Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

ale to nie jest czarne to jest złoto brązowe z przegięciem na złoto :)i ładnie wygląda:rolleyes: tylko na żywo absolutnie nie kojarzy się z tym co mówisz ....(nikt nie jest tak uczulony na temat funeralny jak ja :rolleyes:wierzaj mi ) zdjęcie zabiera pół uroku tych ozdóbek:) Edytowane przez relek

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Relcia - zmień złotą bombkę, powoduje wrażenie przeładowania.

Jesli masz brązową lub cappuccino, to zamień, jeśli nie - daj zwykłą brązową szyszkę i będzie super.

Jest za złoto, jak dodasz element mniej złoty, w sumie szyszka nawet lepsza od brązowej bombki, będzie ok. :yes:

Przez cały czas użytkowania kafli.. myślałam, że one takie są.. tzn, że brudzą sie zaraz przy fugach niemiłosiernie i nie da się ich doczyscić.. teraz juz wiem jaki był tego powód..

Pan kładzący kafle jak fugowal to i zafugował pory i mikro pory w kaflach, te się ubrudziły jak i fugi dając obraz brudnych/ciemniejszych przy fugach, jaśniejszych do środka...

Teraz szorując widzę jaka jest przyczyna...

Nie mam pojęcia jak doszorować te kafle... no jak, jak fuga siedzi w porach a ta myjka jej nie rusza..

Mam jeszcze jedno spostrzeżenie.. szkoda, że ta myjka nie ma większego ciśnienia... Bardzo szkoda, i nawet ciut wyzszej temperatury...

O tym, iż powinnam nabyć taką prawdziwie przemysłowa myjkę to też już sie przekonałam...

Szczerze mam dosć...

Ooo fajnie że podsunęłaś pomysł :)

Mam też takie z mikrofibry ale nie wiem czy para do nich nie będzie za gorąca... i czy rozmiar będzie OK, booo... nie sprawdziłam jeszcze .

Na razie jadę całą podłogę tą maleńka szczoteczką.. ta większa nie daje rady doszorować kafli...

Ogłupieć można...

Ale najważniejsze, ze efekt widać...

Malcia dzięki :hug:

Taaaa... lśni... połowa salonu, połowa przedpokoju, kuchnia i wiatrołap. Ale zanim skończę, będę musiała szorować od nowa....

Nadulka.. no nie żartuj.. liczyłam, że Ci potrzebny jak nie wiem co jest ten garnek.. wręcz niezbędny... Może jednak wygospodarujesz czas...???

Malcia smacznego i na zdrówko :)

Nooo myślę, myślę... i chyba ze ślubnym na kawę będziesz musiała przyjechać... a młody już po ósmej pytał kiedy do Młodego pojedziemy znowu... tylko już pewnie nie będzie chciał grać w grę co trzeba czytać;)

Cze dziewczynki :)

Noo to na dzisiaj koniec.. znaczy pracy.. od rana, no może nie skoro świt.., pucowałam podłogę w salonie...

Padłam już.. zostało mi jeszcze 16-17 kafli co daje jakieś 11m2...

Mam nadzieję, że jutro skończę.. mam tylko taką nadzieję...

Ręce odmawiają mi posłuszeństwa..

Już dawno bym tym ciepnęła.. ale niestety widać olbrzymią różnicę i to mnie jeszcze trzyma przy tej robocie głupiego...

Emil uparł się, że skoro ten kawałek na którym stała choinka w zeszłym roku jest już czysty.. to już najwyższy czas rozłożyć choinkę.. no i przytargał ją ze strychu i już jakieś 3-4 godziny rzeźbi przy niej...

Jest spora.. więc i jest co przy niej robić...

Nie wtrącam się.. niech to będzie w tym roku jego choinka.. choć może ciut przewieszę bombki jak gdzieś będzie za dużo a gdzieś za mało...

Ni i ja mam taką bardzo kolorową z bardzo różnymi bombkami.. w sumie zbieranymi przez 22 lata... Mnie/nam się podoba taka kolorowa choinka. choinka ma być choinka .. kolorową.. a nie jednolitą i mdłą na nutę amerykańską..