DPS 06.02.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Ano własnie - zdrowsza Ty to spokojniejsza rodzina i w ogóle. U nas na takie zabiegi w ogóle nie byłoby szans, więc się cieszę, że na razie cisza w moich kosteczkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Zabiegi się sprawdzają??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.02.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Ano Braza nie wiem... one przypinają mi różności.... a ja relaksuję się... ... Dziś mnie cały bark boli, ale ten typ tak ma.. chyba.. raz boli innym razem już nie... Może nadwyrężyłam.. biegałam i załatwiałam mnóstwo różnych spraw cały dzień.. Do zwykłych obowiązków doszła mi teściowa.. po obiedzie o jeden talerz więcej do zmywarki włożyć, kilka szklanek więcej, a i obiad dla niej po 13 musiałam specjalnie gotować... ona poszła się przespać... Noo wczasuje się... Buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 06.02.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Arnika to, że wszystko wygląda super, to już pisałam i nadal to podtrzymuję Ale to obcowanie z naturą, to jedyna rzecz, której najbardziej Ci zazdroszczę Chociaż gdyby przeczytała ten wpis moja sis, która mieszka w lesie w pewnej malowniczej wsi blisko mnie, to by mnie zapsioczyła... Niedawno urodziła córeczkę i siedzi z nią w domu, mówi mi że zima tam to masakra jakaś... Ale ja tam nie wiem czego ona marudzi Z niej jest w ogóle typ miastowej rozrywkowej dziewczyny i ona nigdy nie zrozumie domatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.02.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Ale pochwalę się.. Po feriach dzieciaki ze szkoły Emila przenoszą się do całkiem nowiutkiej szkoły wybudowanej za krocie z wielkim rozmachem.. jak ja się cieszę.. (powiem nieskromnie, że zaczęłam kiedyś latać za ta nową placówką, a dziś się to zmaterializowało..) Dzieciaki będą mieli w końcu przestronne sale, , szatnie, sale gimnastyczną, rehabilitację własną i bardzo dobrą, bibliotekę z czytelnię, świetlicę, stołówkę, basen, cudne sale do języków, sale multimedialne. To co wymieniam powinno być w każdej szkole, ale w obecnej tego dzieciaki nie mieli, a uczyli się w takich klitkach, ze masakra... szkoda, ze już zabrakło na nowe komputery.. potrzebnych do dwóch pracowni jest w sumie 20 komputerów. te co dzieciaki mają teraz to są jakby z odzysku od firm, które już ledwo ledwo zipią... Musimy zastanowić się skąd wziąć kasę na te kompy.. Tak się cieszę... Dziś na RR nie było burzy, przepychanek i słownego potoku ... Było o dziwo kulturalnie i rzeczowo.. chodził nam nim o to aby było więcej opiekunek w szkole, aby w busach nie jeździły opiekunki, które powinny pomagać dzieciom w klasach.. itd.. Dyrektorka prawie trzy godziny odpowiadała nam na zadawane pytania.. Ja jestem zadowolona... Chociaż nie poruszyłam tematu "eski" bo to zrobimy po feriach, bo problem jest baaardzo poważny... , i nie poruszyliśmy problemu nauczycielki, która nie daje sobie rady z nauką dzieci i z dzieciakami.. do wymiany ewidentnie.. i jest to min pani z angielskiego.. Prywatnie bardzo sympatyczna i uśmiechnięta.. ale.. ona ma i uczyć wymagać i dawać sobie z dziećmi radę .. i potrafić przekazać wiedzę, zaciekawić dziecko... A tego nie robi.. I nie chodzi tu o Emila.. choć on ma pod górkę z angielskim.. Takich dzieci i odczuć rodziców jest cała masa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.02.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Monika.. ale ja domatorem nie jestem absolutnie.. ja fruwam i ciągle w biegu jestem.. i to jeszcze nie raz jakim.. I też mieszkam w mieście nie małym, ale na uboczu do centrum mam jakieś 4-5km.. wiec blisko.. za to sarny, bażanty.. pod płotem , cisza spokój.. Mamy swój mały cudny świat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Dziś święto pączka... Jedyny pożytek z teściowej wizyty to pączki... Ona je robi pyyyszne.. Zjadłam dwa.. ale o obiedzie nie będę myślała.... A co ja Wam będę mówiła... Sami zobaczcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.02.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 czyli...można się poczęstować, tak? Pozdrowienia dla Teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Masz wiadomość na meilu... Proszę się częstować.. sporo mam tych pączków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.02.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Tarciu a co cie tak rozczarowalo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.02.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Tarciu a co cie tak rozczarowalo?? O to samo miałam zapytać... więc pytam? Arni! Przypomniałaś mi o tłustym czwartku i o tym, że nie upiekłam faworków:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Buuu to niedobrze... Musiałaś wcześniej wstać .. i takie wieści.. TARcia.. coraz bliżej wiosna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ja Tobie też... Jak nie będziesz miała już tej migreny to puść sygnał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.02.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Matko kochana, chciałam podrzucić Ci pączka Arniko, ale widzę, ze u Ciebie wysyp:jawdrop: Ja nie piekę, właśnie z powodu ilości szt:D zjadłam jednego w pracy i na tym koniec:) Fajna masz teściową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Został z jeden pączek? Zapomniała o jego święcie ... babką się opchałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Mam jeszcze z 15... Częstuj się... Będzie jutro na drogę... Do Zakopca jadę z mężem.. po oscypkii;) I tu wychodzi to, że mieszkamy w domach a zakupy robimy raz na kilka dni. ..... bo gdzie byśmy dziś nie weszli to wszędzie moc pączków.. Mąż wrócił z pracy tak obżarty.. mówił przez fona, że ma dość tych sklepowych, bo gdzie nie wszedł to wszyscy go częstowali.. odmawiał.. ale... nie chcieli słuchać... W domku też oczywiście kilka wciągnął.. czekał na nie rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Braza, dobrze, że chociaż babką nadrobiłaś, bo byłby grzech jak 150! Ja od dzisiaj poszczę... Ogłaszam wszem i wobec, latam i gadam o tym, żeby nie mieć wyjścia i NAPRAWDĘ pościć, jeść zdrowo, żadnych słodkości, drób i warzywa... Chyba trzeba będzie dzisiaj sobie zrobić warzywa w curry, mniam! I zupę kapuścianą. co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts