Arnika 27.12.2012 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Tarcia.. to teraz chwilka oddechu w domku z Okruchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.12.2012 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Po nowym roku będę musiała poprosić o pomoc przy zielonym.... Ja nie mam pojęcia co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.12.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Tarcia, jak nic musicie sobie w przyszłym roku świąteczny urlop sprawić - wtedy na pewno będzie miło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.12.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 doberek Paniom poświątecznie wszytstko nadrobiłam, ściskam Wiolunię i Tarcię najmocniej a resztę troszkę lżej:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 czuję się uściskana Pasiulku:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.12.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 TAR-cia nic tak nie poprawia humoru jak nowe łóżko;) a brat na pewno radosny jak skowronek na wiosnę że tyle dobra dostanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.12.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 nie no brylanty są najlepszym przyjacielem kobiety;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.12.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 nie no wiesz przecież że kobieta kocha najbardziej trzy zwierzątka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.12.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Jakie, jakie, ja chcę wiedzieć, jakie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 norki w szafie, jaguara w garażu i osła który na to wszystko zarobi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.12.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.12.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Nooo mnie jeszcze jaguara brakuje Pasiulka dzięki Jakie to nasze winko oszczędne jest,... dwie i pół lampeczki a ja ściorana jestem.. noo prawie... Wpadli do nas znajomi.. tylko na chwilkę... i ta chwileńka z kawką o mało o śniadanko się ni oparła... Ale ja lubię gości Nic to.. muszę o ekspresie pomyśleć.. ale jeszcze nie teraz.. nie teraz... Widzisz TARcia. jak dobrze dobra działają na białego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.12.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Cały dzień z młodym przejeździłam za pracą.. potem zafundowałam mu kurs... 'ma się chłopak uczyć męskich choć nie tylko umiejętność... Mąż na odchodne jak wyjeżdżaliśmy powiedział mimo chodem, że jest jakoś spokojny.. bo z matką jedziesz.. a ona choćby w kamieniołomie to pracę ci załatwi... I nie wiem czy wziąć to za komplement...? Zapisałam się na 3.01.22013r do chirurga ortopedy, a na 7.01 do okulisty.. coraz bardziej wkurza mnie to, jak ktoś bliżej stanie mnie to obraz tej osoby zamazuje mi się... albo mam coś przeczytać i mrożę oczyma.. ojjjj wkurza mnie... Co najgorsze ma przypadłość, że kasy nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.12.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 ja też się powinnam do okulisty zapisać, bo mnie oczy bolą jak czytam książki. Ogólnie jestem dalekowidzem, więc mam problem z tym co jest blisko. Moje okulary gdzieś mi się w czasie przeprowadzki zgubiły i do tej pory ich nie mogę znaleźć, więc chyba przyszedł czas na nowe (tamte i tak nie były już modne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.12.2012 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Hello dziewczynki, jak tam figurki po Świętach? Wiolu, to prawdziwy szpital Cię czeka- chirurg, okulista brrrr:sick: Trzymam kciuki, żeby wszystko zakończyło się dobrze:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.12.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Kochana, z tą kasą to się nie chwal, prawie wszyscy tak mają... A tak na poważnie to planujesz zabiegi chirurgiczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.12.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Nieeee o zabiegu chirurgicznym to mowy nie ma!!!!!! Idę tylko po tabletki bo mnie tak bark/łopatka napierdziela, że spać nie mogę, mogli by mi ten bark odciąć... tak boli... , łokieć też boli jak diabli... no i nadgarstek.. Czyli cała prawa ręka się zepsuła... Na nadgarstek poproszę o ortezę/stabilizator... ten co mnie przypasił to ponad 150zł kosztuje, ale jest też na NFZ jak lekarz wypisze skierowanie.. zobaczymy czy wypisze... Lidzia.. to nowe ładniejsze, modniejsze okulary czas nabyć i do lekarza wpaść po skierowanie na nowe szkiełka... Aga.. figurka.. no cóż... nie przytyłam(chyba nie) ale i nie chudnę... nie powiem od wakacji przytyłam troszkę... ale dramatu nie ma... choć zaraz jak rękę naprawie i zdrowa będę na siłownię wracam... Młodego zawiozłam na kurs i patrzyłam jak sobie radzi.. jak na pierwszy raz to OK... bedą z niego ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts