TAR 11.12.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.12.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Tarcia .. zrobiłam wiatrołap i.. 2 kafle w PP Mam dość..A czym szorowałaś?Bo mnie najlepiej idzie tym maleńkim okrągłym...Mam już 3 załadowania wodą za sobą... ależ będzie w domu wilgoć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.12.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Jak mam dzwonić , jak zarobiona jesteś, ... no jak???? ale miałam wszystko tak ustawione, że niedziela była dla Ciebie Ale mówiłam-nie bedę się narzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.12.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Noo tak.. ale w niedzielę jeszcze młody miał koncert na hali i trzeba było już na 14.00 z nim jechać, dopiero wieczorem wróciliśmy.. Rzeźbiłam cepelię wczoraj , ale jest nieskończona i przydało by się jeszcze... Kiedy jedziesz do sanatorium??????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.12.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Miało być ostatecznie dzisiaj -dzisiaj się kończy a tu cisza....już mnie nosi, jestem jak ubezwłasnowolniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.12.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Wiolka, dziękuję za przesyłkę:hug:Właśnie dostałam info z domu. Buziaki zostawiam:) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.12.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 no to już wiem ponoć turnus się konczy dziś między 19 a 20....oby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.12.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Znaczy , że Malcia ma samochód w sanatorium i pewnie koło 20 będzie go odbierała... No to wpadnij na kawkę.. w końcu będziesz już miała tylko jedną uliczkę do przejechania. TARcia a Ty sama to szorowałaś, bo ja już wysiadam... Alu przelej do szkła, bo bałam się teraz w ładnej butelce posyłać pocztą, bo bardzo ciepają na pocztach to by mogło nie dojść w całości... Przepraszam, że tak późno.. ale wiesz.. dopiero zostałam odubezwłasnowolniona.. To za zdrówko i na rozgrzewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.12.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 no dobrze Tarcia , bardzo dobrze....na naszych cudnych drogach mój samochód stracił tylna belkę, samochód odstawiony do samochodowego sanatorium prawie 2 tygodnie temu , dziś ma mu się turnus skończyć, ma wrócic wyleczony - zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.12.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Malcia... czy ja dobrze zrozumiałam... on .. znaczy Twój samochód już od 2 tyg stoi na tylną belkę tu u mnie na wsi??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.12.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 u Ciebie od wtorku - wcześniej stał u mnie, czekaliśmy na części -nie chcieliśmy używek ze szrotu, a w serwisie nie mieli do tego modelu czy cośw ten deseń -nie wnikałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 11.12.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 A ja myślałam,że Malka się cieszy na sanatorium ( tak przed samymi świętami) .....piszecie jakieś szyfry to człowiek sam sobie odpowiada To trzymam kciuki za odbiór:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.12.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Kur...a Mam dość.., Emil wziął za żółtko... na razie go to bawi.. mnie wkurza, bo ja mu mówię, żeby tak,.... a on odwrotnie... Na razie zrobiony jest na raz wiatrołap i połowę jednego przedpokoju... gdzie tam do końca przedpokoju, potem salon 50m2 i kuchnia 20m2... a łazienka i WC to już nie wspomnę... To naprawdę zabawa jest na całego.. Ręce mnie bolą jak diabli.. Spróbowałam go do kątów.. Inka trze pyskiem po rogach i są takie ubrudzone, ze masakra.. i wiecie, że brudne puściło... kilka odbitych łapek młodego i kolegów też już zlikwidowałam... No to mam zabawkę... Mąż tylko jak wszedł, spojrzał, myślał, że ja jego myjkę ciśnieniową wyjęłam i zaczęłam używać.. i był nieco zdziwiony.. Ale on się nie bierze za żółtko.. nic a nic go nie obchodzi... nawet nie popatrzył jak działa.. co i jak.. tylko jak zobaczył różnicę w umytej podłodze to się zdziwił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.12.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 TARcia nie poddam się.. Chociażby nie wiem co.. Bo usyfione te kafle są masakrycznie.. Potem mam nadzieję, że wystarczy tylko szmatki to do podług i koniec, bo inaczej już bym przeklęła... Za dużo mam tego do szorowania.. i to jakby szczoteczką do zębów:sick: Malcia.. znaczy mam wstawiać wodę na herbatę/kawę/kieliszek wina????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 11.12.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Daj się chłopakowi wyżyć Właśnie był u mnie kurier z obrusem z Tchibo:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts