Arnika 10.03.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Przecież zima i mięty nie ma... Yetuś dzięki za pochwały, ale ja na nie nie zasługuję... Różne momenty z pobytu u Was już opłakała Znaczy się , źle było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.03.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.03.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Ja na to nie wpadłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 buuuuuuuuuuu u mnie kiepsko straśnie było bo nawet Yetek nie zajrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.03.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.03.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Nooo to chemia się nazywa...Mówię to ja.. chemik;) Dobre są takie kawki.. jak ja je kocham.... i nie ważne czy z tabletki , czy rozpuszczalna, czy z kombajnu.. ważne , że z mlekiem i ważne z KIM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.03.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 TARcia,,, noo powiem krótko.. trza by było się za rondo wziąć... Ale zanim wkopię roślinki .. to pan kostkowy musi wpaść i niestety kostkę poprawić, bo ją wysadziło.. Pan oczywiście przyjedzie.. nie wymigiwał się.. bardzo uczciwy.. Mnie jego praca się jak najbardziej się podobała.. tylko ten mróz spierniczył wszystko....No i oprócz buka i hortensji (nie wiem której), wiem, ze nic nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.03.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.03.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Net mi tnie jak szlag...Tak wolno chodzi i zrywa połączenia, że mnie trafia...Popatrzę co by mnie się podobało z tego zielonego.. Właśnie wymyłam sobie garaż, bo był tak uciorany, że masakra... przeleciałam też samochód, bo.. odmoknięty był, bo deszcz pada.. Wiem, wiem,.. na niewiele się zda, ale od błota na drodze to on się nie już nie odróżniał... Wiem, że powinnam starszakowi to zlecić, ale chcę też coś sama zacząć, choć troszkę i zrobiłam to wcale nie dokładnie... ale wiem, że boli nadal i robić więcej nie będę... Starszak dostał wreszcie pismo z UP , że zakwalifikował się na kursy które mu podpowiedziałam żeby zrobił.. Bardzo się cieszę.. nawet bardziej niż bardzo.. Kiedy zacznie to nie mam pojęcia, bo... powiadomią o rozpoczęciu kursu tel lub listem...Ufff ... a tak się już denerwowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.03.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.03.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Niieeee ja to opier..łam.. a nie umyłam.. mopem z frędzlami a nie płaskim nic nie nosiłam. Chcę też coś troszkę się ruszać bo tyje bezlitośnie... i ciut choć troszkę rękę rozruszać, ale nie da się...Starszak dom pucuje... z odkurzaczem teraz jedzie i będzie mył podłogi...W sobotę wpadliśmy po buty dla ślubnego.. przymierza, kupuje, a ja oddaję za dużą parę w pudełku.. ile to mogło ważyć.. chyba niecały 1kg.. upuściłam z ręki to pudełko.. nie utrzymałam... I tak za niedługo spadam na rehabilitacje.. wkurzam się, że ja tak nic nie mogę i jestem uzależniona od innych...Niby nic po mnie nie widać.. ale .. no właśnie drobniutkie ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.03.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 News z fauny obok nas...5 sarenek jest koło drogi i rowu , skubią sobie trawki, a bażanty koguty siedzą w karmniku Emilowym i zajadają na zmianę z kurkami, czasami przechadzają się raz po naszej a drugim razem po działce sąsiadki...Ptaszki dziś słyszałam jak świergotały rano zanim deszcz zaczął padać... Chyba wiosna idzie.. ojjj chyba dużymi krokami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.03.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Niieeee ja to opier..łam.. a nie umyłam.. mopem z frędzlami a nie płaskim nic nie nosiłam. Chcę też coś troszkę się ruszać bo tyje bezlitośnie... i ciut choć troszkę rękę rozruszać, ale nie da się... ... pamiętasz, pisałam ci o tych ćwiczeniach pod wpływem grawirtacji, ręka zwisa z kanapy i macha?? Musisz rozruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.03.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 (edytowane) Dobrze,że chociaż u Ciebie ją widać. U nas na północy od wczoraj wciąż pada śnieg Edytowane 11 Marca 2013 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.03.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.03.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 jest sprawiedliwość jeszcze na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.03.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Dla spragnionych wiosny mamy dobre wiadomości. Po mniej więcej tygodniowym chłodzie nastąpi okres ocieplenia, który zwieńczy temperatura dochodząca nawet do 15 st. Celsjusza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.03.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Mam kołderkę śniegową na roślinkach... i tak niech zostanie... chwilkę, bo jeszcze -10C zapowiadają w najbliższą sobotę - a potem to już wiosna panie sierżancie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.03.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.03.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Jestem spragniona...wiosny i ciepełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts