Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Poduszki wymacane, baa nawet przymierzone na łóżku... wybraliśmy 3 sztuki i za zgodą kierownika do oddania do niedzieli.

Ja wybrałam z visco jest teraz promocja z ponad 300 o -50% druga jakaś sztuczna, i trzecią mąż wybierał z pierza i puchu czy jakoś tak..

Ta z visco jest fajna bo jest przy głowie podcięta nie jest równa..

Kupiłam matę/ochraniacz na materac i zachwycił mnie materac/nadstawka o grubości 8cm z pianki visco.. jest boski.. jak super się leży.. i wiem, że jak będzie promocja to go nabędziemy..

Mąż musi albo wyjąc zaskórniaki na motor , albo zapracować.. promocja będzie spora bo z 1000zł na 650zł za 180X200

I powiem, ze obsługiwał nas kierownik.. widząc faceta to zapytałam czy aby pan się zna na poduszkach..

No i co do tej z pierza to kupują je głównie babcie..;)

Czyli od dziś testujemy poduszki ;)

I powiem Ci, że babcie mają swoje powody.

Dzisiaj właśnie czytałam, że badali różne poduszki na jakimś uniwersytecie w UK.

I... okazało sie, że w poduszkach ze sztucznym wkładem było po jakims czasie użytkowania wielokrotnie więcej roztoczy kurzu i ich odchodów, niż w takiej z pierza!

Legł więc w gruzy mit, że poduszka sztuczna to dobra dla alergików, bo w sumie to jest na odwrót. :cool:

Wyjątek - jesli ktoś konkretnie na dane pierze uczulony, ale to rzadkość.

Amtla.. a jak śpisz??? Na brzuchu , boku czy plecach..

Bo jak na plecach czy boku to ta visco jest OK na brzuchu każda zła... wówczas "naleśnik wystarczy..

A jak masz problem z lędźwiowym to od 24.01 będą mieli te 8 cm materace z Visco.. super na nich się leżało.. nie powiem.. mam na niego ochotę i to wielką...

Oczywiście sprawozdanie zdam, ale na pewno subiektywne...

Visco TARcia właśnie testuję, jest w miarę OK, dla śpiących na plecach ewentualnie boku,, ale wstałam właśnie , bo boli mnie jak cholera.. znów tramal w użyciu...

W sumie to już z dnia na dzień jakby coraz gorzej znowu..

Jutro leżę cały dzień z wyjątkiem wyjazdu na zabieg...

I niby mam nowe leki. ale jakby one zapomniały, żeby mi pomagać..