Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Arnico,

co ja tu czytam bidulko ?????????????

Ja walczę z rwa kulszową od 1 grudnia, od 6 grudnia z właściwymi lekami +injekcje. Ale czeka mnie jeszcze rehabilitacja -masaże. Czyli trwa to równo miesiąc. Po zastrzykach silne bóle odpuściły, ale do dzisiaj czuję mięśnie.

Lecz się kochanai szybkiego powrotu do zdrowia życzę :yes:

Powolutku jakby ciut lepiej..

Nawet przez telefon już długo porozmawiałam...

Na lekach boli jakby ciut mniej...

Nadal prawą ręką szklanki pustej nie podniosę, a co dopiero z kawą czy herbatą..

Najgorsza jest 4.00 rano.... jak z zegarkiem ból mnie budzi i nie ma siły.. smarowanie nie pomoże, muszę brać tramal ...

Jest troszkę lepiej... choć nadal nie jest dobrze i boli...

Tylko raz wziąłam ketonal 150 i 1 tramal... Oczywiście mydocalm tak jak zalecony...

Napierdziela mi już żołądek... pomimo osłonowych leków..

Tylko jeszcze na noc łyknę coś PB bo 4.00 spędza mi sen z powiek...

Dziękuję za życzenia zdrówka :):hug:

DPSia... kiedy ja już od prawie tygodnia leże.. i już jobla dostaję...

Nooo ileż można...

Ale zaraz zmykam grzecznie do łóżka...

Poczytam jeszcze chwilkę... bo nudzi mi się przeokropnie...

Noo i gdzieś przeczytałam , że trzeba drzewka malować na biało...

NIE NIE :no:

Drzewek to ja nie mam zamiaru malować... Ja praworęczna jestem, a prawa ręka nie funkcjonuje jeszcze... nawet szklanki pustej nie podniosę... Nadal...

Więc za drzewka się nie będę brała..

Pitole je...

Potem jakimś tam olejem je karzecie mazać.. i tak mszyce zjedzą mi drzewka.. i będę musiała je psikać decisem...

Arni, i po co Ci bylo ta podloge tak szorowac, he??? :sick: Zaplacilabys 200 - 300 zeta i byloby po klopocie, bez bolu, bez cierpienia i bez tulaczki po lekarzach ... Oj, mam nadzieje ze nauczy Cie to, ze nie warto takich prac robic, gdy zdrowie raczej marne ... Wiecej na lekarzy, medykamenty i zabiegi teraz wydasz niz ta praca byla warta ... Zdrowiej i niech Cie juz nie boli ... Odpoczywaj i palcem wskazuj co ma byc zrobione :rolleyes:

Taaaa wskazującym powiadasz....

To chyba byśmy nie przeszli po domu..

Choć zaskoczona jestem, bo wydawało mi się, że na starszaka to ja liczyć nigdy nie będę mogła, że zaopiekuje się mną Emil... że to jest złote dziecko (buntuje się okropnie teraz i pyskuje... taki wiek, trzeba przeżyć jak ospę.. ) , a tu starszak.. mamuniu .. MAMUNIU.. dobrze czytacie.. zrobić ci herbatki, dać ci kromeczkę, dać ci wody,, w czym ci pomóc, co ci podać, jakie leki...

Nooo byłam w szoku...

Nawet po raz pierwszy kilka razy sami rozładowali i załadowali chłopcy zmywarkę:rolleyes:

WUsia .. niby ja optymistka... :rolleyes:

Zmykam.. bo coraz bardziej zaczyna mnie boleć , a i czas prochy łyknąć...

Mysle, ze Arni ma dobrych Chlopcow, ktorzy wiedza co i jak nalezy robic :-) Trzech facetow w domu do noszenia na rekach to czysta rozpusta :-) Bedzie dobrze, jestem spokojna ze Mame do lozka przywiaza a sami beda dom swietnie prowadzic :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Arnisia, zdrowiej, odpoczywaj i nadrabiaj zaleglosci w czytaniu ksiazek i ogladaniu filmow! To jest Twoj czas :-)