Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

TARcia,,, noo powiem krótko.. trza by było się za rondo wziąć...

Ale zanim wkopię roślinki .. to pan kostkowy musi wpaść i niestety kostkę poprawić, bo ją wysadziło.. Pan oczywiście przyjedzie.. nie wymigiwał się.. bardzo uczciwy..

Mnie jego praca się jak najbardziej się podobała.. tylko ten mróz spierniczył wszystko....

No i oprócz buka i hortensji (nie wiem której), wiem, ze nic nie wiem...

Net mi tnie jak szlag...

Tak wolno chodzi i zrywa połączenia, że mnie trafia...

Popatrzę co by mnie się podobało z tego zielonego..

Właśnie wymyłam sobie garaż, bo był tak uciorany, że masakra... przeleciałam też samochód, bo.. odmoknięty był, bo deszcz pada..

Wiem, wiem,.. na niewiele się zda, ale od błota na drodze to on się nie już nie odróżniał...

Wiem, że powinnam starszakowi to zlecić, ale chcę też coś sama zacząć, choć troszkę i zrobiłam to wcale nie dokładnie... ale wiem, że boli nadal i robić więcej nie będę...

Starszak dostał wreszcie pismo z UP , że zakwalifikował się na kursy które mu podpowiedziałam żeby zrobił.. Bardzo się cieszę.. nawet bardziej niż bardzo..

Kiedy zacznie to nie mam pojęcia, bo... powiadomią o rozpoczęciu kursu tel lub listem...

Ufff ... a tak się już denerwowałam...

Niieeee ja to opier..łam.. a nie umyłam.. mopem z frędzlami a nie płaskim nic nie nosiłam.

Chcę też coś troszkę się ruszać bo tyje bezlitośnie... i ciut choć troszkę rękę rozruszać, ale nie da się...

Starszak dom pucuje... z odkurzaczem teraz jedzie i będzie mył podłogi...

W sobotę wpadliśmy po buty dla ślubnego.. przymierza, kupuje, a ja oddaję za dużą parę w pudełku.. ile to mogło ważyć.. chyba niecały 1kg.. upuściłam z ręki to pudełko.. nie utrzymałam...

I tak za niedługo spadam na rehabilitacje..

wkurzam się, że ja tak nic nie mogę i jestem uzależniona od innych...

Niby nic po mnie nie widać.. ale .. no właśnie drobniutkie ale...

News z fauny obok nas...

5 sarenek jest koło drogi i rowu , skubią sobie trawki, a bażanty koguty siedzą w karmniku Emilowym i zajadają na zmianę z kurkami, czasami przechadzają się raz po naszej a drugim razem po działce sąsiadki...

Ptaszki dziś słyszałam jak świergotały rano zanim deszcz zaczął padać...

Chyba wiosna idzie.. ojjj chyba dużymi krokami...

Niieeee ja to opier..łam.. a nie umyłam.. mopem z frędzlami a nie płaskim nic nie nosiłam.

Chcę też coś troszkę się ruszać bo tyje bezlitośnie... i ciut choć troszkę rękę rozruszać, ale nie da się...

...

pamiętasz, pisałam ci o tych ćwiczeniach pod wpływem grawirtacji, ręka zwisa z kanapy i macha??

Musisz rozruszać.