Arnika 22.01.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Braza ta z Jysk za ponad 300ileś tam ma teraz promocje -50% i ja płaciłam 175 zł (chyba) i ta mi najbardziej przypasowała, a próbowałam w sklepie mnóstwo.. i wybrałam do domu na próbę trzy.. została ta jedna. może i w necie jest taniej, ale.. nie spróbowałam i nie zaryzykuję już zaoszczędzić 20-30zł... Ta profilowana ma podcięcie na szyję i jakby podcięcie pod ramiona.. znaczy lekko ramiona są wsunięte pod poduszkę.. naprawdę szyję i głowę utrzymują i jak śpię na plecach i na boku.. Jednak najlepiej lubię spać na brzuchu.. Dzisiaj śniło mi się, że mąż mówi do mnie, żebym wreszcie się przewróciła na brzuch.. no i się przewróciłam z uśmiechem na ustach.. rano się pytam dlaczego kazał mi się obrócić? a on na to, że mi nic nie mówił.. Ale miałam dobry sen... Też uwielbiam spać na brzuchu, ale odkąd mam skiereszowana szyję staram się spać i na plecach lub na boku. poduszka naprawdę mi pomaga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.01.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Braza.. no jak tak blisko mieszkasz.. to wpadnij.. zmajstrujemy duszonki Wina mam cały wieeelki balon, winiak też jest pod dostatkiem.. nic tylko imprezować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.01.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Pamiętacie jak już od dawna marzyłam o maszynce do kawy????? No to sobie wymarzyłam, i wymarzyłam i... czekałam..... Aż się doczekałam i mężuś dotrzymał sprzed dwóch lat (trawie już dwa lata) obietnice, sprezentował mi pewną sumkę, za którą rzeczoną maszynkę nabyłam drogą kupna , wczoraj została wysłana a dzisiaj doszła... Nie macie pojęcia jak ja się cieszę z tego monstrum.... :wave::wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.01.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.01.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Gratuluję i niech się pyszna kawa parzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.01.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Nooo ale ten kombajn dość jak na razie skomplikowany w obsłudze.. znaczy już z Markotką rozkminiłyśmy , że trzeba mu zegarek nastawić.. i ma mnóstwo dynksów, których jak na razie ja nie ogarniam... Ale mleko już Emil wypił... Chciała mnie zamęczyć... Nie macie pojęcia jak ja się cieszę z takiej maszynki.. baaardzo się cieszę... Idę szukać instrukcji obsługi jak dla blondynki... niestety, że dawano nam piątki w szkole za pudełka z napisem soap to mój angielski jest jak to pudełko.. kanciasty.. No nic.. tłumacz pójdzie w ruch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.01.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Ręka nadal boli.. ale już nie aż tak bardzo...Właśnie dzisiaj skończyłam serię jonoforezy , od poniedziałki zacznę UD , laser i jonoforezę.. albo dwa z nich.. muszę z Malką skonsultować co lepiej.. w sobotę mam MRI ... Do dobrości jeszcze daleko... Noo i Emil poszedł dzisiaj do szkoły .. dłużej w domu bym już nie wytrzymała... Noo i jest mi zimno.. mam tylko w salonie 22*C brrrrrr... mąż za nic nie chce więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.01.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.01.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 No i mam kawkę.. Są 4 guziki.. I jak dla blondynki to cit dużo:rolleyes: Leczę TARcia ... , leczę się i wyleczyć nie mogę... Rondo i rabatkę przy rondzie chyba już czas zaplanować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 A ja męża Twego nie popieram wcale a wcale, mam w salonie 25 stopni i tak trzymać Wiesz Arni ... ja mieszkam blisko.... Ty jednak mieszkasz daleko ... a szkoda .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.01.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Rozkminiaj najwazniejsze obrazki w tej instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.01.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Nie przeszła ta instrukcja.. szukam innej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.01.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 25 to i u mnie zimą dyżurna temperatura. Przy naszej kozie trudno byłoby utrzymać niższą. Ale często wietrzę, bo to jednak gorąco jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 23.01.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 A ja myślałam,że tylko ja taka rozrzutna w temperaturze jestem;)U mnie też 25 ,a jak spada niżej to kwiczę że zimno. Arniczko kuruj się kobitko,wylecz porządnie rękę. ...zazdroszczę kawkę z maszynki....mój kasy mi niestety nie da...bo nie ma:) więc muszę sobie sama na składać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.01.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Wiola jak to nie przeszla, przeciez to link byl.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.01.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Pewnie "nie przeszła" weryfikacji pod kątem "przydatności dla blondynki". Mogły np. obrazki być za mało kolorowe Wiola, przyszedłem, bo zapach kawy mnie zwabił ...ale może jednak węch mnie zawodzi skoro Ty nadal na etapie instrukcji Fajnie tu teraz jest - ciepło i jeszcze można się ponabijać - zostaję - rękę masz chorą, to nie przyłożysz :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.01.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.01.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 ...no ja właśnie czekałem aż ktoś zapyta, ale nerwy mi puściły - ileż można czekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.01.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.01.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 potwierdzam;) nawet rozważałyśmy z TAR-cią czy Ci co nieco nie przymarzło do śniegu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts