markoto 06.03.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Zielone szkoly to teraz tak wygladaja, ze wykupujesz wycieczke zorganizowana z opiekunami pani ma tylko zorganizowac zajecia lekcyjne wiec nie wiem o co halo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.03.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 nikt nie czai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 O rany, jak czytam, to coraz bardziej się cieszę, że już nie pracuję w sektorze edukacyjnym. Arnisia - owszem, trzeba pomagać. Ale nie może być też tak, że za każdym razem to są te same osoby albo i jedna osoba! To musi działać tak, że jedna mama coś załatwia, inna jeszcze coś, a ta trzecia załatwia trzecią rzecz, a nie, że cokolwiek i - do Pani Wioli pójdziemy, załatwi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 U nas załatwia v-e dyrektorka, sama.. zabierane są różne dzieciaki w różnym wieku i jest ich od 15-19-20 sztuk + 3 opiekunów.. może to i dużo, ale dzieci niepełnosprawne ( ruchowo sprawne) , z różnymi dysfunkcjami, na lekach i czasami trudne do przewidzenia ich reakcje czy zachowanie... Naszym się chce... nawet podczas przeprowadzki teraz .. to ja atakowałam o kolonie.. podałam kilka namiarów na fajne ośrodki.. ale jadą tam gdzie chciała dyr.. tam też jest fajnie.. lubię Pogorzelicę... DPSia.. jest nas kilka mam.. zbieramy się razem i razem załatwiamy... ale.. ostatnio większość mam jest w ogóle na NIE... i te co zwykle są aktywne i te co zawsze marudzą... Mnie się jeszcze chce... Ale jak długo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Liceum mojej Młodej bierze udział w projekcie unijnym Commenius - wymiany międzynarodowej. Młoda się załapała, byłam mile zdziwiona, bo konkurencja była dośc mocna. Ta miejscowość położona 9km ode mnie to zaścian, ale liceum mają fajne, i widać że i dyrekcji i nauczycielom chyba trochę zależy.A co do udzielania się na rzecz ... ja już się wyleczyłam, niestety ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.03.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Sory, ale dla mnie to pieprzenie, że na wózek obiadowy kasy nie ma. Wybudowanie ośrodka/szkoły kosztowało ponad 63 miliony (sama budowa), a kilku tysi nie umieją wygospodarować.I choćby nie wiem jakich argumentów użyto, dla mnie dyrekcja jest po prostu nieudolna i tyle.O rodzicach się nie wypowiem, bo użyłabym bardzo brzydkich słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.03.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Arniko, czy udało się coś załatwić z fotką lub kliszą ? A może jeszcze coś innego? Halooooooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.03.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Malka ja się z Toba zgadzam miło mi ale chyba jednak byś zaoponowała gdybym tu pełną opinię na ten temat wygłosiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.03.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Amtla...Fotki jeszcze nie zrobiłam.. ale będę musiała za nią pojeździć... A kliszy się już nie da.. poszło się paść.... .......... Odpowiedziałam od razu po Twoim poście... ale pewnie dyskusja zaklikała post... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.03.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Wiola czuprynkę Ci podskubię za futerko;) Yetusiowe:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Ale, że co????????? To Ty niedobra kobieta jesteś.....bijesz, depilujesz, skubiesz... bać już się trzeba czy jeszcze?? A jak chcesz to przyjedź jutro na kawkę... NO... I co ja mogę za to... I jakby co to oscypeczki świeżutkie będę miała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.03.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 wiesz nie dość że mi gości zawinęłaś to jeszcze kubki smakowe drażnisz i marudzisz że JA niedobra jestem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.03.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Amtla... Odpowiedziałam od razu po Twoim poście... ale pewnie dyskusja zaklikała post... To gapa ze mnie...ale czytałam uważnie - przynajmniej tak mi się wydawało. To szkoda dla Ciebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 JA??????????Nie kochana.. ja nic złego nie zrobiłam.. A kawy z mojego ekspresu jeszcze nie piłaś, a jak się zapowiesz to i oscypka dostaniesz... Spadam spać.. wykończona jestem tym rannym wstawaniem, pilnowaniem młodego, żeby się ubrał, umył,, zjadł coś i wypił tabletki.. i na czas wyszedł z domu, wsiadł do samochodu, a ja jak szalona muszę jechać, bo,,, już mało czasu jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Amtla.. teraz naprawdę nie bardzo miałam czas za tym pochodzić... ale... muszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Niiieeee, no za to szczucie oscypkami to ja Ci kiedyś krzywdę zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts