiedzialny jest aspartam :o:oi dlatego chciałam się od Ciebie dowiedzieć czy go spożywasz ....bo ja takie osobiste badania robię ja już dawno czytam wszystkie składy w poszukiwaniu tej trucizny i omijam te produkty , bo mam po nim mdłości ....ale okazuje się ,że ten aspartam powoduje ok 90 dolegliwości po spożyciu i może to być tragiczne, ale czasem zachowanie dziecka odbiegające od normy może być spowodowane właśnie aspartamem i my nawet sobie z tego nie zdajemy sprawy tylko szukamy choroby .....o matko i córko ależ Ty śliczności nakupowała ależ u Ciebie będzie odświętnie - świątecznie jakaś odrobinkę temu wiankowi bym dodała ale nie wiem jaką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.12.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Trochę mnie nie było, dlatego szperać daleko wstecz nie będę i zadam pytanie: jak tam nowy pojazd ??? Co do ozdób, to u mnie na razie świece adwentowe królują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.12.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Odpowiem od końca..Amtla samochodzik śmiga, że hej.. każdy ciut większy i szybszy będzie o niebo lepszy niż turbolot... Baaardzo mi się chciało już lepszego autka, choć uważam iż to nie jest cud techniki i motoryzacji... Relcia.. aspartamu nie spożywam pod żadną postacią... nienawidzę go.. nawet stewia mi nie smakuje.. Przestałam słodzić herbatę i kawę.. Laseczki już na dziergałam kilka stroików.. Idę dziergać dalej... później pokażę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 10.12.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 no to czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.12.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Arni, bardzo fajne ale ja bym kontrast zmniejszyla. Jak dla mnie za surowe i za ciemne tlo do tej eterycznej kokardy i ozdob. Moze warto troche ten wianek wybielic? http://www.abeachcottage.com/wp-content/uploads/2011/12/beach-cottage-coastal-christmas-wreath-675x449.jpg ....ale okazuje się ,że ten aspartam powoduje ok 90 dolegliwości po spożyciu i może to być tragiczne, ale czasem zachowanie dziecka odbiegające od normy może być spowodowane właśnie aspartamem i my nawet sobie z tego nie zdajemy sprawy tylko szukamy choroby .....o matko i córko a ja slyszalam, ze cukier winien ze dzieci zle sie zachowuja, maja ADHD, sa rozwydrzone, maja slabe wyniki w nauce i robale w tylku :lol2: Do tego nadwage, wczesna cukrzyce i nadcisnienie I pomyslec, ze leczone sa na cos innego a to zarcie z cukrem winne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 10.12.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 (edytowane) a nie mówiłam ,że mu coś brakuje ...temu wiankowi odrobinka :wiggle:a gdyby mu dołożyć takie gwiazdki z grubego filcu na tej połowie bez ozdób ..... cukier to natura :Pz buraków krowom, koniom tam nie szkodzi a aspartam to trucizna , tylko nie wiem czemu tego nie zabronią dodawać do napojów .....a już leki tym słodzić, to powinien być kryminał z kamieniołomami Edytowane 10 Grudnia 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.12.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Ambercia może i można.. ale ja nie wiem jak... A miało być tak fajnie, a wyszło jak zwykle... Znaczy stroiki... Miały być wyjątkowe, a wyszły jak targowe.. z pracą na ładnych kilka godzin... koszt taki sam jak kupione bez ceregieli na targu... Nie zrobiłam wszystkich.. bo już nie mam siły na dzisiaj.. jak będzie trzeba to wymodzę jeszcze to co mam .. znaczy 2 małe kółka i 2 wielkie kółka wiklinowe ... Jak naładuję baterię to pstryknę fotkę... Ale w sumie jest ciemno i nic nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.12.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Za to taśm , siatek i różnych dodatków w sumie i świątecznych i nie świątecznych mam całe mnóstwo.. Dobrze, bo zawsze mi tego brakowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts