Nadulka 12.12.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Arnika czy ty dalej sprzątasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.12.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Sprzątałam dłuuugo.... Mam pomyte.. tfuuu wyszorowaną kuchnię, wiatrołap, jeden przedpokój, WC i łazienkę... Mam dość... Teraz z trwa robota cepelii czytaj stroiki część dalsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 12.12.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 No to zarobiona dziś jesteś. Pamietaj o fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Arnika, Ty tak lubisz, czy z musu ... to sprzątanie ...??? Bo jak lubisz, to ja chętnie na priva adres podeślę .... ... oki, sama znajdę drzwi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.12.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 ślad zostawiam i lecę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.12.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Nadulka... nie będzie fot.. za ciemno jest... Braza.. nie lubię.. ba nienawidzę... ale to był już mus... Cze Pasiulka... Dzięki Malcia I proszę częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.12.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Zazdroszczę, ale nie sprzątania:P tylko wysprzątanego domku:wiggle: U nas póki co tylko okna pomyte i to nie przez nas:rolleyes: Cepelię też muszę odwalić- właśnie przyszły mi zamówione podkłady wiklinowe i kolekcja bombeczek:) Tylko kiedy ja to zrobię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.12.2012 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 to ja dzięki - tośmy pogadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.12.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Arnika,czy na giełdzie widziałaś może skrzydełka anioła na świecę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Tylko się odmeldowuję z rana, bo lecę odśnieżać! Aha, czekam na foty stroików! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.12.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Jakby co, to ja też w kolejkę okienkową się zapisuję, stoję po brazie Foty pokazuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.12.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 (edytowane) No to ja Wam pozdrowienia z Tatr przywiozłam.... znaczy z Zakopanego i okolic... Dziś były cudne.. Takie ośnieżone, czyściutkie, bielutkie mroźne, bardzo mroźne..... i słoneczne, jaśniutkie w pełnych promieniach tańczących na białym puchu.. . Pod butami mróz skrzypiał... Było po prostu pięknie... A u naszych górali świeżuteńkie oscypki.. mniiaaaaammmm.... DPSia .. stroiki już znalazły nowych właścicieli... Zdjęć wiec nie będzie... I powiem iż te najbardziej pstrokate, te najbardziej wyglądające na targowe.. poszły w pierwszej kolejności... Nooo i w gusta się trudno wstrzelić.. i to co mnie, czy tu na forum nam się podoba to chyba nie jest absolutnie reprezentatywne.. Albo my mamy wysublimowany gust.. albo .. same nie wiemy co jest ładne i w modzie... Edytowane 13 Grudnia 2012 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.12.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Malcia wieeelkie dzięki i zapraszam ponownie Choć wstawanie o tej godzinie o której Ty się kładziesz jest dla mnie dramatem... Nadulka.. nie widziałam, nie rozglądałam się za skrzydłami aniołów.. choć może powinnam. jakbym takie nabyła to może bym odleciała... Aga .. cepelie się szybko robi, jak eis ma koncepcje co się chce i wszystkie potrzebne składniki.. Amtla... jakby co to wpadaj na pogaduchy, fot nie zdążyłam zrobić... Ale naprawdę mnie się podobały co niektóre... a niektóre to prawdziwa cepelia.. pisałam wyżej.. z gustami ludzi się nie dyskutuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.12.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 A to już wiem dlaczego cię nie było:)Masz rację o gustach się nie dyskutuje,fajnie ze stroiki się podobały;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Za słoneczne pozdrówka dziękuję, a braku fotek żałuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 13.12.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 no , to jest potwierdzenie tego co sobie z DePSią ustaliłyśmy ;)ma być czerwono , pstrokato , złoto :rolleyes:takie są gusta większości , bo to są ciepłe święta biało , piórkowo może być na Wielkanoc ....no chyba, że ktoś ma mieszkanie w bieli całe. to stroiki z cepelii nie pasują .....najważniejsze ,że poszły :)i ktoś się cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.12.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 same nie wiemy co jest ładne i w modzie... mysle, ze to nie tak W buisness'ie musimy byc 'go with the flow'. Tylko nieliczni wyznaczaja trynd Wstrzelilas sie w flow i to jest ok Czego chciec wiecej? Mysle, ze dobrym winem powinnas sie nagrodzic i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.12.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 W sumie masz Ambercia i racje.. To co jest w modzie, to co się podoba to niechaj się podoba i z prądem...Ale wiesz.. pod prąd to ino szlachetna ryba popłynie;) DPSia i Relcia.. ale ja już pstrykałam przecież zdjęcia stroików.. Tylko jeszcze 2 wianki powstały, i wszystko dostało foliowe opakowanie... Odpłynełam wczoraj już koło 21.00 Byłam tak wykończona, że masakra... Dawno nie dostałam tak w kość.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 14.12.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 (edytowane) Czy jest tu doktor 50 razy jeszcze poprawie ten stroik i jeszcze będzie "nieteges" chodzi za mną i się mie czepia ...a wiecie co ja robię w Biedronce zamiast zakupów ? układam rzeczy w koszach , bo są porozwalane , nie ułożone kolorami ...jak mają kamery , to mają ubaw .....a wiecie co ja robię w czasie wizyt u znajomych ? układam na półkach .....znaczy poprawiam jak gospodyni uda się do kuchni abo łazienki i chora jestem jak coś krzywo stoi a ja nie mogę ustawić po swojemu ...ostatnio mąż mnie wyprowadził z monopolowego działu , bo ja zamiast wybrać wino :rolleyes:ustawiałam butelki równo etykietkami do frontu ......idę na cmentarz ustawiam znicze wg planu (mojego w głowie) kuzynka zawsze wie że byłam .......czy to choroba ? ale do domu mojego to by najbardziej mi leżały stroiki co Agawi zrobi już nie mogę się doczekać efektu końcowego ...prawie je widzę :rolleyes:czy pokaże ? Edytowane 14 Grudnia 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.12.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Relcia.. ale się uśmiałam.. Jak chcesz się wyżyć.. to wpadnij do mnie.. dam Ci wszystko do poukładania.. ja odwrotnie od Ciebie mam wszystko niepoukładane... Ze stroika zdjęłabym tylko tą tasiemkę czarną z cekinami.. jakoś z szarfą pogrzebowo - cmentarną mi się skojarzyła... No i ostatnia wersja najlepsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts