Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zaraz idę się zabiegowywać....

DPSia dzięki...

A ja myślę.. bardzo myślę.. czy rzeczywiście Emil daje sobie radę w szkole, czy za wysoko nie ma postawionego progu..

Czy go przebadać jeszcze raz.. kolejny raz.. i sprawdzić..

Czy on da sobie rade w gimnazjum z fizyką, chemią i innymi trudnymi przedmiotami.. Już sobie nie radzi z matematyką, i angielskim... inne jako tako i dobrze..

Może robię mu krzywdę... ????????

Może za wysoko stawiam i też swoje wymagania/aspiracje...???????

Kto zna Emila ten wie, że to cudne dziecko.. tfu.. chłopak.. ale i też złoty nie jest..

Może zostanie barmanem i będzie drinki robił.. najlepsze drinki .. Nie TARciu? ;) do tego mu nie będzie chemia i fizyka potrzebne..

A może zostanie stolarzem/kafelkarzem... przecież każda z nas potrzebuje fachowca..

Mam burzę mózgu...

TARcia.. on to się z psiochami pobawi, pobiega po reszcie Twojego trawnika (bo jak dalej będziesz rabatki tworzyć to za dużo nie zostanie.. ;))

Nie będzie źle..

U nas też nie miał jakichś specjalnych zadań, atrakcji.. i był wszędzie tam gdzie my.. i zawsze tak jest.. z drugiej strony to co on ma i u nas robić.. u nas to dopiero wiocha jest .

No właśnie.. niech nauczy się liczyć dodawać, odejmować, mnożyć dzielić a nie kosmiczne jak dla niego zadania matematyczne.

Spotkałyśmy sie z kilkoma dziewczynami ze szkoły Emila... Zdymisjonujemy obecnego przewodniczącego. chłop się wcale a wcale nie nadaje... Robimy rewolucję, bo to co teraz się dzieje woła o pomstę do nieba..

Posiedzenie Rady rodziców mamy w środę z dyrekcją, która jest bardzo oszczędna min w przekazywaniu nam informacji choćby o tym, jak ma wyglądać przejście dzieci do nowej szkoły... jest mnóstwo pytań, na które my nie znamy odpowiedzi...

Kolejna rzecz... zastanawiałyśmy się z koleżanka co zrobić z tymi podstawami programowymi.. , ze za trudne itd...

Zaczniemy walczyć.. na skalę całej Polski poprzez stowarzyszenia wszelakie, ,poprzez szkoły Rady Rodziców...

A chodzi o przywrócenie dawnych ram programowych , które były dobre, a zamieniono je ładnych kilka lat temu na to co jest teraz..

Zaczniemy...

Obyśmy miały poparcie..

Oby wystarczyło nam sił...

Aaa i wyzabiegowałam się...

Laser, ultradźwięki, jonoforezę, galwanizację, tens..

Cokolwiek to znaczy to ja jestem na zabiegach prawie 40 minut.. i usypiałam dzisiaj..

Dobrze sobie robiłam;)

I z wieści.. przyjechała ze wsi obok do nas teściowa.. niby to pod pretekstem pączków , ale tak naprawdę ma dość teścia i chce od niego troszkę sobie odpocząć... czyli teściowa do nas na ferie wpadła...

Nooo i Inka barzdo się ucieszyła, że ona przyjechała.. do męża mówię, że trzeba do weta pojechać.. on po co... żeby ogon odciąć.. oznaki radości psa;)

Ktoś się zapytał czy na długo przyjechała.. a ja na to .. to mamusia nawet herbaty się nie napije ;) :lol:

Dobrze, ze zna te kawały i nie jest obrażalska, i zna moje żarty.. :)

Moja teściowa to istny skarb, więc na pewno i Twoja Ci pomoże, coś przygotuje smacznego i w ogóle. ;)

Szkoda, że nie macie możliwości większej... izolacji dźwiękowej? parteru od Waszych pokoi rano. ;)

Ale co tam, będzie dobrze! :yes:

Moja teściowa to istny skarb, więc na pewno i Twoja Ci pomoże, coś przygotuje smacznego i w ogóle. ;)

Szkoda, że nie macie możliwości większej... izolacji dźwiękowej? parteru od Waszych pokoi rano. ;)

Ale co tam, będzie dobrze! :yes:

Ale ja mam sam parter ...:eek:

I wszystko słychać w całym domu bardzo..

Raczej ja gotuję i mam tak, że jak goście są w domu to ja przygotowuję i śniadanie i obiad .. Ale np teściowa sama dla siebie robi śniadanie albo jakąś przekąskę, bo ja nie wiem na co ona ma ochotę... no i jako cukrzyk je często...

Byłąm na badaniu EMG.. I nic z opisu nie wiem.. jakaś łacina czy coś...

Ewa by się przydała na rozszyfrowanie wszystkiego...

Neurologa mam 11.02.. i mam komplet dokumentów..

No i mnie nieźle się śpi u siebie...

Gościom też zazwyczaj dobrze się śpi.... i rzeczywiście pokój w którym goście śpią jest na wprost kuchni, a w domu pogłos i echo jest... więc wszystko słychać.. staram się wówczas zachowywać cicho...

Ale w kuchni jak w kuchni .. zawsze zatłuczesz się jakimś garnkiem, kubkiem... nie da się być cicho..

Hmmm...

Coś mi się musiało popieprzyć. :o

Pamietam jak kiedyś pisałaś że właśnie często babcia jest w kuchni rano i wtedy słychać mocno w Waszych pokojach i budzicie się, dlatego w mojej głowie powstała góra i dół... :oops:

Przecie tyle razy zdjęcia od Ciebie oglądałam...

No i czy ja nie mam racji, jak mówię, że długotrwały brak słońca na mnie fatalnie wpływa??? :confused:

No bo to wszystko prawda...

Teściowa śpi tu gdzie komp.. TARcia wie...

W domu jest tak, że w każdym pokoju wszystko bardzo dobrze słychać....

Po za tym.. ja jak śpię teraz (wcześniej można mnie było wynieść) to wszystko raczej słyszę....

I byłam z tego powodu bardzo zdziwiona.. bo gdzie jest kuchnia czy salon, a gdzie jest nasza sypialnia...

Hej Arniczko,

co ja czytam najazd teściowej?:eek::D No to super masz:lol2:

I co cały tydzień będzie siedziała?:eek:

Fajnie, że dbasz o siebie i chodzisz na zabiegi. Ciekawe co Ci wyszło na tym EMG.....

Kuruj się dalej kochana, żebyś do wiosny była jak młody Bóg:yes:

Pozdrawiam cieplutko:bye:

Noo super mam.. Każda z nas lubi jak teściowa przyjeżdża...

Niby nic do niej nie mam, nie przeszkadza mi.. ale ona nie cierpi bałaganu, a ja z tych porządnickich i sprzątających nie jestem, a i jeszcze napierdziela mnie troszkę.. ;) więc mam lekki dyskomfort..

Noo tylko DPSia lubi babcie...

W EMG chyba wsio dobrze.. dopiero teraz doczytałam. chociaż.. niech neurolog się wypowie..

No i powiem, że w życiu nie robiłam tyle dobrego dla siebie w jednym kawałku..

Jaka jestem zrelaksowana na tych zabiegach.. mmmm :lol:

Arnika, tak trzymaj.

Pamiętaj, że wszystko co robisz dla siebie samej, przekłada się i tak na wszystkich domowników.

Bo zdrowsza Ty...wiadomo, tak?

Te zabiegi o których piszesz ja tez miałam zlecone na chory bark.

Odpukać, jest dobrze.

U Ciebie też będzie!