Daila 18.12.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 O dziewczyny przypomniałyście mi o moich choinkach z Tchibo, lecę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.12.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Nadulka.. to ja się nie dziwie, zer ekspres potrzebny.... A ja myślałam Gosia, ze o moim synu piszesz, że jest tyranem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.12.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Nadulka.. to ja się nie dziwie, zer ekspres potrzebny.... A ja myślałam Gosia, ze o moim synu piszesz, że jest tyranem... Do głowy by mi nie przyszło to Tarcia ma białaska - tyrana, któremu się daje wodzić za nos. To taki syndrom malutkiego psa - z dużym diabłam już taka miękka by nie była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.12.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.12.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 O dziewczyny przypomniałyście mi o moich choinkach z Tchibo, lecę szukać a moich niet.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.12.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Nadulka.. to ja się nie dziwie, zer ekspres potrzebny.... zdecydowanie:) ja kawe uwielbiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.12.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 To cofam myśli o dziewczynce, myślałam, że on już bez jajeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.12.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Tylko tyle, że starszak jest dorosły i z natury flegmatyk.. Włożył słuchawki na uszy i słucha muzy, miej szoruje... Ja się nie daje... Zaraz spadam, bo mnie szlag trafi... Ale za prąd to ja będę płacić... brrr Robi.. widzę, że w tym tempie to go jutro zastanie i będzie nieskończone... Młody dostał za zadanie szorowania reszty kafli w salonie.. Może szorować i oglądać TV... Rozdysponowałam prace.. A co... i brawo!!! Starszak moze wolny, ale pewnie bardzo dokladny I pewnie cierpliwy, bo znajac mnie to po pierwszym kaflu w cholere ta robote bym rzucila Dobre masz Dzieciaki, tylko jaki widac trzeba pokazac, powiedziec a potem robota wre Ty badz Im kierownikiem i kontrolerem a reszta sie zrobi I odpocznij! Ja dzisiaj po wczorajszym pracowitym dniu zrobilam sobie relaksik na silowni, potem masaz i sauna Musze wypoczac na Swieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.12.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 No prace rozdysponowane.. 3 kafle umyte i na tym koniec... starszak na razie robotę zostawił.. mówi, ze później... Poczekamy zobaczymy...A mnie szlag trafia... Ma jeszcze swój pokój posprzątać, ale to norma.. u 20 latka nie będę w pokoju sprzątać... Młody ma kafle w salonie poczyścić , choinkę ubrać, bo zaczął w niedzielę, i tylko bałaganu narobił... i nie skończył.. Pudła , wszystko rozwalone czeka... Swój pokój ma posprzątać... nie ma to tamto... Nie robi nic.. mnie trafia... Ja dziś poprałam firany pomyłam okna od środka, zostało tylko starszaka i Emila.. ale to może chłopcy załatwią sami... I padłam... Padłam na ponad dwie godziny.. poszłam spać.. ale nie usnęłam bo młody z kolegą rozmawiał bez 5 min 2 godziny przez fona i tak krzyczał, że masakra.. Mam do ogarnięcia jeszcze sypialnie, ale to pikuś, kuchnię i biuro.. najwyżej biura nie będę pucowała... Mąż wszedł do kotłowni i spojrzał na mój samochód.. mam kapcia w prawym przednim kole... Poszli chłopcy ... znaczy maż i Emil (coś się dzieje, fajnie będzie jest męskie zajęcie) napompować oponke.. jutro wulkanizator... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.12.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.12.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 U nas wioskowy bohater to Emil... Ma całkowity zakaz petard, ale.. miał kilka i już puścił.. na Ince nie robi to za dużego wrażenia.. pies sąsiadki przypatrywał się z ciekawością... czyli nie boi się, a młodsi koledzy Emila z ulicy są chyba za mali... Jest na naszej wsi spokojnie.. Wiesz .. my na zadupiu mieszkamy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.12.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.12.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 nie o takich bohaterow mi idzie, dzisiaj jeden madry wrzucil mi petarde pod samochod a z kolei siostra jak z pracy wracala to pod nogi jej ktos trzepnal, nienormalne dekle:mad: u mnie zaden pies nie ma schizy przed wybuchami. I niestety z jednej strony to bardzo ok, bo nie maja uciazliwych lekow, ale z drugiej gdyby ktos rzucil petarde, to moglyby zaaportowac I tego najbardziej sie boje. U nas jest bezwzgledny zakaz uzywania petard. Jeden telefon do SM a sypia sie mandaty i nie wazne czy ktos sie przyznaje ze rzucal czy nie. Wskazuje sie winnego palcem i o 500 zeta portfel chudszy. Straz czy Policja przyjezdza blyskawicznie, a SM to nawet na koniach po naszym lesie cwaluje, wiec nie ma problemu z wymiarem sprawiedliwosci No i cisza jest na osiedlu ... Tylko w Nowy Rok wszyscy petardy i sztuczne ognie puszczaja ale to wioadomoooooo ... mozna a nawet trzeba Byle bezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.12.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.12.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 TAR, to genetyka. Niestety z roku na rok moze byc gorzej (ten lek sie nasila), wiec najlepiej nie rozczulac sie za nadto, bo to nie pomaga tylko nagradza zachowanie. U ozdobek czy malych ras, to nie problem. Ale lekliwy przed wystrzalami owczarek, border, rottek czy inny trenowany pies to juz wielki problem. Dlatego z hodowli powinno sie eliminowac geny takich lekow. Teoria teoria a zycie zyciem, wiec bojacy sie wystrzalow owczarek to niemal norma.... Straszne to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.12.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.12.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 ja mam znajoma której pies tak się boi huku że jak burza czy sylwester to na dwór nawet na sikanie nie wyjdzie i siedzi schowany pod wanną i w końcu zaczęli psu dawać leki uspokajające w sylwestra bo poradzić sobie nie mogli:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Karuś bardzo boi się wszystkich wybuchów i nawet najcichszych gromów z daleka w czasie burzy. Ucieka wtedy do domu, jeśli nie da rady, to leci do stodoły i chowa się w najdalszym kącie. Nie cierpię gówniarzy rzucających przez płot petardami w psa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.12.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.12.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts