Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przytulam za Mamę... :hug: :hug: :hug:

Też już miałąm pytać, czy to Ty tak schudłaś! :o

Ja utzrymałam wagę po schudnięciu w zeszłym roku, a w tym chcę jeszcze 10 kg zrzucić.

Zobaczymy, czy się uda, oby tak!

A torebka bardzo fajna, ja takich na ramię już od dawna nie noszę. :no:

W zeszłym roku bardzo ładną od synowej dostałam, też z UK, przywiozła jak przyjechali na ślub.

Luuuubię ją! :D

Torebkę, nie synową. ;)

No dobra, synową trochę też lubię, ale nie za dużo.

Synową możesz lubić bo jest daaleko..

I taka odległość dla świekry jest OK..

Moje też mogą wyjechać daleko..

DPSia.. a torebka choć mnie się podoba to jest nie w moim charakterze..

Do dżinsów, rybaczków i sportowego odzienia tak jak chodzę na co dzień to nie bardzo.. ale potrzebowałam takiej wyjściowej do ręki, uniwersalnej.. nie na wesele, ale do garniturku..

Muszę sobie jeszcze sprawić taką do dżinsów.. ale jak listonoszkę na długim pasku, albo przynajmniej na ramię, ale nie mam pojęcia którą wybrać..

Wioluś :hug::hug:

Torebka bardzo ładna, choć nie wiem, czy moja opinia ma znaczenie.

Ja w tej materii mam zawsze problem. Jak widzę czasem u kogoś,

to mi się podoba.

Jak muszę kupić, to albo żadna nie wzbudza zachwytu,

albo nie warta kosmicznej ceny.

Torebki to moja bardzo słaba strona.

Poczytałam o nowej szkole Emila, tylko się cieszyć :)

A labirynt nowych pomieszczeń szybko oswoją i dzieci i rodzice.

Wiolu,

pytałaś u mnie o koturny bez koturny:lol2: Tak to się nie da moja droga, ale może być bardzo niziutka koturenka.

Wstawiłam Ci u siebie pewną propozycję, powtórzę ją tutaj. Polecam Ci buty tej firmy- będziesz czuła się jak w kapciach:yes:

Wybrałam najniższy koturn z możliwych:D Wiem- tanie nie są, ale warto- będziesz miała na kilka sezonów:yes:

http://www.eobuwie.com.pl/product-pol-48188-Polbuty-FLY-LONDON-Pako-P500382004.html

Fly London_48188_1.jpg

I co? Ładniusie?:D

Aga.. fajne.. ale nie wiem czy nie za wysokie??? i czy toa skóra czy zamsz? i jak kolor to wolałabym czarne...

Do torebki by pasowały...

Takie by były OK i w moim stylu.. ale nie żółte.. http://www.eobuwie.com.pl/product-pol-48928-Polbuty-FLY-LONDON-Fri-P142540000-Yellow-.html

Mo i fakt.. za byty z muchą trzeba zapłacić :sick:

Zerknęłam na tą stronkę fajne mają tam buty... i całkiem niezłe ceny po obniżce...

Kupowałaś tam już u nich buty?

Kilka z nich podoba mnie się i mają cenkę OK ,, ale po przecenie...

Aaa torebką udomowiłam i zagospodarowałam... wyszłam z nią z młodym do szkoły.. Dziwnie się czuję po tyyylu latach z torebką w ręku.. ale już wim, że to torebka na większe oficjalne wyjścia a nie na co dzień,.....

Mnie się podoba bardzo.. tylko czy ja się przyzwyczaję... nie wiem...

Muszę większą nabyć , bo ta nie jest duża , ale i nie malutka...

Tola.. mam ten sam problem z torebkami.. jak już jakąś kupię i mi przypasuje to chodzą codziennie i czy pasuje do ubrania i butów czy nie,... w ogóle nie zwracam na to uwagi np zimą,... Ale nerwu dostałam w święta jak stare torebki do ręki wywaliłam a nowej nie nabyłam i dziwnie wyglądałam w futerku z torebką na ramieniu...

Szczyt elegancji...

Tu ma ostatnią dość fajną i jeszcze ze dwie... http://moda.allegro.pl/listing/user.php?us_id=23695270

Na tej stronie też sa niezłe... http://moda.allegro.pl/listing.php/search/skora-naturalna-lakierowana,skora-naturalna-licowa?a_enum[4566][6]=6&a_enum[4566][7]=7&category=78713&change_view=1&distance=1&listing_interval=7&listing_sel=2&offer_type=0&order=p&p=9&postcode_enabled=0&state=0&string=shopper Ale całe all ma mnóstwo torebek ze skóry na które nie wiadomo na co się zdecydować...

Hej Wiolu,

zamawiałam tak już kiedyś buty i moja mam też- firma jest w porządku. Mucha niestety kosztuje:bash: ale może warto?

Moja mama z kolei bardzo lubi buty formy Ecco- też nie są tanie,ale czuje się w nich jak boso.

A tak w ogóle to się troszkę spóźniłaś, bo teraz nie ma mowy o dobrej cenie na wiosenne buty. Trzeba było szperać zimą kochana- było w czym wybierać:yes:

Może jednak coś znajdziesz- trzymam kciuki:D

Butów przez net nie kupuję, muszę przymierzyć.

Czasem żałuję, bo fajne widuję i w dobrych cenach, ale mam szeroką i krótką stopę, trudno mi dobrać buty i muszę mierzyć.

Zawsze miałam i mam nadal problem z tęgością butów... wszystkie kopyta są od tęgości G robione, a co za tym idzie to wszystkie nowe buty mi klapią... albo muszę kupować ciut za małe.... Ale to dobre nie jest, i najlepsze to buty balerinki z paskiem na podbiciu...

Z netu bez problemu mogę nabyć kozaki.. półbuty i klapki muszę raczej przymierzać...

Amtla dzięki z a torebkę.. Zadomowiła się, jest fajna.

Muszę nabyć jeszcze jakąś jedną w sumie większą...taką na A4...

Ja mam szczuplutkie stopy i niskie podbicie.. stąd problem z butami....

Emil zadowolony ze szkoły , coraz bardziej mu się podoba.. mama też zadowolona , tylko musimy jako RR wnioskować o kilka - kilkanaście zmian... Na lepsze dla dzieci, ułatwiające życie rodzicom...