AmberWind 04.01.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Amber ma rację, prywatnie dobry lekarz, szybsze i lepsze leczenie będzie. o matko ... Arni pewnie utknela w kolejce do lekarza pierwszego kontaktu ... a gdzie tam jeszcze wizyta u specjalisty No chyba, ze stal sie cud i byly wolne "numerki" .... Aby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 wreszcie posłuchała i leży w łózku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.01.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Arnico, co ja tu czytam bidulko ????????????? Ja walczę z rwa kulszową od 1 grudnia, od 6 grudnia z właściwymi lekami +injekcje. Ale czeka mnie jeszcze rehabilitacja -masaże. Czyli trwa to równo miesiąc. Po zastrzykach silne bóle odpuściły, ale do dzisiaj czuję mięśnie. Lecz się kochanai szybkiego powrotu do zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.01.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Leże w łóżku... Boli nadal.. ale może jakby ciutkę mniej... ale tylko jak leżę, jak wstanę to się znowu zaczyna.... Idę spać/leżeć dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.01.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 leż, leżenie ulgę przynosi.... a i reszta rodziny doceni Cię teraz bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.01.2013 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Hej Arniczko, a co to za choróbsko Cię dopadło? Nieciekawie zaczął Ci się ten Nowy Rok... Mam nadzieję, że szybciutko dojdziesz do siebie Kuruj się kochana, zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.01.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Pamiętaj o wygrzewaniu, to ważne!Zdrowiej, Kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Powolutku jakby ciut lepiej.. Nawet przez telefon już długo porozmawiałam... Na lekach boli jakby ciut mniej... Nadal prawą ręką szklanki pustej nie podniosę, a co dopiero z kawą czy herbatą.. Najgorsza jest 4.00 rano.... jak z zegarkiem ból mnie budzi i nie ma siły.. smarowanie nie pomoże, muszę brać tramal ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.01.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Skoro klikasz to faktycznie lepiej... ale nie przedobrzyj. Dalej odpoczywaj i choć wcześniej spać do może ból o 4 nie będzie tak dokuczliwy życzę byś do poniedziałku mogła normalnie funkcjonować ale bez szaleństw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Jest troszkę lepiej... choć nadal nie jest dobrze i boli... Tylko raz wziąłam ketonal 150 i 1 tramal... Oczywiście mydocalm tak jak zalecony... Napierdziela mi już żołądek... pomimo osłonowych leków.. Tylko jeszcze na noc łyknę coś PB bo 4.00 spędza mi sen z powiek... Dziękuję za życzenia zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.01.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Arnisia, leż w łóżku i nie szarżuj! Grzej ramię, nie ruszaj, powoli będzie puszczało. Niezmiennie kciuki trzymam za zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 DPSia... kiedy ja już od prawie tygodnia leże.. i już jobla dostaję... Nooo ileż można... Ale zaraz zmykam grzecznie do łóżka... Poczytam jeszcze chwilkę... bo nudzi mi się przeokropnie... Noo i gdzieś przeczytałam , że trzeba drzewka malować na biało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.01.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 NIE NIE Drzewek to ja nie mam zamiaru malować... Ja praworęczna jestem, a prawa ręka nie funkcjonuje jeszcze... nawet szklanki pustej nie podniosę... Nadal... Więc za drzewka się nie będę brała.. Pitole je... Potem jakimś tam olejem je karzecie mazać.. i tak mszyce zjedzą mi drzewka.. i będę musiała je psikać decisem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 urodzona optymistka:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.01.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Arni, i po co Ci bylo ta podloge tak szorowac, he??? Zaplacilabys 200 - 300 zeta i byloby po klopocie, bez bolu, bez cierpienia i bez tulaczki po lekarzach ... Oj, mam nadzieje ze nauczy Cie to, ze nie warto takich prac robic, gdy zdrowie raczej marne ... Wiecej na lekarzy, medykamenty i zabiegi teraz wydasz niz ta praca byla warta ... Zdrowiej i niech Cie juz nie boli ... Odpoczywaj i palcem wskazuj co ma byc zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Taaaa wskazującym powiadasz.... To chyba byśmy nie przeszli po domu.. Choć zaskoczona jestem, bo wydawało mi się, że na starszaka to ja liczyć nigdy nie będę mogła, że zaopiekuje się mną Emil... że to jest złote dziecko (buntuje się okropnie teraz i pyskuje... taki wiek, trzeba przeżyć jak ospę.. ) , a tu starszak.. mamuniu .. MAMUNIU.. dobrze czytacie.. zrobić ci herbatki, dać ci kromeczkę, dać ci wody,, w czym ci pomóc, co ci podać, jakie leki... Nooo byłam w szoku... Nawet po raz pierwszy kilka razy sami rozładowali i załadowali chłopcy zmywarkę WUsia .. niby ja optymistka... Zmykam.. bo coraz bardziej zaczyna mnie boleć , a i czas prochy łyknąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Może chłopakom w krew wejdzie ....??? Trzymaj się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.01.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Mysle, ze Arni ma dobrych Chlopcow, ktorzy wiedza co i jak nalezy robic Trzech facetow w domu do noszenia na rekach to czysta rozpusta Bedzie dobrze, jestem spokojna ze Mame do lozka przywiaza a sami beda dom swietnie prowadzic :rolleyes: Arnisia, zdrowiej, odpoczywaj i nadrabiaj zaleglosci w czytaniu ksiazek i ogladaniu filmow! To jest Twoj czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts