Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Też uważam, że usg bardzo by się przydało. :yes:

No i widzisz...?

Tarcia rację ma, to wszystko przez te szaleństwa z mopem parowym, na co Ci to było?

ŻADNA czysta podłoga nie jest tego warta! :(

Arni, bidulko :( Kiepsko zaczal sie dla Ciebie ten rok. NIe chce gderac http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Reflexion/graduation.gif , ale za Dziewczynami powtorze "no po co Ci ta glupia charowa byla" :evil::evil::evil: Nie lepiej zrobic mniej takiej roboty, a wiecej czegos dla SIEBIE! I bal sylwestrowy - piekna i wypoczeta - bys zaliczyla a dzisiaj zamiast stekania sluchalibysmy wrazen z cudnej zabawy :sick:

Trzeba miec nadzieje, ze jakas nauka z tego przykrego wydarzenia bedzie ... I ze szybko Ci ten bol odpusci http://psiakosc.com/emoty/emoty-1/przytulanko.gif

Ano wlasnie, na czym spisz? Materac dobry? Stelaz ok? Jesli spisz na brzuchu, to byc moze po badaniach lekarz zabroni Ci tej pozycji :( Jakos trzeba bedzie sie przestawic ... :sick:

W/G mnie to z C5-6 te zwyrodnienia.. .bolało, bolało, aż nerwik wszedł pomiędzy kręgi, zakleszczyło i boli jak diabli...

Materac OK.. pewnie zawsze mógłby być lepszy, ale... Już TARcia wie coś na temat materacy tych lepszych... bardzo drążą kieszeń... W/g mnie ten nie jest zły..

A na brzuchu śpię od zawsze.. nawet w bardzo zaawansowanej ciąży na brzuchu spalam.. potem mi bardzo przeszkadzał... Więc trudno mi będzie się oduczyć...

Spadam laseczki.. bo mnie napierdziela jak diabli... kciuk cały jakby sparaliżowany.. mrówki po nim chodzą, bark boli i cała ręka... jak cholera...

Nawet wspomniany i ketonal i tramal nie pomagają... maść smarowana często też nie pomaga.. I jak tu funkcjonować...?

Arni, współczuję bardzo bólu i cierpienia :( Dorobiłaś się kobieto i teraz trzeba będzie coś zrobić, żeby przestało boleć. Dobrze, że idziesz jutro do lekarza, to może coś ci pomoże. A jak już ból przejdzie, to powinnaś iść na jakieś ćwiczenia rehabilitacyjne, żeby drugi raz się to nie powtórzyło.

No i nauczka na przyszłość, że jak chora jesteś, to powinnaś leżeć dupskiem w łóżku, a nie biegać po ogrodzie, bądź też szorować podłogę na błysk.

Dzięki za życzenia...

Jest bardzo rożnie.. czasami mniej boli, ale to tak na półgodziny-godzinę ale na dużej dawce prochów , i znów ból wraca...

Właśnie się naćpałam lekami i o ścianie chodziłam...

Jak długo boli i nie przechodzi rwa kulszowa??????

Nawet urodzenie dzieci nie boli jak rwa boli... Nie miałam pojęcia jak to może boleć dopóki mnie nie dorwało...

Niestety, nie mam dobrych wieści...

Potrafi boleć kilka tygodni, a jesli nie leczone to i dłużej.

Jak miałam rwę kulszową, to nie byłam w stanie zrobić kroku przez dwa tygodnie, coś okropnego.

Potem skurczona z bólu chodziłam powolutku, tyle co do toalety.

A potem jeszcze przez kilka tygodni o dwóch i później o jednej lasce...

W sumie około dwóch miesięcy. :(

Trzymam kciuki, żebyś dostała leczenie, leż, pogmeraj w necie jakie pozycje, wybierz się do ortopedy jak najszybciej.

Jak masz magnetyczną opaskę to załóż, jeśli nie masz, kup.W necie do nabycia bez problemu

Rozgrzewaj ramię i bark, starannie.

Oszczędzaj maksymalnie, nie wolno pod żadnym pozorem szarżować.

TUTAJ masz do poczytania.

A TUTAJ masz opaski do kupienia, ja mam na kręgosłup lędźwiowy i mnie pomaga.

Musisz poszukać takiej, która nada się na ramię, tylko nie w tv shopach. :no:

Zdrowiej, kochana i na przyszłość uważaj na siebie! :hug:

Oj Wiolka, Wiolka, cycki opadają normalnie .....

Masz leżeć i odciążać kręgosłup, a nie siedzieć przy kompie i machać myszką :bash::bash::bash:

Teraz nic wiecej się nie da zrobić,musi minąć stan ostry.

Więc leki ,łóżeczko ....a potem pomyślimy :)

a i nie masz rwy KULSZOWEJ, chyba,ze jesteś cyborgiem i nerw kulszowy "biegnie " Ci do góry ;)