Arnika 26.12.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Czaqplanko i Rasiu dzieki za życzenia DPSia.. tak właśnie jest z Aspergerowcami.. Emil nie odczytuje gestów, uśmiech do niego posłany odczytuje jak obraza majestatu.. przez to miałam kłopoty z kolegą któremu dołożył, za to, że się śmiał... , ale śmiał sie z niego... Nie odczyta, że jest już ktoś nim znudzony czy jak się smucimy, to on się cieszy.. albo wypali przy kimś, w jakiejś sytuacji/miejscu coś co nam w pięty wejdzie i spłoniemy ze wstydu.. Nie uśmiecha się.. ale też nie zawsze... ta empatia... Choć w/g mnie ja mam dwóch Emilów.. ten super i uśmiechnięty i zaradny i dbający opiekujący się o innych i ten rasowy Asperger, który daje mam w kość... Nooo nic to.... dajemy radę... ale dlaczego nie było przy jego urodzeniu od razu instrukcji obsługi.. taka instrukcja wraz z łożyskiem powinna się urodzić Święta, święta i po świętach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.12.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.12.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Wprawdzie to już końcówka świąt, ale życzenia zdrowia i pomyślności zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.12.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Ell.. nawet nie wiesz jak się ucieszyłam Zdrowych dobrych dni na resztkę świąt i na Nowy Rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.12.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 DPSia.. siedzę i pochłaniam ten bog... Dobry jest.. i jak wiele podobnych zachowań łączy obu Emilów.. Czyżby Emil .. zawsze sprawiał zakłopotanie.. nie ważne z jakim nazwiskiem... ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.12.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.12.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 No bo był super... Uśmiechy a uśmiechy są rożne.. nawet bardzo różne... On nie zawsze jest kosmitą... A po za tym Was polubił. Spodobałaś się jemu, i byłaś dla niego ważna, on miał tez ważne zadanie.... pozwoliłaś wykazać mu się jako barman... i mięta z limonką i lodem w jego wykonaniu jako drink były tak misternie wykonane.... i dobry, a jak go za to chwaliłaś Cały czas później chciał robić drinki... Już kilka razy mówiłam że ja mam dwóch Emilów w jednym ciele.. jeden anioł, drugi kosmita... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.12.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 :My dzisiaj siedzimy z chłopakami w domku.. cudnie jest.. Kocham swój domek.. mówiłam to...? Właśnie zastanawiałam się jak to by było jakby więcej jeszcze nas było w domku.. znaczy więcej gości... Cudnie by było... Domek pomieści duuużo osób cholera, że też nie przeczytałam tego wcześniej On nie zawsze jest kosmitą... . Arni, ale Emil ma zdiagnozowany ZA, czy to wasze przypuszczenia?? a w ogóle witam już poświątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.12.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Nooo... że nie przeczytałas... I nawet testowanie Twojego kosmicznego nie naprowadziło Cię/Was na dobry tok myślenia.... Malcia.. ma zdiagnozowane i to przez 4 psychiatrów.. jeden z Krakowa, 2 B, 3 Kce jego obecna te to samo twierdzi i z panią M. też ostatnio 19.12.12 go konsultowałam i zgadza się z diagnozami, o dr S. nie wspomnę, bo to ona pierwsza wskazała jego diagnozę, a że jest neurologiem, nie mogła klepnąć... stąd jeździłam i diagnozowałam... Żaden lekarz nie wiedział o wcześniejszych diagnozach innego lekarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.12.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Jeśli blog będzie w czymś pomocny, to cieszę się bardzo, że na coś się przydałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.12.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.12.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 :hug:biedna ty - ale nie mdlejesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.12.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.12.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Gratuluję badań TARciu.. ważne to było... Jak byłam zaciążona to co chwile mnie kuli... Ja mdleję dla odmiany.. zaznaczam od razu jak wchodzę... a kobiety się patrzą na mnie jak na zjawisko.... Jakby nie było to uprzedzałam... Mam też skierowania na badania, ale nie wiem czy jechać jutro czy po nowym roku, bo jak z siniorami w sukni bez rękawów będę na sylwka wyglądać.. no jak???? Wpadłąm do dwóch medycznych sklepów po ortezę na nadgarstek.. no i te w miarę cenowo to niestety niewygodne maksymalnie, w drugim sklepie sympatyczna pani pokazała mi jedną taką, ale nie miała raz, że mniejszej a dwa na prawą rękę... będzie po nowym roku.. I powiedziała mi, że jak ortopeda wypisze mi wniosek to będzie za free, albo za 30%.. i tak mam skierowanie do ortopedy to poczekam ten tydzień ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.12.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.12.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 No to jak jest szaleństwo przed końcem roku to i kasiorki ciut więcej będzie.. może... Mój mężuś ma wolne do nowego roku, bo w jego branży zastój jak diabli.. remanenty się zbliżają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.12.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 No widzisz, wszystko przez to, że aż dwa miesiące zwlekałaś ze zrobieniem badań! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.12.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 To ja obronię ciut TARcie... jak miała niby jechać, jak Ona wcześniej do pracy wyjeżdża niż T, a Ją trzeba było zawieźć i przywieźć .. no i jak to technicznie wykonać.. no jak... ? Jak jedno jedzie o 6.00, a drugie o np 8.00, i w różnych np kierunkach.. a dwoma samochodami jeden człowiek by nie pojechał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.12.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Dziś dostał starszak info, że mu od stycznia nie przedłużają umowy o pracę.... umowa była podpisywana co miesiąc przez pośrednika a nie tą firmę w której pracował... Młody struty chodzi jak diabli, ja jakoś nie... Nie to, że się nie zmartwiłam, że od stycznia nie ma pracy.. ale to nie jest , myślę, jedyna praca.. nie płacili dobrze i dwie godziny w jedną stronę dojazdu.. wiec sporo tracił czasu ... w/g mnie najtrudniejsze było wstawanie o 3,30 żeby zdążył na rano.. dla mnie taka godzina na zegarku jest masakryczna.. ja bym nawet nie wstała.. Myślałam , że on też nie da rady, że będzie marudził.. ale dawał dzielnie radę od maja... On sobie nawet nie krzywdził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.12.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts