markoto 01.01.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Zdrowia Arni Ci zycze!! Moja malpa zostala kobieta ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.01.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Walczę.. prochy łykam.. ale nie jest dobrze... Dalej jest źle... Markotka pomiziaj małpiąkto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.01.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Wiola no jakby to powiedzieć żeby Cię nie dobić jak barkowa działa na tej samej co kulszowa to długo poboli i wracać będzie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.01.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Bardzo współczuję, mam nadzieję, że na poduszce ortopedycznej sypiasz ? Mam też nadzieję, że skierowanie na usg i rtg dostaniesz i porobisz te zdjęcia - czy masz już zwyrodnienia, czy to tylko incydent? Zdrowia życzę,,, ana razie by ból zniknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.01.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Też uważam, że usg bardzo by się przydało. No i widzisz...? Tarcia rację ma, to wszystko przez te szaleństwa z mopem parowym, na co Ci to było? ŻADNA czysta podłoga nie jest tego warta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.01.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Wusia.. masz racje to to samo, tylko tyle że w odcinku C i na bark rzuciło... Poduszkę mam.. ale jest niewygodna i śpię prawie na naleśniku a nie poduszce, i zwykle na brzuchu..... Kolejna noc nieprzespana.. nie pomaga ketonal 150 i tramal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.01.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 DPSia nie tylko żółty.. a węgiel też baaardzo dał mi w kość.. a prace w ogrodzie... kilka roślin nadal niewkopane.. trudno.. zdechną, albo i przeżyją bo z bryłą ziemi i to byliny.. zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.01.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.01.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Mam takie dwie nawet.. ale dla mnie niewygodne... brrr..Jutro idę do chirurga, nawet nie wiem czy on jest ortopedą czy tylko chirurg.. zobaczymy... Nawet leżeć już nie mogę... choć jak leżę to mniej jakby boli... ale usnąć nie mogę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.01.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Wspolczuje Wiola. Bidula jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.01.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Arni, bidulko Kiepsko zaczal sie dla Ciebie ten rok. NIe chce gderac http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Reflexion/graduation.gif , ale za Dziewczynami powtorze "no po co Ci ta glupia charowa byla" :evil: Nie lepiej zrobic mniej takiej roboty, a wiecej czegos dla SIEBIE! I bal sylwestrowy - piekna i wypoczeta - bys zaliczyla a dzisiaj zamiast stekania sluchalibysmy wrazen z cudnej zabawy Trzeba miec nadzieje, ze jakas nauka z tego przykrego wydarzenia bedzie ... I ze szybko Ci ten bol odpusci http://psiakosc.com/emoty/emoty-1/przytulanko.gif Ano wlasnie, na czym spisz? Materac dobry? Stelaz ok? Jesli spisz na brzuchu, to byc moze po badaniach lekarz zabroni Ci tej pozycji Jakos trzeba bedzie sie przestawic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.01.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 W/G mnie to z C5-6 te zwyrodnienia.. .bolało, bolało, aż nerwik wszedł pomiędzy kręgi, zakleszczyło i boli jak diabli... Materac OK.. pewnie zawsze mógłby być lepszy, ale... Już TARcia wie coś na temat materacy tych lepszych... bardzo drążą kieszeń... W/g mnie ten nie jest zły..A na brzuchu śpię od zawsze.. nawet w bardzo zaawansowanej ciąży na brzuchu spalam.. potem mi bardzo przeszkadzał... Więc trudno mi będzie się oduczyć... Spadam laseczki.. bo mnie napierdziela jak diabli... kciuk cały jakby sparaliżowany.. mrówki po nim chodzą, bark boli i cała ręka... jak cholera...Nawet wspomniany i ketonal i tramal nie pomagają... maść smarowana często też nie pomaga.. I jak tu funkcjonować...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.01.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Arni, współczuję bardzo bólu i cierpienia Dorobiłaś się kobieto i teraz trzeba będzie coś zrobić, żeby przestało boleć. Dobrze, że idziesz jutro do lekarza, to może coś ci pomoże. A jak już ból przejdzie, to powinnaś iść na jakieś ćwiczenia rehabilitacyjne, żeby drugi raz się to nie powtórzyło. No i nauczka na przyszłość, że jak chora jesteś, to powinnaś leżeć dupskiem w łóżku, a nie biegać po ogrodzie, bądź też szorować podłogę na błysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 02.01.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Arniko wszystkiego Dobrego w Nowym roku, w szczególności dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.01.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 ... ja tez dokładam swoje życzenia zdrowia. Może wraz z ich ilością ból pójdzie sobie precz i ramie sie jakoś naprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.01.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 To zabierze dużo czasu, ale będzie lepiej kochana, jeszcze się uśmiechniesz radośnie, zobaczysz. Przytulam i jak najszybszej uilgi w bólu życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.01.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Dzięki za życzenia...Jest bardzo rożnie.. czasami mniej boli, ale to tak na półgodziny-godzinę ale na dużej dawce prochów , i znów ból wraca... Właśnie się naćpałam lekami i o ścianie chodziłam... Jak długo boli i nie przechodzi rwa kulszowa??????Nawet urodzenie dzieci nie boli jak rwa boli... Nie miałam pojęcia jak to może boleć dopóki mnie nie dorwało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.01.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Niestety, nie mam dobrych wieści... Potrafi boleć kilka tygodni, a jesli nie leczone to i dłużej. Jak miałam rwę kulszową, to nie byłam w stanie zrobić kroku przez dwa tygodnie, coś okropnego. Potem skurczona z bólu chodziłam powolutku, tyle co do toalety. A potem jeszcze przez kilka tygodni o dwóch i później o jednej lasce... W sumie około dwóch miesięcy. Trzymam kciuki, żebyś dostała leczenie, leż, pogmeraj w necie jakie pozycje, wybierz się do ortopedy jak najszybciej. Jak masz magnetyczną opaskę to załóż, jeśli nie masz, kup.W necie do nabycia bez problemu Rozgrzewaj ramię i bark, starannie. Oszczędzaj maksymalnie, nie wolno pod żadnym pozorem szarżować. TUTAJ masz do poczytania. A TUTAJ masz opaski do kupienia, ja mam na kręgosłup lędźwiowy i mnie pomaga. Musisz poszukać takiej, która nada się na ramię, tylko nie w tv shopach. Zdrowiej, kochana i na przyszłość uważaj na siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.01.2013 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Wiolcia przytulaski zostawiam i szukaj porządnego lekarza co dobre leczenie ustawi:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.01.2013 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Oj Wiolka, Wiolka, cycki opadają normalnie ..... Masz leżeć i odciążać kręgosłup, a nie siedzieć przy kompie i machać myszką :bash: Teraz nic wiecej się nie da zrobić,musi minąć stan ostry. Więc leki ,łóżeczko ....a potem pomyślimy a i nie masz rwy KULSZOWEJ, chyba,ze jesteś cyborgiem i nerw kulszowy "biegnie " Ci do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts