Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dokładnie tak samo mu powiedziałam, że jak tylko chce pracować to znajdzie pracę... a chce, i wiem, że był sumienny w swojej pracy. Jutro powiedziałam mu, że jedziemy szukać nowej pracy.. wsadzę go do auta i podwiozę w kilka miejsc, samochodem szybciutko to załatwimy, a mam na oku kilka zakładów koło nas a nie dwie godziny drogi od domu...

Podwiozę go też do tej firmy w której pracował, aby kierownik wystawił mu opinię... może kierownik nawet nie wie, że pośrednik zredukował zatrudnienie...

Arni, mysle ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo :rolleyes: Owszem, pierwsze starcie z twarda rzeczywistoscia utraty pracy nie jest latwe, ale ... ale Starszak ma w Was i psychiczne i finansowe oparcie, zdobyl doswiadczenie, wie w czym jest dobry i w czym dalej chcialby sie spelniac/rozwijac, a wiec teraz moze bardziej swiadomie i juz z praktyka szukac lepszej pracy :-) Powodzenia w poszukiwaniach! I koniecznie zadbajcie o referencje :yes: Mocno trzymam kciuki :rolleyes:

Myślę, że starszak ma we mnie niezłego managera... ;) .. ale jestem skromna:oops:

Fakt.. dostał dość szybko pierwszą pracę... a teraz niech podnosi swoje kwalifikacje i umiejętności, robi nowe kursy, dałam mu wskazówkę , i niech szuka nowej pracy...

Tamta.. cudem nie była.. młody się cieszył, bo wreszcie miał swoją kasę... wreszcie.. Miał też zajęcie średnio na 11-12 godzin dziennie i na głupoty nie starczało już czasu...

Znalazł tą pierwszą, znajdzie i kolejną... :yes:

A pewnie, że znajdzie, zwłaszcza, że sprawdził sie w tej pierwszej jako bardzo sumienny i obowiązkowy pracownik!

Matko złota, 3.30... :jawdrop:

Bardzo często tak bywa, że koniec czegoś staje się nowym początkiem i tego trzeba się trzymać, taka sytuacja daje "kopa" do rozwoju i szukania nowych mozliwości, choć jest bez wątpienia stresująca.

Wesprzecie Go i da radę. :yes:

Będzie doooobrze! :hug: