Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to ja Wam pozdrowienia z Tatr przywiozłam.... znaczy z Zakopanego i okolic...

Dziś były cudne..

Takie ośnieżone, czyściutkie, bielutkie mroźne, bardzo mroźne..... i słoneczne, jaśniutkie w pełnych promieniach tańczących na białym puchu.. . Pod butami mróz skrzypiał...

Było po prostu pięknie...

A u naszych górali świeżuteńkie oscypki.. mniiaaaaammmm....

DPSia .. stroiki już znalazły nowych właścicieli... Zdjęć wiec nie będzie...

I powiem iż te najbardziej pstrokate, te najbardziej wyglądające na targowe.. poszły w pierwszej kolejności...

Nooo i w gusta się trudno wstrzelić.. i to co mnie, czy tu na forum nam się podoba to chyba nie jest absolutnie reprezentatywne.. Albo my mamy wysublimowany gust.. albo .. same nie wiemy co jest ładne i w modzie...;)

Edytowane przez Arnika

Malcia wieeelkie dzięki i zapraszam ponownie :)

Choć wstawanie o tej godzinie o której Ty się kładziesz jest dla mnie dramatem...

Nadulka.. nie widziałam, nie rozglądałam się za skrzydłami aniołów.. choć może powinnam. jakbym takie nabyła to może bym odleciała...

Aga .. cepelie się szybko robi, jak eis ma koncepcje co się chce i wszystkie potrzebne składniki..

Amtla... jakby co to wpadaj na pogaduchy, fot nie zdążyłam zrobić... Ale naprawdę mnie się podobały co niektóre... a niektóre to prawdziwa cepelia.. pisałam wyżej.. z gustami ludzi się nie dyskutuje...

no , to jest potwierdzenie tego co sobie z DePSią ustaliłyśmy ;)ma być czerwono , pstrokato , złoto :rolleyes:takie są gusta większości , bo to są ciepłe święta :) biało , piórkowo może być na Wielkanoc ....no chyba, że ktoś ma mieszkanie w bieli całe. to stroiki z cepelii nie pasują ;).....najważniejsze ,że poszły :)i ktoś się cieszy :wiggle:

W sumie masz Ambercia i racje.. To co jest w modzie, to co się podoba to niechaj się podoba i z prądem...

Ale wiesz.. pod prąd to ino szlachetna ryba popłynie;)

DPSia i Relcia.. ale ja już pstrykałam przecież zdjęcia stroików.. Tylko jeszcze 2 wianki powstały, i wszystko dostało foliowe opakowanie...

Odpłynełam wczoraj już koło 21.00 Byłam tak wykończona, że masakra... Dawno nie dostałam tak w kość..

Czy jest tu doktor :sick: 50 razy jeszcze poprawie ten stroik DSC_0026.jpgi jeszcze będzie "nieteges" :rolleyes:DSC_0041.jpg chodzi za mną i się mie czepia :o ...a wiecie co ja robię w Biedronce zamiast zakupów ? układam rzeczy w koszach , bo są porozwalane , nie ułożone kolorami ...jak mają kamery , to mają ubaw :rolleyes: .....a wiecie co ja robię w czasie wizyt u znajomych ? układam na półkach .....znaczy poprawiam jak gospodyni uda się do kuchni abo łazienki :) i chora jestem jak coś krzywo stoi a ja nie mogę ustawić po swojemu ...ostatnio mąż mnie wyprowadził z monopolowego działu , bo ja zamiast wybrać wino :rolleyes:ustawiałam butelki równo etykietkami do frontu :wiggle: ......idę na cmentarz ustawiam znicze wg planu (mojego w głowie) kuzynka zawsze wie że byłam :lol2:.......czy to choroba ?:jawdrop:

ale do domu mojego to by najbardziej mi leżały stroiki co Agawi zrobi :) już nie mogę się doczekać efektu końcowego ...prawie je widzę :rolleyes:czy pokaże ?

Edytowane przez relek

Relcia.. ale się uśmiałam..

Jak chcesz się wyżyć.. to wpadnij do mnie.. dam Ci wszystko do poukładania.. ja odwrotnie od Ciebie mam wszystko niepoukładane...

Ze stroika zdjęłabym tylko tą tasiemkę czarną z cekinami.. jakoś z szarfą pogrzebowo - cmentarną mi się skojarzyła... :rolleyes: No i ostatnia wersja najlepsza...