Yeti 24.01.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Wusia, ja właśnie u Arniki chcę w cieple posiedzieć, bo ciężko mi już wlec (się) było - przymarzło, ale jakoś urwałem moj drogi nie jestes na biezaco, ja juz pare dni temu pytalam gdzie sie podziewasz, znikniecie wzielam na karb zimy Nie zauważyłem - może wtedy się właśnie z tego lodu odkuwałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.01.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 uuuuuuuuuuuu to musiało boleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 24.01.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 O Arni dawno się nie odzywałam, ale jestem na bieżąco . Gratuluję maszynki do kawki, oj i mi się by przydała, ale cóż ważniejsze mam na razie rzeczy na głowie . A jeśli chodzi o temperaturę w domu to ja przy 25 to bym się chyba zapaliła , u mnie co najwyżej 21,5 i basta. Ja mam mały przedział temperatur w których sie dobrze czuję zarówno w lecie jak i w zimie. A i najważniejsze wykuruj się do końca i dbaj o siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.01.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 To u mnie było zimno jak nawaliła nam pompa i podłogówka nie grzała 16C w jadalni, ale kominek odpalaliśmy i było dobrze. Teraz jak jest 20 to się pocimy gratuluję expresu naumiałaś się już używać wszystkich pstryczków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.01.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.01.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Bożesz.... mnie jest zimno... jak spada temperatura.. mąż przykręca i to nie z racji oszczędzania.. ja baaardzo ciepłolubna jestem... Z ekspresu już wczoraj w nocy 2 kawy wypiłam.. a jakże... młody mleczko spienione siorbił cały wieczór.. Dziś zabrałam starszaka po zakupy bo ja nic nie podniosę i tak 3 zgrzewki wody (może na tydzień styknie, choć wątpię).. i 1 mleko.. znaczy zgrzewka.. Z rana już dwie kawki wypiłam... I mam zagwodzkę bo są 4 guziki... Nooo wiecie a ja blondynka... Gosia... za mądre to to urządzenie.. ale do samej kawy mam 4 guziki, do spienienia mleka dwa guziki, jedno pokrętło które się chyba nie rusza, i pokrętło na samym spieniaczu.. Ale kawa , którą dotychczas robiłam z ziaren mielona młynkiem.. wyszła z ekspresu o nieeeebo lepsza niż z młynka i wody... To i ja teraz zapraszam na pyszną kawusię... Starszak się ze mnie tak śmiał, że mama będzie teraz pod maszynką stała .. a ja mu na to,. że tylko dziób otworzę, albo wężyk doprowadzę Daila i Bogusia .. też kiedyś nabędziesz maszynkę taką czy inną.. ja na taką wymarzoną czekałam ładnych parę lat.. już na urodziny mi mąż obiecał , że mi kupi .. w roku 2011 w lipcu.. ale, że ja chciałam TAKĄ.. to sobie musiałam poczekać i ustrzelić akurat taką.. i że dostałam zielone światło od męża, że mogę to i też szukałam i szukałam i czekałam ze dwa miesiące... aż mam Jejtuś super, że jesteś.. ogrzej się u mnie, przytulę, kawki dobrej zrobię, wina dam, winiaku też dam.. a co... jak szaleć to szaleć.... Ręka nadal boli, choć już mniej.. Byłam dzisiaj na badaniach krwi.. nie chciało mi się nigdzie daleko jechać, wiec fundnęłam sobie prywatnie podstawowe badania + kreatynina konieczna do MRI i cholesterol.. zobaczymy czy jest OK... W sobotę mam MRI i niestety nie odpuszczę i leczenia i dokładnej diagnostyki.. zawzięłam się, bo nie będzie mnie ta ręka, bark i szyja więcej napierdzielać... Aaaa i co do niektórych z Was to ja muszę swetry zabierać i dodatkowe skarpetki, żeby funkcjonować i nie kichać i smarkać od razu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.01.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Ty to jednak dobra dusza jesteś - przytulisz i opijesz ...a ja już myślałem, że po łbie zarobię - tą drugą, zdrowszą ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.01.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Wiesz.. jak wejdziesz do mnie we dwoje, to wyjdziesz od nas na czterech;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.01.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 ...znaczy ja wypełznę jakoś na czworaka, a żona będzie piła dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.01.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Yetek Ty na pięciu bo jak na dwóch masz trzy ślady to na czterech będzie pięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.01.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 To wszystko zależy od stanu pełzliwości - może być śladów nawet 7, albo wręcz jedna kręta linia - jak po gadzie jakim:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.01.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Nooo zależy jaką żona ma głowę.. znaczy, ze Ty słabszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.01.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Noo dobra.. teraz to ja już nie wiem na kiedy mam się szykować.. Bo Ewa ma wpaść, Jetek chce, ale nie wie czy chce i czy może i czy wyjdzie... A jutro ślubny jedzie do Zakopca to będzie mógł przywieźć świeżutką dostawę oscypków.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.01.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 która Ewa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.01.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Markotka.. gdzie był ten przepis.. u kogo na to ciasto nieskomplikowane???????? Jak mnie się chce.. wiem, że nie mogę.. do przytulania mam coraz więcej.. i ... to nic.. chce mi się ciacha... No i napisac mi proszę kto i kiedy i ile osób przyjeżdża, bo naprawdę nie mam pojęcia co mam zrobić z tym zamówieniem oscypkowym... Zadzwoniłam do męża z zamówieniem na kawę ziarnistą taką niemiecką.. w Lidlu jest ale drogo w sumie wychodzi po 60zł 1kg .. pogłupieli.. muszę oszczędności szukać.. wyjdzie na 1kg ok 20zł taniej.. to sporo.. będzie pół kg gratis Jak ja lubię gratisy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.01.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Ty też możesz wpaść ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.01.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 u mię był przepis:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.01.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 dzięki Wioluś bardzo chętnie ale na razie na chęciach u mnie się kończy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.01.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.01.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 o i będzie mało kalorycznie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts