Arnika 04.02.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Rozumiem, że się zabiegowujesz ..??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.02.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Zaraz idę się zabiegowywać.... DPSia dzięki... A ja myślę.. bardzo myślę.. czy rzeczywiście Emil daje sobie radę w szkole, czy za wysoko nie ma postawionego progu.. Czy go przebadać jeszcze raz.. kolejny raz.. i sprawdzić.. Czy on da sobie rade w gimnazjum z fizyką, chemią i innymi trudnymi przedmiotami.. Już sobie nie radzi z matematyką, i angielskim... inne jako tako i dobrze.. Może robię mu krzywdę... ???????? Może za wysoko stawiam i też swoje wymagania/aspiracje...??????? Kto zna Emila ten wie, że to cudne dziecko.. tfu.. chłopak.. ale i też złoty nie jest.. Może zostanie barmanem i będzie drinki robił.. najlepsze drinki .. Nie TARciu? do tego mu nie będzie chemia i fizyka potrzebne.. A może zostanie stolarzem/kafelkarzem... przecież każda z nas potrzebuje fachowca.. Mam burzę mózgu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.02.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.02.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 TARcia.. on to się z psiochami pobawi, pobiega po reszcie Twojego trawnika (bo jak dalej będziesz rabatki tworzyć to za dużo nie zostanie.. ) Nie będzie źle.. U nas też nie miał jakichś specjalnych zadań, atrakcji.. i był wszędzie tam gdzie my.. i zawsze tak jest.. z drugiej strony to co on ma i u nas robić.. u nas to dopiero wiocha jest . No właśnie.. niech nauczy się liczyć dodawać, odejmować, mnożyć dzielić a nie kosmiczne jak dla niego zadania matematyczne. Spotkałyśmy sie z kilkoma dziewczynami ze szkoły Emila... Zdymisjonujemy obecnego przewodniczącego. chłop się wcale a wcale nie nadaje... Robimy rewolucję, bo to co teraz się dzieje woła o pomstę do nieba.. Posiedzenie Rady rodziców mamy w środę z dyrekcją, która jest bardzo oszczędna min w przekazywaniu nam informacji choćby o tym, jak ma wyglądać przejście dzieci do nowej szkoły... jest mnóstwo pytań, na które my nie znamy odpowiedzi... Kolejna rzecz... zastanawiałyśmy się z koleżanka co zrobić z tymi podstawami programowymi.. , ze za trudne itd... Zaczniemy walczyć.. na skalę całej Polski poprzez stowarzyszenia wszelakie, ,poprzez szkoły Rady Rodziców... A chodzi o przywrócenie dawnych ram programowych , które były dobre, a zamieniono je ładnych kilka lat temu na to co jest teraz.. Zaczniemy... Obyśmy miały poparcie.. Oby wystarczyło nam sił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.02.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Aaa i wyzabiegowałam się... Laser, ultradźwięki, jonoforezę, galwanizację, tens.. Cokolwiek to znaczy to ja jestem na zabiegach prawie 40 minut.. i usypiałam dzisiaj.. Dobrze sobie robiłam;) I z wieści.. przyjechała ze wsi obok do nas teściowa.. niby to pod pretekstem pączków , ale tak naprawdę ma dość teścia i chce od niego troszkę sobie odpocząć... czyli teściowa do nas na ferie wpadła... Nooo i Inka barzdo się ucieszyła, że ona przyjechała.. do męża mówię, że trzeba do weta pojechać.. on po co... żeby ogon odciąć.. oznaki radości psa;) Ktoś się zapytał czy na długo przyjechała.. a ja na to .. to mamusia nawet herbaty się nie napije Dobrze, ze zna te kawały i nie jest obrażalska, i zna moje żarty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Moja teściowa to istny skarb, więc na pewno i Twoja Ci pomoże, coś przygotuje smacznego i w ogóle. Szkoda, że nie macie możliwości większej... izolacji dźwiękowej? parteru od Waszych pokoi rano. Ale co tam, będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.02.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Moja teściowa to istny skarb, więc na pewno i Twoja Ci pomoże, coś przygotuje smacznego i w ogóle. Szkoda, że nie macie możliwości większej... izolacji dźwiękowej? parteru od Waszych pokoi rano. Ale co tam, będzie dobrze! Ale ja mam sam parter ... I wszystko słychać w całym domu bardzo.. Raczej ja gotuję i mam tak, że jak goście są w domu to ja przygotowuję i śniadanie i obiad .. Ale np teściowa sama dla siebie robi śniadanie albo jakąś przekąskę, bo ja nie wiem na co ona ma ochotę... no i jako cukrzyk je często... Byłąm na badaniu EMG.. I nic z opisu nie wiem.. jakaś łacina czy coś... Ewa by się przydała na rozszyfrowanie wszystkiego... Neurologa mam 11.02.. i mam komplet dokumentów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.02.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.02.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 No i mnie nieźle się śpi u siebie... Gościom też zazwyczaj dobrze się śpi.... i rzeczywiście pokój w którym goście śpią jest na wprost kuchni, a w domu pogłos i echo jest... więc wszystko słychać.. staram się wówczas zachowywać cicho... Ale w kuchni jak w kuchni .. zawsze zatłuczesz się jakimś garnkiem, kubkiem... nie da się być cicho.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Hmmm... Coś mi się musiało popieprzyć. Pamietam jak kiedyś pisałaś że właśnie często babcia jest w kuchni rano i wtedy słychać mocno w Waszych pokojach i budzicie się, dlatego w mojej głowie powstała góra i dół... Przecie tyle razy zdjęcia od Ciebie oglądałam... No i czy ja nie mam racji, jak mówię, że długotrwały brak słońca na mnie fatalnie wpływa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.02.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.02.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 No bo to wszystko prawda... Teściowa śpi tu gdzie komp.. TARcia wie...W domu jest tak, że w każdym pokoju wszystko bardzo dobrze słychać.... Po za tym.. ja jak śpię teraz (wcześniej można mnie było wynieść) to wszystko raczej słyszę.... I byłam z tego powodu bardzo zdziwiona.. bo gdzie jest kuchnia czy salon, a gdzie jest nasza sypialnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Musisz mieć bardzo wysoką akustyczność domu, wysoki jest, to i przenosi dźwięki... W sensie, że gdzieś chyba nie robiłaś sufitki, masz wysoki szczyt, nie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.02.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Nooo mam.. tak na 5,5 metra ... ale tylko w salonie.. a dźwięki roznoszą się po całym domu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.02.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Hej Arniczko, co ja czytam najazd teściowej? No to super masz:lol2: I co cały tydzień będzie siedziała? Fajnie, że dbasz o siebie i chodzisz na zabiegi. Ciekawe co Ci wyszło na tym EMG..... Kuruj się dalej kochana, żebyś do wiosny była jak młody Bóg:yes: Pozdrawiam cieplutko:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.02.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Noo super mam.. Każda z nas lubi jak teściowa przyjeżdża... Niby nic do niej nie mam, nie przeszkadza mi.. ale ona nie cierpi bałaganu, a ja z tych porządnickich i sprzątających nie jestem, a i jeszcze napierdziela mnie troszkę.. więc mam lekki dyskomfort.. Noo tylko DPSia lubi babcie... W EMG chyba wsio dobrze.. dopiero teraz doczytałam. chociaż.. niech neurolog się wypowie.. No i powiem, że w życiu nie robiłam tyle dobrego dla siebie w jednym kawałku.. Jaka jestem zrelaksowana na tych zabiegach.. mmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.02.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Jaka jestem zrelaksowana na tych zabiegach.. mmmm Znaczy wymiziana?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.02.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Arnika, tak trzymaj.Pamiętaj, że wszystko co robisz dla siebie samej, przekłada się i tak na wszystkich domowników.Bo zdrowsza Ty...wiadomo, tak?Te zabiegi o których piszesz ja tez miałam zlecone na chory bark.Odpukać, jest dobrze.U Ciebie też będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts