Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oby tylko starszak fajna pracę znalazł,trzymam kciuki:)

Wiola,byliśmy dziś w Ikei ,ale w Ostrawie i nie kupiłam garnka choć już go trzymałam,bo wtedy to byśmy już chyba w ogóle nie dojechali do was.

Nawet mój syn się pytał czy też moze do Emila,a to do niego niepodobne,bo on nie jeździ z nami prawie nigdzie.

Ale dzień fajnie spędziliśmy:)

Nooo toś pojechała po bandzie.. znaczy , że nie szybko będziesz u nas.. no chyba, żeby jutro stwierdzisz, że garnek konieczny natychmiast...

To wsiadaj w autko i zapraszam..

No i oczywiście bierz młodego... starszego i średnią również...

To kiedy mam wodę na kawę czy herbatę nastawić... ??????????

Musiałam już dziś jechać do szpitala na POZ bo mnie już ręka i bark nie bolał.. mnie już napie....ł..

Już z bólu nie mogłam wytrzymać... przeciwbólowe nie pomagały...

Pani doktor chciała mi dać zastrzyki.. ale zastrzyki jutro, pojutrze.. oooojjjj nieeeee

Stanęło na porchach...

Mam nadzieję, że choć troszkę przejdzie...

Noooo właśnie się wzięłam.. idę 3.01 do chirurga.. nie wiem czy jest ortopedą i traumatologiem czy tylko chirurg.. Muszę dopytać jeszcze to za rękę , łokieć i bark się biorę.. Musi mnie skierować na zabiegi.. bo nie ma to tamto.. boli jak diabli...

Jak ja jutro będę tańcowała...? nooo jak????? nogi mnie nie bolą.. ale bark i łopatka i część szyjnego a i owszem...

Najwyżej wezmę dwie tabletki tramalu;)