relek 19.12.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 w końcu to sie nie dowiedziałam , czy miałam rasowego psa pudla , czy rasowego psa kundla ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.12.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 w końcu to sie nie dowiedziałam , czy miałam rasowego psa pudla , czy rasowego psa kundla ? a czy to takie wazne??? MIalas psa do kochania i tyle :yes: Arni, okropna choroba I to nawet nie jest jakas sklonnosc genetyczna, ktorej mozna by sie spodziewac tylko taki tragiczny przypadek Strasznie mi przykro ... A co do wystaw, to mnie nie wciagnely. Wolelismy zawody kynologiczne, niz paradowanie na wystawowym ringu Plusz z racji utraty nabialy juz w 4 miesiacu zycia, w ogole nie byl wystawiany. Eksterier ma swietny a i charakter przecudny, ale jakby mial mi potem lac po scianach a nie do kuwety jak suczka to ja dziekuje TAR, to bedzie tak jak u nas Na czym robisz? My na indyczym udzcu i wolowinie. A reszta wlasciwie klasyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.12.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 w końcu to sie nie dowiedziałam , czy miałam rasowego psa pudla , czy rasowego psa kundla ? Miałaś psa.. pudla... I kochany był.... Ambercia.. nie było to i do przewidzenia, i do wyleczenia.. Teraz jest z nami Inka... ale... cały czas wspominamy Pinkiego.... I wystawy też baaardzo mnie nie wciagnęły.. Pinkuś miał fajny charakter, bardzo żywy, ale i bardzo posłuchany.. niby nic nie umiał, a wszystko wiedział.. Majstrów na budowie pilnował.. Bez ogrodzenia wiedział co to jego... siedział na górce piasku i patrzył czy dobrze murują, robią, potem ocieplają... Normalnie kierownik budowy... Inka potrafi sporo komend, ale jak zawołam... to ona przyjdzie albo i nie... a mnie szlag trafia... Już serniczek w piecu.. mmmmm pycha będzie... To jedyne ciasto które bez spodu piekę i nie wychodzi mi zakalec... Bigosik TARcia powiadasz... noo to będzie pycha... Ja już dzisiaj kupiłam 4kg kapusty na kapustę z grochem i drugą z grzybami... Może kilka pierogów z kapustą zrobię... Zobaczymy... Jeszcze lecę odświeżyć garnitur młodego, uprasować koszulę przygotować krawat.. Jutro z prezydentem i zaproszonymi gośćmi pełna gala.. Nie wiem czy nawet o władze się nie oprze... Więc pełna profeska i pełna gala musi być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.12.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Matko ile napaplały http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_nono.gif No przeca nie nadrobię Zostawiam w takim razie wieczorne buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.12.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 O rany, już całkiem pysznie i świątecznie się zrobiło! http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/e055.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 20.12.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 to ja mam bigos najbardziej eko :stirthepot:bo tam ino kapust i grziby, a na wierzchu będą pływały białe kiełbaski, co by se kto chciał wyłowił :lol2:i przyprawy dobrane ...duzio przipraw ...i skusiłam się na śledzie z Biedronki znaczy po Biedronkowemu a potem ....tu już tylko gęś w różnych wariacjach i koniec świąt ...ufff za to bedziemy się duzio bawić wyścig samochodów , helikopter latający , Tomek i .....ruch przed ekranem ten na S albo K :lol2:czyli dla każdego coś fajnego :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.12.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 heloł lasencje:welcome: zapachniało mi świąteczna wałówką...aż zgłodniałam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.12.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Wykonczylam wreszcie pierniki http://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/DSC00857_zpse2c7156e.jpg http://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/DSC00854_zpsa5b199ed.jpg http://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/DSC00855_zps92701973.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Prze-pię-kne!!! Matko, zaraz bym zjadała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.12.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Dzięki Depesiu, my tez już podjadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.12.2012 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłł i mnnnnnnnnnniiiiiiiiiiaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm Marta.. powiedz co dajesz do tego sera z wiaderka.. wyszedł mi sernik lekko za mokry.. Daje budyń i mąkę ziemniaczaną.. ale mokry nadal... Ale pyyyszny.. jedną dużą blachę piekłam do szkoły, małą do domku na spróbowanie. Odsłona świąteczna w niedzielę, bo inaczej by wszystko zjedli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.12.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 na 0.5kg daje jeden budyn, ale duzo zalezy od konsystencji sera w wiaderku, prezydent ma normalny twarog 3 krotnie mielony ale inne firmy maja cos na ksztalt homogenizowanego, ale co sie przejmujesz przeciez sernik jest mokry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.12.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.12.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 2 lyzki budyniu to chyba caly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.12.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.12.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Tak czy owak.. budyń jest mąką ziemniaczaną inaczej... Ide odgruzować kuchnię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 20.12.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Arni, dokladnie! Dobry sernik ma byc wilgotny, a nie suchy od maki I tak jak napisala markoto, wybieraj lepsiejszy ser. Wiekszosc to takie mokre udawacze Wlasnie jak homogenizowane. President jest chyba najlepsiejszy Arni, zapomnialam dopytac. Co z tym angielskim u Mlodego jest nie tak? Moze metoda zle dobrana? Z czym ma problemy? Slowka na pamiec, czytanie, tlumaczenie, konwersy, co? Wspieracie go korkami, albo przynajmniej jakims softem do nauki? TARCIA, aaaa zapomnialam o kielbasce U nas jalowcowa, tez przemycona z dobrego zrodla Markoto, podziwiam .... ze Ci sie chcialo Musicie w domu bardzo lubic pierniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.12.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 20.12.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 TAR, jak to nic pilnego to odloz ... Ja moje pare dni temu poobcinalam, a jutro pewnie bedzie kapiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.