nitubaga 03.01.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Oj Malcia Malcia... dała byś już spokój i nie kopała leżącego... Wiola jest teraz w takim stanie, że "z włosem" trzeba miziać, a nie wylewać kubeł zimnej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.01.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 .... na to przyjdzie czas jak się jej polepszy :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.01.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Arnika swoje dolegliwości leczyłam w gabinecie u Narosza ale to Warszawa, poszukaj czegoś podobnego w swojej okolicy chyba Bezbólowych chwil - jak najszybciej życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.01.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Oj Malcia Malcia... dała byś już spokój i nie kopała leżącego... Wiola jest teraz w takim stanie, że "z włosem" trzeba miziać, a nie wylewać kubeł zimnej wody Ja ją miziałam przez ostatnie miesiące, widać jak nie dostanie porządnego opierdol, to se nic z tego nie robi. Dopiero jak zabolało, tak,ze ja poskładało poszła do lekarza Teraz właśnie siedzi grzecznie w kolejce do chirurga..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.01.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Teraz właśnie siedzi grzecznie w kolejce do chirurga..... to ta rwa .....wycinają bo chyba nie gipsują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.01.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 I co chirurg orzekł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.01.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Ale jak sie nie przewrócis to się nie naucysz... Malcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 03.01.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 I co tu widzę !!!!! Chciałam Ci złożyć życzenia noworoczne, a ty co? Bardzo współczuję Słuchaj dziewczyn, dbaj wreszcie o siebie. Mam namiar na gabinet chińskiej medycyny naturalnej- jak nic nie pomoże to spróbuj może tam. Daj znać jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Eeee!!! Żyjesz...? Wróciłaś...? Jak się czujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.01.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.01.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Wierze, ze ta cisza oznacza iz po tylu dniach bolu w koncu czujesz ulge i mozesz sie dobrze wyspac Mam tez nadzieje, ze lekarza wybralas z taka sama atencja z jaka wybieralas szynki do wedzenie i jaja do sernikow, czyli najlepszego z najlepszych W sumie zrowie wazniejsze niz swiateczne menu Jak lekarz dobrze leczy, to zapodaj namiar bo zawsze sprawdzone kontakty sa w cenie. Czlowiek nie wie kiedy moze mu sie przydac dobry specjalista, prawda? Arni, pewnie teraz spisz slodko wiec dobrych snow i wypocznij, bo Ci sie nalezy ... I juz nigdy nie szarzuj tak ze zdrowkiem ... Wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.01.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Witam..Żyję.. ale boli nadal jak diabli... jak naćpałam się lekami to jakoś wytrzymałam u chirurga... ten chciał mi nadgarstek naprawiać, ale się nie zgodziłam.. dzisiaj przynajmniej... Na bark dał jonoforezę i coś tam jeszcze nabazgrał, nie wiem co.. wygrzewać mam, leczenie dobrze jest ustawione.. bezie bolało, ale nie wiem ile jeszcze.....jak zabiegi skończę (nie wiem kiedy zacznę.. te terminy, ale to jest tanie więc jakby co to prywatnie sobie wykupię) i nie przestanie mam się zgłosić dalej do chirurga.. W sumie sympatyczny facet.. ale od razu brał za skalpel.. ot chirurg... Jak leżę to nawet już znośnie jest.. znaczy boli ale da się wytrzymać.. oczywiście z lekami.. Jak się pionizuję kwiczę z bólu...Kołnierz założony.. ale boli jak diabli... aaa i na gangiol nie dał ni żadnego stabilizatora. powiedział, ze to jeszcze gorzej.. bo coś tam.. nie zapamiętałam... chciał ciąć.. tak od razu na miejscu... brrrr... nie podobało mi sie.. ojjjj nie:no: Spadam do łóżka:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.01.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Ciąć, tak od razu w bólu, bez prześwietlenia Się nie znam ale też bym się nie dała pociachać. Gdy w końcu trafiłam do dobrego ortopedy zaczął od prześwietleń rtg i usg jednocześnie włączył przeciwzapalne i przeciwbólowe i dopiero gdy one zadziałają można mówić o zabiegach i ewentualnej ingerencji noża zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.01.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Dobrze TARciu piszesz...Ale o ten gangiol byłam umówiona z chirurgiem i chciał go ciąć.. a to akurat można.. chociaż za nic nie dałam się pokroić teraz... ... pokazałam wypis ze szpitala o bark i powiedział, że dobre leczenie, dał na zabiegi skierowanie (jonofereza) , a, że to u mnie na wsi to i jeździć nie muszę daleko..Jak będę mogła podjechać do mojej doktorki to podjadę po skierowanie do neurologa i na prześwietlenia aktualne, bo mam takie RTG z września 2011r Na razie nie mogę jeździć samochodem... boli jak diabli a biegi wczoraj przerzucałam lewą ręką... dobrze, że tylko jedną ulicę dalej jechałam.. oczywiście po lekach a i tak ledwie dałam radę...Dalej nie zamierzam jechać.. I najlepiej się czuję w łóżku.. najmniej boli... choć spać nie mogę, bo boli a prze okrutnie napierdziela codziennie o 4.00 ... tak, że muszę wstać wysmarować się i pb wypić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.01.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Arni bardzo współczuje bólu. Nie powiem, że wiem co czujesz, bo nie wiem, ale czytam, że łatwo nie jest... więc mam nadzieje tylko że lekarskie zabiegi szybko przyniosą ulge Trzymaj się. Zwłaszcza o tej 4 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.01.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Arni, odpusc te zapisy i kolejki do specjalisty Tobie jest potrzebna szybka i profesjonalna pomoc a nie tulanie sie od drzwi, do drzwi w kolejkach po pomoc od lekarza o ktorym nic nie wiesz ... Moze dobrze trafisz, a moze zle ... Ale z pewnoscia od reki niczego nie zalatwisz. Z pewnoscia sa tu osoby, ktore moga Ci polecic dobrego neurologa przyjmujacego prywatnie. Sama znam swietnego ze Sosnowca, wiec jakby co to moge pogrzebac w namiarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Oj Arni, wytrwałości życzę jak najwięcej!!!!! Trzymaj się ciepło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.01.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Amber ma rację, prywatnie dobry lekarz, szybsze i lepsze leczenie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts