Gosiek33 11.12.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Tar to szybko się uwinęłaś, moje 80m do dziś nie całkiem doszorowane ale to tylko kilka zakamarków, teraz po całości lecę już szybko i jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.12.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Właśnie co kafel/półtorej muszę napełniać zbiorniczek, bo woda wychodzi.. przecieram to mokre białą ściereczką i jestem w szoku jaka woda jest w wiaderku brudna.. wymieniałam ją kilka ładnych razy.. Wiedziałam, że w porach brud się zebrał, ale żeby aż tak.. Młody wykazuje się.. z przerwami , bo na jakimś programie bajkę , która go zainteresowała puszczają.. Mam nadzieję przedpokój zrobić cały i może kuchnię.. Jutro salon.. I dalej łazienka.. Dochodzę do wniosku, ze trzeba było dać ciemnobrązowe fugi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.12.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Gosia a co do ściereczek.. to czy nie mogą być zwykłe bawełniane, flanelowe, frota/ręcznik albo mikrofibra i nie koniecznie dedykowane by karcher...Bo przecież chyba to jest wsio rybka jaką damy do mopa, skoro mop i tak zatrzaskowy jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.12.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 tylko nie zapomnij odkamienic zbiornik, w instrukcji masz napisane co ile napelnien trzeba to robic. dostalas odkamieniacze? Nie... nie czytałam dokładnie instrukcji.. przecież blondynką jestem;) Ja tylko obrazki zobaczyłam i dość.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Wiola jakby Ci się nudziło to wiesz trochę płytek też mam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Wiola Ty to masz coś wspólnego z moim chłopem nie przeczyta instrukcji a potem wyzywa że coś się stało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.12.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 no i po ptokach....nie kończy dziś turnusu.....może jutro :mad: Qrwa mać :mad: Fajnie jest nie wstawać bladym świtem do szkoły, ale odkąd A wozi młodego - 6 dni, to 4 razy młody się spóźnił - dziś bagatelka o godzinę :bash: a ja udupiona w domu - oddajcie mi samochód!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Malcia spokojnie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.12.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Malcia spokojnie:hug: no jak, no jak ?????? jak żyć Wusia,jak żyć .... malcia nie nerwuj, moze jutro bedzie. choc ja mam tak samo, bez fury jak bez reki:rolleyes: bez ręki ja się czuję, jakby mi toś mózg razem z jelitami wyrwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Malcia no ja Cię rozumiem ale czy nerwy coś zmienią poza zafundowaniem bólu głowy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.12.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Wusia ... nie rozumiesz Jej...Ja mogę Malcie zrozumieć... Ale Malcia to chociaż pod blokiem masz sklepy.. ja nie... ...no i jak tu żyć... .. Normalnie nie da się.... To znaczy kiedy/o której godzinie jutro..?Bo jak coś to drynknij.. bo inaczej zastawę na drodze będziesz miała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Wiola ja rozumiem i to doskonale bo ja tez bez auta jak bez ręki ale czy nerwy coś przyspieszą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.12.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Malcia.. pies wczesniej szczekał i patrzyłam w okno czy to nie Ty/Wy... No i du.a a już miałam wodę zagotowaną... Jutro zapraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.12.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 :rotfl:to juz szajbniecie jakies Zakładając,że mój dzieć chodzi do szkoły , gdzie jeździ jeden autobus -raz na ruski rok i to trasą mocno krajoznawczą, to pełen luzik bez samochodu Malcia no ja Cię rozumiem ale czy nerwy coś zmienią poza zafundowaniem bólu głowy i tak mnie napier....od rana :bash: a najbardziej to ja nie lubie niesłownych ludzi -qr...jak mówię wtorek to wtorek...gdyby powiedział środa, to dziś by nerwów nie było.... To znaczy kiedy/o której godzinie jutro..? Bo jak coś to drynknij.. bo inaczej zastawę na drodze będziesz miała... nie wiem,o której ale dam Ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 ale tak Cię będzie napier.... jeszcze ze 3 dni:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts