Arnika 26.02.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Nieee ja go nie budowałam.. ale wczoraj obchód zrobiłam z jedna budujacą teraz mamą i mamy dużo zastrzeżeń.. będą firmy poprawiać.. jak chodzisz po chodniku to kostka się rusza.. w wodzie stoją rododendrony sadzone w grudniu.. Obróbki blacharskie do poprawki.. Dziś stoję koło toalety z nauczycielką, rozmawiam i słyszę jak woda leci.. nowiutkie WC compakt... Kilka poprawek wyjdzie w trakcie.. Nie dali górnej półki.. nawet średniej nie dali Noo bo nie było tam .. matki dyrektorki toteż poprawki i fuszerki odrobili.... Ale to jest i tak o nieeebo lepsze niż było.. Ja co prawda nie budowałam.. ale ścieżki przetarłam do prezydenta aby pomyślał o budowie takiej szkoły dla dzieciaków.. Mój Emil był w sejmie z petycja u posłów, żeby dołożyli się do budowy.. nie dołożyli przez chyba 3 lata.. W końcu co nie co dołożyli patrząc na ogrom budowy, na koszty i na to,że dzieci korzystają nie tylko z jednego miasta, ale i z w sumie naprawdę wielu, wielu miast w PL... Bałam się, że mój Emil tego może nie doczekać.. a jednak. będzie jeszcze kilka lat tu się uczył... Bardzo mnie to naprawdę raduje i cieszy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.02.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 no wiedzieli kiedy zrobić wielkie otwarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.02.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Nooo a czemu wiedzieli???bo ja jakoś mało kumata..Trochę baaardzo mnie zdziwiło, że dopiero 15 marca, nawet nie miałam pojęcia, ze to piątek będzie... .. ale .. przynajmniej ten chaos ogarną, dzieci się obeznają.. noo ciekawie będzie...Z dzieci to chyba tylko delegacja będzie, z nauczycieli to chyba tylko dyrekcje reszta personelu za Staff będą robić.. i chyba ponad 400 osób zaproszonych.. tylko same oficjele, najwięksi sponsorzy i tylko jedna osoba choć jeśli było np dwóch właścicieli/prezesów to tylko jeden może... Ponoć jest jakaś specjalna kobitka od organizacji i ceremonii.. Będzie pompa.. No i w TV bądzie na pewno... Oglądać TV na wszystkich kanałach bo chyba wszystkie TV są poinformowane... nie ma co się dziwić.. Bo to ewenement na skalę całej PL i szkolnictwa jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.02.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Yetek.. jak do tego Kraka będziesz jechał, to na bank pojedziesz z Gierkówki w lewo na obwodnice.. i z tej obwodnicy widać .. szkoła jest po prawej stronie jakieś 5km od tras 1 jest zielona pomarańczowa i z cegiełki.. kilka skrzydeł tam jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.02.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 bo mój dzieć ma 15 marca urodziny:rotfl: jak impreza to impreza nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.02.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Aaa no tak...A ja już pomyślałam, ze jakieś wybory i kampania jest... W ten deseń poszłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 No i masz, następna gwiazda telewizyjna nam rośnie, jak Franek i dziewczynki! Ale popatrz tylko, teraz jaki spokój w domu masz, przywozisz dziecia i pada jak mucha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.02.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Laska.. takie hektary oblatać to trzeba mieć dobre i mocne nogi... Młody padnięty jest jak diabli.. Nieprzytomny.. Budziłam wołałam.. i echo.. Chyba w opakowaniu do jutra prześpi.. Przynajmniej na jutro będzie gotowy i nie spóźni się do szkoły;) A Emil już kilkukrotnie w TV był a i ja w radio.. Był też w Sejmie u chyba marszałka.. nie wiem.. mnie tam, nie było.. Jaki dumny był jak oglądał relacje z Sejmu .. jaki zadowolony , że on wie jak tam jest.. , że to widział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.02.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.02.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Nie dogadałam się czy ma coś zadane czy nie.. Nieprzytomny.. A jego pani co z nim lekcje odrabia trafiła do szpitala zatruta tlenkiem z piecyka gazowego.. chwała, za to, że jej narzeczony był w domu i ją z wanny z łazienki wyniósł.. bo już by jej nie było.. Więc Emil o lekcjach nawet nie myśli.. Z drugiej strony jak oni niby mają się uczyć, jak każde z nich ma tyyyle emocji i ciekawości i energii na latanie.. wreszcie jest gdzie biegać.. Wszystko chcą zobaczyć, dotknąć pójść.. Normalna ciekawość... Je tez jestem ciekawa... Noo a teraz go nie ma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 No i dobrze, najważniejsze, że szkoła to wreszcie miejsce, do którego chce się iść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.02.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Wielkie gratulacje Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Gosia.. mnie za co??? DPSia.. na razie nie marudzi, wstaje, jeździ, jest ciekawy, zadowolony, czeka na jutrzejszy dzień, bo jutro ma po raz pierwszy basen... Ale musimy sporo wcześniej wyjeżdżać , a i tak gnam po obwodnicy i trasie 120-140km... Mnie szkoła młodego się podoba. Sporo chodzenia jest naprawdę, nie wiadomo gdzie jest intendentka, gdzie jeszcze kilka sal i gabinetów, ale powoli codziennie poznaję nowe. wiem już gdzie jest sekretariat.. i wcale nie na parterze przy wejściu.. a na pierwszym piętrze w jednym z korytarzy.. W/g mnie powinien być gdzieś przy wejściu .. tak jest w chyba w wszystkich szkołach... Emil wczoraj jak padł tak spał do rana.. około 4.00 rano przebrał sobie piżamę i rozebrał łóżko... wcześniej za nic go nie mogłam dobudzić... Wstał za to wyspany, wypoczęty, zadowolony i uśmiechnięty. Nie było jazdy z ubieraniem się... Wniosek.. musi odespać swoje.. ale on chce tez posiedzieć... Po raz pierwszy dziecka nie miałam po południu chodzącego po domu.. znaczy był.. i był najgrzeczniejszy, najsłodszy.. bo spał.... Dziś jest 26 rocznica, jak moja MAMA odeszła... Bardzo mi jej brakuje, pomimo lat.. pomimo czasu... Myślę tylko, że Ona wyjechała.. kiedyś wróci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 27.02.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Witam wszystkich:)Arniko,przyszłam przytulić Cię z radości.Doczytałam w ostatniej chwili o Rocznicy ,więc przytulam podwójnie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.02.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Taką sobie kupiłam torebeczkę...http://images36.fotosik.pl/287/ac55d7dce2c77c2cgen.jpg Muszę ją tylko zagospodarować...Porzebę wymusiła elegancja do której torebka przez ramię, noszona jak listonoszka nie bardzo dobrze wygląda.. ojjj.. nie.. Ale to je jest jedyna torebka na którą mam ochotę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.02.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 ładna torebeczka. ona skórzasta jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Tak Ewa skóra.. nie lubię skajowych torebek...po wielu oglądaniach i w necie i w realu ta mi się spodobała bo nie jest oklepana.. Dziewczyna ją z UK przywiozła, więc jest małe prawdopodobieństwo, że znajdę drugą taką na mieście...Ma też drugą ciut inną, ale też fajna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.02.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 ...chm... To nie ja... Ja i różowy kolor.. raczej NIE... i przytyłam.. bardzo... ale nic to.. dobrze mi jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts