braza 11.01.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 A ja kawę mogę i lewą i prawą popijać .... Wusia, Ty weź wyrzuć to rozpuszczalne świństwo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.01.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 dobrze jest już lepiej ćwiczenia mc kenziego pomagają w bólach kręgosłupa ( nie tylko szyjnego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.01.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Brazula ni mogie bo ja nie lubię kawy zakąszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.01.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 rozpuszalno to i lewom rynkom wylywom, bo Braza mo recht ...... świństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Jak mie sołtys kawę zrobi, to on z sypkiej ją robi, ale bez zakąszania leje, więc jak rozpieszczalna jest. A smak tej kawy i aromat... Niezwykły absolutnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Ja lubię normalną kawę i jej smak.. ale dodatku nie lubię.. wcale a wcale.. więc albo rozpuszczalna, albo z ekspresu.. ale to dopiero pieśń przyszłości.. U nas sypie.. jest biało od dobrych kilku dni... Przedwczoraj żaden z chłopaków nie odśnieżył chodnika a chlapa była, chodziliśmy robiąc ślady teraz na chodniku mamy nierówności jak diabli bo zamarzło... a mówiłam.. nie słuchali... Mnie brakło z łopatą na chwilę i już dziadostwo... Zdrowotne wieści takie, że brakło mi leków, wczoraj byłam u doktorki i dostałam czopki z diklofenu na ból barku:sick: Może i to dobrze, bo żołądek mi już ciut jakby zaczynał szwankować... Boli jak bolało.. już nie tak bardzo... choć nadal ramię, bark i kciuk czuję i to wyraźnie.. pewnie jeszcze trochę będzie bolało.. Za to już tramalu nie biorę... Zabiegi mam 3 Mac Kenzi, soluks i jonoforeza... Młody kończy kurs.. wczoraj po niego podjechałam i stwierdziłam, że sobie całkiem fajnie radzi.. Nawet dzwonili do niego z jednego zakładu pracy u nas na wsi... ma iść na rozmowę kwalifikacyjną... Czyli matka by miała racje.. idź na taki kurs, zrób książeczkę sanepidowską... o dziwo posłuchał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Madra matka - to skarb, a Twój starszak i młodszak taki skarb mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.01.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Wiecie co, normalna kawa wcale nie musi byc z dodatkiem, wystarczy nie dopijać do końca, ehhhhh Wyyyyyy, na szkolenie do mnie albo do Jamlesa i to jak najszybciej!!!!;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.01.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 dwa razy piłam pyszną fusiastą raz jak Sołtys DPS-iowy zapodawał, z tym że jak DPS-ia pisze lał bez fusów do kubeczków;) a drugą klasycznie fusiastą z fusami w kubku u Nefci dostałam ale jakąś bajeczną oryginalną włoską, matko jaka to była pyszna kawa że mało fusów nie wyjadłam:oops: ale na co dzień puszczalska albo z ekspresu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.01.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 jednym słowem dobra kawa nie jest zła:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.01.2013 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 jednym słowem dobra kawa nie jest zła:lol2: o ile się nie rozpuści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.01.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Nie mogę fusiastej bo od razu boli mnie głowa... już od samego zapachu, który skądinąd uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Wusiu, przekażę Soltysowi, że smakowało! Ja pijam tylko Sołtysową. Nooo, chyba, że gdzieś w drodze, na stacji benzynowej, ale to baaaardzo rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 na stacji benzynowej to mi na Orlenie latte smakuje;) zawsze biorę ten największy kubol do auta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2013 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Aaaa, mnie wtedy to już wszystko jedno, wszystkie jednakowo paskudne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Ale miałam suuuper gości ... Dzięki i zapraszam ponownie Młody gra dzisiaj na bębnach dwa koncerty.. jeden już grał.. drugi będzie grał o 19.40.. oczywiście z całym zespołem na WOŚPie... Muszę pojechać i pooglądać syna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Kawa na Orlenie jest the best, zawsze biorę!!! Gratulki dla Młodego i siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts