Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Helenka stoi w Bukowinie Tatrzańskiej... . koło ronda, ale jest ich tam sporo sprzedających. Ona jest pierwsza tuż przed rondem jak jedziesz od Poronina i Stasikówki po prawej stronie pod jakąś tablicą .. głębiej jest jakiś drewniany sklep, kiedyś był spożywczy teraz chyba budowlany czy chemia.. W prawo jak skręcisz to do Term jedziesz...

Znaczy skręt do Term jest w prawo i postaw tam samochód przejdź na nogach w stronę ronda i ja zobaczysz.. ze stolików sprzedaje.

Jest okrągła, z dużymi złotymi kolczykami.. zapytaj jak ma na imię sprzedająca.. Ona jest jeśli dobrze pamiętam z Szaflar...

Polecam jej oscypki...

Ot opis jak z GPSa :lol:

Wiesz Arnisia ... to bicie po oczach swoim szczęściem w postaci oscypek i korbaczów podczas gdy biedne cepry,(takie choćby jak ja) mogą tylko pomarzyć można podciągnąć pod znęcanie się ze szczególnym okrucieństwem!!!

Wychodzę, bo z otworu gębowego ślina mi cieknie jak woda z zepsutego kranu, jeszcze podłogę zabrudzę ....

Eee od lat Helenka ma te same kolczyki... U Heleny są po 1,5zł ciut większe niż np w Zakopanym.. a może mnie się wydaje, ale pyyyszne... ona stoi gdzieś tak od 10-11.00

Maxtorka w Zakopcu jeszcze jeden facet ma dobre (ale nie takie dobre jak w Bukowinie.. w/g nas), po 1zł (chyba, że w ferie ceny podskoczyły...) handluje pod Gubałówką na targu/ryneczku... Jest ich (handlijących całe mnóstwo..) a on stoi jak wejdziesz na ryneczek to idź cały czas prosto nie zwracając uwagi na stragany, On i kilku innych (w 3-4 osoby tam handlują) stoją jakby pod mostem w przejściu i sprzedaja ze stołów.. on stoi i ma stoisko ostatni... Na przecie niego sprzedają kożuchy.

Braza.. toż Ty myślisz, że ja tylko dla siebie te oscypki kupiłam... Możesz wpaść jeszcze mam..

Miała taka jedna przyjechać.. i co... i nie oddzwoniła czy przyjedzie, nie przyjechała też.. a u nas oscypków zapas zrobiony...

Właśnie teściowa wyjechała.. :wave::wave::wave::wave::wave:

Ufff będę mogła sobie pospać, będę mogła klikać ile chcę, i jakoś tak swobodnie w domku będzie.. Ona mi nie przeszkadza.. ale jest inaczej.. zupełnie inaczej... Obiad na 13.00 zrobić, ona wstaje wcześnie.. niby nic nie robi.. ale jak chodzi szura nogami i już po spaniu.. ;)

......znaczy mąż ją zabrał bo jechał z młodym do szkoły na moment (buty zabrać i takie tam...) a ona tam blisko mieszka...

A w szkole przeprowadzka na całego..

Mój mąż kupił sobie organizery na śrubki i klucze w Lidlu.. i teraz się bawi, przykręca i tłucze się..

Wygląda to dziwnie.. jakby klocki lego a właściwie plansze przykręcił nad blat..

Ale ma zabawkę...

Ja zaś oglądałam Skodę Superb.. młody tatowi doniósł, że mama taką Skodę Superb ogląda.. po czym mąż zbulwersowany mówi do mnie, że z tego mojego oglądania to nigdy nic dobrego nie wychodzi :cool::yes::lol2::rotfl::rotfl:

Chmmmm... jak on mnie zna..

Choć absolutnie nie czas zmiany samochodu... ale.. Superb ta nowsza podoba mi się. i co ja na to..

Jeszcze jest kilka autek, które mi się podobają...

Chyba muszę zacząć z powrotem torebki oglądać.. ale w torebkach to wszystko na jedno kopyto i nie ma nowości.. i nie ma adrenaliny i wiatru we włosach i wciśnięcia w fotel...

Nosz.. facet i tego nie kuma..

No ale teraz nie masz wiatru we włosach...? ;)

Zazdroszczę Ci męża, który bawi się w porządkowanie.

Mój...

Sam by tego nie kupił, bo po co.

A jakbym ja mu kupiła, to postawiłby w kąt i poczekał, aż kurz przykryje, a burdel nieludzki jak był, tak jest... :bash:

Jak mu przeczytałam w ramach przykładu jak facet powinien dbać o swój warsztat, to nadął się i mówi, że nie ma czasu bawić się w porządki!!! :bash: :mad: :cry:

Nooo DPSia. jakby to tak powiedzieć.. niestety wiatru we włosach nie czuje.... to jest raczej samochód do spokojnej jazdy, oczywiście o niebo lepszy od turbolota.. szybszy, zrywniejszy i 3Xwiększy... o bagażniku nie wspomnę, bo w turbolocie dwie zgrzewki wody i już bułek nie było gdzie położyć.. a tu siaty i 2-3 zgrzewki wody i nie mogę tego wyjąć z bagażnika bo za wielki jest.. ale mojemu byłemu grafitowemu paskowi nie dorównuje.. długo mu nic nie dorówna...

Nie wciska mnie w fotel.. Nie polecę powyżej/około 200km/h ... muszą wajchą biegi przekładać.. a tam luuuzik... tempomat, bieg na D i tylko patrzyłam co i jak przede mną jedzie...

Noo wczoraj ślubny rzeźbił..

Tak wyrzeźbił....

DSC00059.JPG

Patrząc na bałagan to jeszcze nie skończył.. środek nocy go zastał...

Braza.. toż Ty myślisz, że ja tylko dla siebie te oscypki kupiłam... Możesz wpaść jeszcze mam..

Pomarzyć, nie wierzę że dotrwają!!!

Właśnie teściowa wyjechała.. :wave::wave::wave::wave::wave:

(.... ) ale jak chodzi szura nogami i już po spaniu.. ;)

Radość absolutnie usprawiedliwiona, za szuranie kapciami powinno się wsadzać za kratki;)