Arnika 13.01.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 (edytowane) Siema... Właśnie wpadłam... Dwa bębnienia zaliczone... Dla ścisłości gra ich na tych bębnach cały zespół. nie sam Emil..... Światełka do nieba oglądnięte... Nawet łopatę wzięłam do ręki.. cudny śnieg.. nie mogłam się oprzeć... Idę do wanny i spać... Edytowane 14 Stycznia 2013 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 ciekawe o której wstaniesz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.01.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 No to pospałam... wstałam, nie powiem, że wyspana.. spałabym dalej.. Ale.. młody szedł na rozmowę kwalifikacyjną, młodszy rano do szkoły, a ja muszę wstać na zabiegi... i do ortopedy na dzisiaj... Dzień dobry z Państwem... Mamy cudną zimę za oknem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 To fakt, za oknem piękna zima, aż chce się żyć! I sypie duuuży śnieg, tralala! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Śniegu may , jest cudnie, ale po drodze breja. jeździ się okropnie.Nawet przednie opony wymieniłam na lepsze, bo mnie ślizgało na tamtych a dunlopy miałam.. mam teraz klebery czy jakieś takie inna też podobno dobre i bieżnik ma łądny wzorek.. Podobał mi się wzorek fuldy.. ale nie mój rozmiar..... też mnie ślizga.. Trzeba spróbować innych?? sama nie wiem.. bo i ta breja na ulicy nie pomaga. na błocie i lodzie niewiele daje... No i jeździłam od 20-30-40 max na godzinę.. jak na mnie to już na piechotę bym swój własny samochód wyprzedziła.. ale bezpieczeństwo ponad wszystko.. Zaliczyłam ortopedę.. jeszcze tak prędkiego lekarza nie widziałam.. maks 5 min no może 6 byłam u mniego.. i poświęcił mi zdecydowanie najwięcej czasu niż innym pacjentom... Jak mu powiedziałam, że z rwą barkowa przychodzę to mnie opieprzył.. że on jest od wystawiania diagnozy. no to mu mówię, że i po to też przyszłam.. No nie powiem mu, że na FM już skonsultowałam i wiem co mi jest, nawet jakie ćwiczyć i co mam robić, jakie tabletki i jakie leczenie, diagnoza itd..... nic mu więcej nie powiedziałam.. Pooglądał zdjęcie to był mocno zdziwiony, kazał mi to czy tamto zrobić , gdzie i jak boli, które miejsce ... i stwierdził, że to zespół barkowy czy rwa barkowa.. czy jakoś tak.. nooo jak dla mnie to on i za szybko mówił, za szybko pisał i zlecenia i receptę i zalecenia.. W każdym bądź razie mam iść do neurologa, kazał.. ale tez stwierdził, że jak termin na 7.03 to się zdziwił.. ale on mi w takim razie da na badania.. Dostałam zlecenie zrobienia przewodnictwa nerwu/ów.. czy jakoś tak.. i koniecznie PILNY rezonans MRI.... Noo to już widzę termin tego pilnego rezonansu.. brrrrrWstąpiłam do szpitala zarejestrować się do poradni rehabilitacyjnej.. uwaga. w tej poradni w szpitalu nie mają już na rok 2013 żadnego wolnego terminu.. super.. dobrze, że to nie jedyna poradnia... Muszę szukać innej.... Młody o rozmowie kwalifikacyjnej zostanie jutro przyjęty do pracy, dostał wszelakie papiery do wypełnienia, dostał już dzisiaj zlecenie do lekarza i jutro pierwsza dniówka.. Płaca marna.. nawet bardzo... coś wspominali, że okres próbny 3 miesiące ale uwaga .. za 3/4 wypłaty w okresie próbnym.. Noo mocno mnie zdziwiło.. ale jak ma czekać w domu to nic nie zarobi.. Kurs który robił skończył, dostał certyfikat.. i dobrze, ze zrobił bo właśnie dzięki temu dostał tą pracę.. Myślę jeszcze nad innym kursem.. ojjj myślę.. nawet mówiłam, że musi go zrobić.. koniecznie.. starszak też nad nim duma.. ale ten kurs to ładnych kilka tysi.. ojjj ładnych..Ale później to praca i w kraju i za granicami .. wszędzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.01.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Ja do neurologa na 22.02. czyli tyle samo czekania co u Ciebie. Oczywiście też po rezonans, oczywiście pilny - to wszystko to jedna wielka kpina.... Bierzesz jeszcze coś innego z leków ? To dla Młodego gratulacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.01.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Amtla.. nie wiem czy tyle samo co u Was się czeka... może i gdzieś jest krótszy termin ale czy lekarz dobry??? i ja zapisywałam się w zeszłym tygodniu.. Ortopeda akurat ten był za tydzień więc bajka.. on wysłał mnie na MRI.. ale jutro dopiero będę jeździć i załatwiać gdzieś termin.. Noo szlag by to trafił.. Dla starszaka czy ja wiem czy gratulki...? Pracodawca/firma nie ma dobrej opinii na rynku.. przyjmuje na chwilę i zwalnia. pewnie właśnie jak będzie dobiegać to owe 3 miesiące.. ale.. no właśnie to ale.. chodzi o to, że w domu siedzieć nie będzie, a i doszkoli się i nabierze praktyki z tego zakresu co zrobił kurs. Tu gdzie by chciał pójść do pracy.. będą rozmowy w marcu... A ja mu truję o całkiem innej branży.. młody jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 TARcia blisko.. albo 2-3 przystanki autobusem (przestanki krótkie) , albo z buta 25 minut dzisiaj szedł.. więc bajka.. U nas na dzielnicy..Wbrew pozorom u nas jest mnóstwo różnych zakładów pracy... Chce pójść też blisko nas.. nawet chyba bliżej.. ale nie do firmy co ją z okien widać.. Amrtla co do leczenia to diklofen (czy jakoś tak) czopki 1X1 i mydocalm na noc 1X1.. jak nie pomoże to blokada.. niech on się sam zblokuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 no widzisz Wioluś Ty nawet chora ale musisz zarządzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 WUsia.. ale głowę to ja jeszcze zdrową miałam/mam... chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 A jaki ten drugi kurs masz na mysli, Arni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 no jak pisałaś że odśnieżałaś to letko zwątpiłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 To ja trzymam kciuki za ta drugą, powazną pracę Starszaka i gratulacje dla Młodego. To Ciebie już chyba nic nie boli, skoro z łopata ganiasz ....??? A tak a propos jazdy samochodem ... w pewnym momencie jechałam dzisiaj tak kole 60/h i sama siebie z przerażeniem zapytałam: "Po ki gwizdek, ty durna, tak pędzisz????" Na drodze masakra!!!!Byle do wiosny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.01.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 terminy rezonansu to sprawdz w gorniczym i na urazowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Właśnie podjadę do górniczego.. a urazówka to gdzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.01.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Arni, widzę, że coraz lepiej się czujesz Znajdź szynko ten rezonans, bo on ważny jest. Gratulacje dla starszaka, że znalazł pracę. To nic, że gorzej płatną, ale zawsze będzie miał jakiś grosz dla siebie. Będę trzymać kciuki za tą lepszą pracę od marca, żeby ją dostał. Gratki również dla młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 No pewnie, że dobrze, że pracę w ogóle ma. Zawsze moim chłopakom mówiłam: lepiej zarobić mało niż nic, a tym czasie nic nie stoi na przeszkodzie, żeby lepszej pracy sobie szukać. Uważaj na rękę, jak przeszarżujesz, to wiesz, jak to się straszliwie zemści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 15.01.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Arnika jak tu pięknie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts