Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Znaczy , że Malcia ma samochód w sanatorium i pewnie koło 20 będzie go odbierała...

No to wpadnij na kawkę.. w końcu będziesz już miała tylko jedną uliczkę do przejechania. :)

TARcia a Ty sama to szorowałaś, bo ja już wysiadam...

Alu przelej do szkła, bo bałam się teraz w ładnej butelce posyłać pocztą, bo bardzo ciepają na pocztach to by mogło nie dojść w całości...

Przepraszam, że tak późno.. ale wiesz.. dopiero zostałam odubezwłasnowolniona.. ;)

To za zdrówko i na rozgrzewkę :)

no dobrze Tarcia , bardzo dobrze....na naszych cudnych drogach mój samochód stracił tylna belkę, samochód odstawiony do samochodowego sanatorium prawie 2 tygodnie temu , dziś ma mu się turnus skończyć, ma wrócic wyleczony - zobaczymy :rolleyes:

Kur...a :mad:

Mam dość..,

Emil wziął za żółtko... na razie go to bawi.. mnie wkurza, bo ja mu mówię, żeby tak,.... a on odwrotnie...

Na razie zrobiony jest na raz wiatrołap i połowę jednego przedpokoju... gdzie tam do końca przedpokoju, potem salon 50m2 i kuchnia 20m2... a łazienka i WC to już nie wspomnę...

To naprawdę zabawa jest na całego..

Ręce mnie bolą jak diabli..

Spróbowałam go do kątów.. Inka trze pyskiem po rogach i są takie ubrudzone, ze masakra.. i wiecie, że brudne puściło... kilka odbitych łapek młodego i kolegów też już zlikwidowałam...

No to mam zabawkę...

Mąż tylko jak wszedł, spojrzał, myślał, że ja jego myjkę ciśnieniową wyjęłam i zaczęłam używać.. i był nieco zdziwiony..

Ale on się nie bierze za żółtko.. nic a nic go nie obchodzi... nawet nie popatrzył jak działa.. co i jak.. tylko jak zobaczył różnicę w umytej podłodze to się zdziwił...

TARcia nie poddam się..

Chociażby nie wiem co..

Bo usyfione te kafle są masakrycznie..

Potem mam nadzieję, że wystarczy tylko szmatki to do podług i koniec, bo inaczej już bym przeklęła...

Za dużo mam tego do szorowania.. i to jakby szczoteczką do zębów:sick:

Malcia.. znaczy mam wstawiać wodę na herbatę/kawę/kieliszek wina?????