TAR 18.01.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.01.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 WUsia... TARcia chce nas/Was zachęcić do wsiadania do autek i podjechania na te duszonki... Jakby co to można i tutaj zmajstrować... Garnek taki dość słusznych rozmiarów mam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.01.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.01.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Wiolcia no pewnie że u nas tez można i garnek też mamy;) kurcze znowu wypadałoby u Yejtka bibkę zrobić bo On tak mniej więcej po środku:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.01.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.01.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 no chyba Mu przymarzło to co się wiecznie za Nim wlokło:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.01.2013 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.01.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Ooo, no to już niesprawiedliwie jest! Ja też jestem pośrodku!!! Na ŚRODKOWYM zachodzie! I Wusia poświdczyć może, że mam specjalne DWA miejsca na ogniska i w ogóle, warunki do imprez! A już wiosną... Bajko ty moja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.01.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Powiem tak... Zrobię dzisiaj zapiekankę z ziemniaczków, bo koło duszonek to to nie leżało... Do TARci przyjadę.. w maju jak mnie jeszcze będzie chciała;) U DPSi byłam. u WUsi byłam i kiedyś podjadę.. ale nie wiem kiedy... A mnie nadal napierdziela i przestać nie chce... kuźwa.. co to za zaraza.. A jak T będzie koło Jejtka.. to do mnie ma tylko koło 180km.. Spojrzałam na zarośniętą Inkę dzisiaj, brudna jest, i stwierdziłam, że jej spa potrzebne.. młody golił, ja poprawiłam, bo na schody patrzeć nie mogłam, teraz jej zęby myje i ją kąpie.. teraz suszy... Biedna psinka.. on ją tak mustruje, że aż strach.. przynajmniej się czegoś nauczy.. ale jako 14 latek po raz pierwszy mający maszynkę w ręku wyszło mu całkiem nieźle, oczywiście matka dyrektorka pokazała co i jak i też co nie co poprawiła... I tak myśle, ze jak na strzyżenie 14 latka to zrobił ciut lepiej niż Markotkowy dojeżdżający fryzjer.. co to jest niby mistrzem w fryzjerstwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 No taaak... Do Tarci pojedziesz, do Wusi pojedziesz, a do mnie to już wcale nie przyjedziesz...? A co, my tacy paskudni byliśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.01.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 NIE absolutnie NIE PASKUDNI... Przywitałaś nas od progu ciastem, Sołtys kawę zrobił, ja się ze śmiechu poplułam kilka razy.. i jakby nie było specjalnie podjechaliśmy,... a TY byłaś u mnie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Nie, ale ja sie boję wjeżdżać w Wasze strony, błądzilibyśmy ze 3 dni. Jak do Froszki jechaliśmy, to musiała wysłać po nas syna swojego, żeby nas pilotował, bo nie dalibyśmy rady. My na głębokiej wsi mieszkamy, najczęściej jeździmy po malutkich miejscowościach, co najwyżej po kameralnej i przyjaznej Zielonej Górze. Duże miasta trochę nas mocno stresują swoim ruchem, tłokiem, koniecznością uważania na wszystko. Ja się gubię, Sołtys spięty, w tych nerwach zapomina nawet, że oprócz aut jeżdżą tramwaje - w Warszawie omal nie wpadliśmy autem pod tramwaj, bo nie spojrzał - zwyczajnie zapomniał, że istnieją. Nie dla nas takie aglomeracje, oj nie. W Krakowie poruszamy się tylko dobrze znanymi nam trasami, to samo gdzie indziej. Jakby na rogatkach pilot czekał - to mooooże byśmy się odważyli... Ale przecie wiesz, że Was bardzo polubiliśmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.01.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Napisałam i nie doszło... DPSia ale do mnie tylko A4 sie jedzie i w Katowicach w lewo na Łódź i Warszawę.. prosto i ja po Was wyjeżdżam.. prościutka droga jak drut.. osiołek by tylko nie dojechał....Bardziej mogę zrozumieć , że Wam się ruszać od siebie nie chce i ot wszystko... Inne wymówki nie są przyjmowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 No to co ja poradzę, że Ty prawdy nie chcesz do wiadomości przyjąć? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Przyszłam, żeby nie było że nie.... Chyba się za dużo naczytałam o tych Twoich dolegliwościach i ... bark mnie boli, prawy, psia krew, żeby weselej było:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.01.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Wiola ja moją wycięłam teraz równo na łapach bo już miałam dość odmakania bombek śniegowych ale wygląda koszmarnie -nogi chude a brzuch puchaty i po bokach schody już dumałam coby do ciebie jechać po pomoc ale widzę ze ty ledwo żywa bidulo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.01.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Braza.. oby przeszło.. to nie jest dobre, że Ciebie bark napiernicza... Marta.. moze nie dzisiaj.. może jutro albo za kilka dni wpadnij. trochę już puściło. Ale od wczorajszej nocy koszmar wrócił.. może wreszcie leki zaczynają działać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.01.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.01.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 skruszałaś Arnika to naprawdę trzeba nic nie robić by była szansa na wyleczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts