Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ooo, no to już niesprawiedliwie jest! :mad:

Ja też jestem pośrodku!!!

Na ŚRODKOWYM zachodzie!

I Wusia poświdczyć może, że mam specjalne DWA miejsca na ogniska i w ogóle, warunki do imprez!

A już wiosną...

Bajko ty moja...

Powiem tak...

Zrobię dzisiaj zapiekankę z ziemniaczków, bo koło duszonek to to nie leżało...

Do TARci przyjadę.. w maju jak mnie jeszcze będzie chciała;)

U DPSi byłam. u WUsi byłam i kiedyś podjadę.. ale nie wiem kiedy...

A mnie nadal napierdziela i przestać nie chce... kuźwa.. co to za zaraza..

A jak T będzie koło Jejtka.. to do mnie ma tylko koło 180km.. :rolleyes:

Spojrzałam na zarośniętą Inkę dzisiaj, brudna jest, i stwierdziłam, że jej spa potrzebne.. młody golił, ja poprawiłam, bo na schody patrzeć nie mogłam, teraz jej zęby myje i ją kąpie.. teraz suszy...

Biedna psinka.. on ją tak mustruje, że aż strach.. przynajmniej się czegoś nauczy.. ale jako 14 latek po raz pierwszy mający maszynkę w ręku wyszło mu

całkiem nieźle, oczywiście matka dyrektorka pokazała co i jak i też co nie co poprawiła...

I tak myśle, ze jak na strzyżenie 14 latka to zrobił ciut lepiej niż Markotkowy dojeżdżający fryzjer.. co to jest niby mistrzem w fryzjerstwie...

Nie, ale ja sie boję wjeżdżać w Wasze strony, błądzilibyśmy ze 3 dni.

Jak do Froszki jechaliśmy, to musiała wysłać po nas syna swojego, żeby nas pilotował, bo nie dalibyśmy rady. :(

My na głębokiej wsi mieszkamy, najczęściej jeździmy po malutkich miejscowościach, co najwyżej po kameralnej i przyjaznej Zielonej Górze.

Duże miasta trochę nas mocno stresują swoim ruchem, tłokiem, koniecznością uważania na wszystko.

Ja się gubię, Sołtys spięty, w tych nerwach zapomina nawet, że oprócz aut jeżdżą tramwaje - w Warszawie omal nie wpadliśmy autem pod tramwaj, bo nie spojrzał - zwyczajnie zapomniał, że istnieją.

Nie dla nas takie aglomeracje, oj nie.

W Krakowie poruszamy się tylko dobrze znanymi nam trasami, to samo gdzie indziej.

Jakby na rogatkach pilot czekał - to mooooże byśmy się odważyli... :(

Ale przecie wiesz, że Was bardzo polubiliśmy! :hug:

Napisałam i nie doszło...

DPSia ale do mnie tylko A4 sie jedzie i w Katowicach w lewo na Łódź i Warszawę.. prosto i ja po Was wyjeżdżam.. prościutka droga jak drut.. osiołek by tylko nie dojechał....

Bardziej mogę zrozumieć , że Wam się ruszać od siebie nie chce i ot wszystko...

Inne wymówki nie są przyjmowane...

Wiola ja moją wycięłam teraz równo na łapach bo już miałam dość odmakania bombek śniegowych ale wygląda koszmarnie -nogi chude a brzuch puchaty i po bokach schody :D już dumałam coby do ciebie jechać po pomoc ale widzę ze ty ledwo żywa bidulo :hug: