TAR 21.02.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.02.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 To i ja wpadne ze swoim dzien dobry A ja najpierw byłam niepoprawnie naiwną romantyczką a potem ciut podrosłam i bliżej poznałam niektórych ludzi. I mi przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.02.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 luzik przeciez troszku mnie znasz :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Też nie przepadam za zbytnim psychologizowaniem. I za opisami scen seksu. Jak dla mnie to zbyt intymna sfera, zalewa nas wszędzie teraz golizna i seks. Wcale nie zawsze apetyczny i potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.02.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 A ja już byłam u fryzjera, aha!!!!!! Ja też już wróciłam jakiś czas temu.. I jest mi dobrze, mój mąż ma znowu nową-starą żonę.. Jestem wygolona na kilka mm , mam dość , żeby nie powiedzieć bardzo odważną fryzurkę... Zdjąć nie ma mi kto zrobić.. Mężowi pomimo obaw (bo on lubi mnie z długimi włosami.. ) się podobała... Noo i tyle w temacie fryzjera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 nie wiem jak Wiola wygląda ale Malka super wbrew Jej strasznemu pochlipywaniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Malka i mnie i Małgosi, która z nami była też się podoba... Mąż jedzie ze świeżutką dostawą oscypków..... Podobno są takie korki i tak masakryczna droga, ze nie wiem.. Właściwie to wiem... bo u nas na rondzie tak faceta wyobracało, że stanął pod prąd... Dzisiaj miałam akcje z moimi dziadkami pt. nowy telewizor, bo stary się zepsuł.. Noo ładne wycieczki zrobiłam... A mówiłam, że sama pojadę kupię i tak i tak ja podjęłam decyzje który.. Ale nazywało się, że to Oni wybrali Mają podłączony, gra im i są mega zadowoleni... Stary odmówił wszelakiej współpracy.. dobrze, że dokodera nie kupili.. a chodzili po domach i chcieli sprzedawać coś koło 400-500zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Oszuści cholerni. My dziadkom już dawno z Polsatu taki dekoder promocyjny kupiliśmy z darmowym pakietem minimalnym na zawsze, oni i tak sporadycznie tv oglądają, więc są bardzo zadowoleni. Wiesz jak to jest, chociaż wrażenie chcą mieć, że sami o sobie decydują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 nooo właśnie dlatego ich zabrałam... Myślą, że sami wybrali;)A tak szczerze to nie mieli pojęcia o czym ja gadam z facetem.. W sklepie pooglądali.. jedziemy do kasy i.. zaczęli zastanawiać się czy nie za mały... W domu jest OK i jest większy od tego co mieli... ale... za cienki... A co do oszustów.. nawet w TV mówią, zeby starsi ludzie dekoderów nie kupowali od takich... ale kampania zrobiła swoje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 24.02.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Hej Arnika no to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Arniczka, na zapałkę jesteś???? Qurczę, kieeeedyś miałam taką krótką, ale czy bym się teraz odważyła .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Hej Arnika no to czekam No to będę Tylko looknę na nową szkołę.... i o cukiernię zahaczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Arniczka, na zapałkę jesteś???? Qurczę, kieeeedyś miałam taką krótką, ale czy bym się teraz odważyła .... Nie..... tylko na 9mm.. a w zasadzie to trochę jak..."ociec.. - prać..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Czekałam całą niedzielę na .. odbiór oscypków... Nie doczekałam się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Noo i... nie bał się i zj..ał się mój stacjonarny komputer... Muszę nadawać z lapka... Nie lubię go.. ale z braku laku... W końcu zakupiłam torebkę.. Jest czarna i do rąki.. tzw kuferek.. Po raz chyba pierwszy mam torebką do ręki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 24.02.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Nowa fryzura, nawa torebka ,no,no......Czy to nie znak, że wiosna tuż tuż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Wiesz co.. nie wiem.. ale śnieg , który wczoraj spadł, już dziś odpływa.. zalegający na dachu co jakiś czas zjeżdża... Nowa fryzurka, torebka, nowa szkoła młodego... trzeba wpaść jeszcze na inne zakupy... Na bieżnią chodzę bo muszę schudnąć... No i ptaki zaczynają latać, sarny zmieniają szatę.. teraz są w sumie najbrzydsze... i widziałam jakąś małą muszkę.. fruwała w domu i mnie wkurzała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.02.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Zależy jak się ubrudzi, jak pachnie i jak powyciera kurze pod łóżkiem.. średnio co 2-3 tygodnie... Zazwyczaj co 3 tyg.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.02.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts