Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Braza ta z Jysk za ponad 300ileś tam ma teraz promocje -50% i ja płaciłam 175 zł (chyba) i ta mi najbardziej przypasowała, a próbowałam w sklepie mnóstwo.. i wybrałam do domu na próbę trzy.. została ta jedna. może i w necie jest taniej, ale.. nie spróbowałam i nie zaryzykuję już zaoszczędzić 20-30zł...

Ta profilowana ma podcięcie na szyję i jakby podcięcie pod ramiona.. znaczy lekko ramiona są wsunięte pod poduszkę.. naprawdę szyję i głowę utrzymują i jak śpię na plecach i na boku.. Jednak najlepiej lubię spać na brzuchu..

Dzisiaj śniło mi się, że mąż mówi do mnie, żebym wreszcie się przewróciła na brzuch.. no i się przewróciłam z uśmiechem na ustach.. rano się pytam dlaczego kazał mi się obrócić? a on na to, że mi nic nie mówił..

Ale miałam dobry sen...

Też uwielbiam spać na brzuchu, ale odkąd mam skiereszowana szyję staram się spać i na plecach lub na boku. poduszka naprawdę mi pomaga...

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pamiętacie jak już od dawna marzyłam o maszynce do kawy?????

No to sobie wymarzyłam, i wymarzyłam i... czekałam.....

Aż się doczekałam i mężuś dotrzymał sprzed dwóch lat (trawie już dwa lata) obietnice, sprezentował mi pewną sumkę, za którą rzeczoną maszynkę nabyłam drogą kupna , wczoraj została wysłana a dzisiaj doszła...

Nie macie pojęcia jak ja się cieszę z tego monstrum.... :wiggle::wave::wave::wave::wave::wave::wave:

Nooo ale ten kombajn dość jak na razie skomplikowany w obsłudze.. znaczy już z Markotką rozkminiłyśmy , że trzeba mu zegarek nastawić.. i ma mnóstwo dynksów, których jak na razie ja nie ogarniam...

Ale mleko już Emil wypił... Chciała mnie zamęczyć...

Nie macie pojęcia jak ja się cieszę z takiej maszynki.. baaardzo się cieszę... :lol:

Idę szukać instrukcji obsługi jak dla blondynki... niestety, że dawano nam piątki w szkole za pudełka z napisem soap to mój angielski jest jak to pudełko.. kanciasty.. No nic.. tłumacz pójdzie w ruch...

Ręka nadal boli.. ale już nie aż tak bardzo...

Właśnie dzisiaj skończyłam serię jonoforezy , od poniedziałki zacznę UD , laser i jonoforezę.. albo dwa z nich.. muszę z Malką skonsultować co lepiej.. w sobotę mam MRI ...

Do dobrości jeszcze daleko...

Noo i Emil poszedł dzisiaj do szkoły .. dłużej w domu bym już nie wytrzymała...

Noo i jest mi zimno.. mam tylko w salonie 22*C brrrrrr... mąż za nic nie chce więcej...

Pewnie "nie przeszła" weryfikacji pod kątem "przydatności dla blondynki". Mogły np. obrazki być za mało kolorowe :rolleyes:

Wiola, przyszedłem, bo zapach kawy mnie zwabił :D

...ale może jednak węch mnie zawodzi skoro Ty nadal na etapie instrukcji ;)

Fajnie tu teraz jest - ciepło i jeszcze można się ponabijać - zostaję - rękę masz chorą, to nie przyłożysz :p:lol2: