Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Wusia, ja właśnie u Arniki chcę w cieple posiedzieć, bo ciężko mi już wlec (się) było - przymarzło, ale jakoś urwałem ;)

moj drogi nie jestes na biezaco, ja juz pare dni temu pytalam gdzie sie podziewasz, znikniecie wzielam na karb zimy ;)

Nie zauważyłem - może wtedy się właśnie z tego lodu odkuwałem :rolleyes:

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O Arni dawno się nie odzywałam, ale jestem na bieżąco :D. Gratuluję maszynki do kawki, oj i mi się by przydała, ale cóż ważniejsze mam na razie rzeczy na głowie :rolleyes:.

A jeśli chodzi o temperaturę w domu to ja przy 25 to bym się chyba zapaliła , u mnie co najwyżej 21,5 i basta. Ja mam mały przedział temperatur w których sie dobrze czuję zarówno w lecie jak i w zimie.

A i najważniejsze wykuruj się do końca i dbaj o siebie :yes:

Bożesz.... mnie jest zimno... jak spada temperatura.. mąż przykręca i to nie z racji oszczędzania.. ja baaardzo ciepłolubna jestem...

Z ekspresu już wczoraj w nocy 2 kawy wypiłam.. a jakże... młody mleczko spienione siorbił cały wieczór..

Dziś zabrałam starszaka po zakupy bo ja nic nie podniosę i tak 3 zgrzewki wody (może na tydzień styknie, choć wątpię).. i 1 mleko.. znaczy zgrzewka..

Z rana już dwie kawki wypiłam...

I mam zagwodzkę bo są 4 guziki... ;) :lol:

Nooo wiecie a ja blondynka... :)

Gosia... za mądre to to urządzenie.. ale do samej kawy mam 4 guziki, do spienienia mleka dwa guziki, jedno pokrętło które się chyba nie rusza, i pokrętło na samym spieniaczu..

Ale kawa , którą dotychczas robiłam z ziaren mielona młynkiem.. wyszła z ekspresu o nieeeebo lepsza niż z młynka i wody...

To i ja teraz zapraszam na pyszną kawusię...

Starszak się ze mnie tak śmiał, że mama będzie teraz pod maszynką stała .. a ja mu na to,. że tylko dziób otworzę, albo wężyk doprowadzę;)

Daila i Bogusia .. też kiedyś nabędziesz maszynkę taką czy inną.. ja na taką wymarzoną czekałam ładnych parę lat.. już na urodziny mi mąż obiecał , że mi kupi .. w roku 2011 w lipcu.. ale, że ja chciałam TAKĄ.. to sobie musiałam poczekać i ustrzelić akurat taką.. i że dostałam zielone światło od męża, że mogę to i też szukałam i szukałam i czekałam ze dwa miesiące... aż mam :)

Jejtuś super, że jesteś.. ogrzej się u mnie, przytulę, kawki dobrej zrobię, wina dam, winiaku też dam.. a co... jak szaleć to szaleć....

Ręka nadal boli, choć już mniej..

Byłam dzisiaj na badaniach krwi.. nie chciało mi się nigdzie daleko jechać, wiec fundnęłam sobie prywatnie podstawowe badania + kreatynina konieczna do MRI i cholesterol.. zobaczymy czy jest OK...

W sobotę mam MRI i niestety nie odpuszczę i leczenia i dokładnej diagnostyki.. zawzięłam się, bo nie będzie mnie ta ręka, bark i szyja więcej napierdzielać...

Aaaa i co do niektórych z Was to ja muszę swetry zabierać i dodatkowe skarpetki, żeby funkcjonować i nie kichać i smarkać od razu...

Markotka.. gdzie był ten przepis.. u kogo na to ciasto nieskomplikowane????????

Jak mnie się chce.. wiem, że nie mogę.. do przytulania mam coraz więcej.. i ... to nic.. chce mi się ciacha...

No i napisac mi proszę kto i kiedy i ile osób przyjeżdża, bo naprawdę nie mam pojęcia co mam zrobić z tym zamówieniem oscypkowym...

Zadzwoniłam do męża z zamówieniem na kawę ziarnistą taką niemiecką.. w Lidlu jest ale drogo w sumie wychodzi po 60zł 1kg .. pogłupieli.. muszę oszczędności szukać.. wyjdzie na 1kg ok 20zł taniej.. to sporo.. będzie pół kg gratis :)

Jak ja lubię gratisy...