Amtla 17.03.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Arniko, Nie nadążam u Ciebie.... Odpowiedziałam u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 No fakt, wiatry to nic dobrego, nas jakoś ominęły i stąd nie pamiętałam, że były. I rośliny nasze w tym roku wyjątkowo nieruchawe, ani myślą nosa wystawić. A tulipanom nic nie będzie, najwyżej czubki liści będą miały niewielkie uszkodzenia, one zawsze dają radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Przeszłam w południe po ogródku.. cudne słonko świeciło, ale teraz z szafy futerko na wyjście wyciągnęłam bo zimno jak diabli... dwa krokusiki mi wyszły w słonku nawet rozkwitły.. cudne żółte kwiatuszki... Kilka jeszcze wyjdzie.. bo widać listki krokusowe... Magnolia napuchnięta , wawrzynek zacznie lada dzień kwitnąć.. hortensje pnące nabrzmiałe.. I ma być przynajmniej do świąt mróz... przynajmniej nocami, a na plusie nawet czasami sporym w dzień... nie jest to dobrze.. Wiosno.. gdzie jesteś..????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 U mnie pi....dzi jak na dworcu, przez to wydaje się zimniej niż przy mrozach .... Ja chcę ciepła!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.03.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 :bye: U nas też zimnica i wieje:bash: Zjarany Kret w telewizji ogłosił, ze wiosna nieprędko nadejdzie:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Padłam od tego "zjaranego Kreta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.03.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 No, ja nie skojarzyłam z panem pogodynką ale z takim zywym kretem i zastanawiałam się dlaczego w TV i dlaczego takie epitety..No bo jak świstak może, to dlaczego nie kret?a'propos, co mówił swistak w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.03.2013 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Ja jeszcze jesienią słyszałam takie prognozy, że zima będzie długa. No i się sprawdziły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.03.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Od rana zawierucha, co prawda ,,tylko" -2C... a teraz sypie na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.03.2013 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Nawet nie macie pojęcia, albo macie jakie ja mam zaspy.. samochód zasypany, podjazd i ścieżka toną w śniegu, taras ma całe zaspy ze śniegu.. to co napadało i to co już spadło z dachu..W nocy padał śnieg, a rano jest 2*C na plusie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.03.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Ewa uśmiałam się z tego Kreta.. A świstaki to są u nas chociaż?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.03.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Wieczorem zaczął padać śnieg.. i taki widok rano zastałam... Kurki bażantowe sztuk cztery przyszły do stołówki.. ..Ale w pewnym momencie przyszedł kogut.. i dziewczyny się zmyły.. Zdjęcia mało ostre bo robione przez szybę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.03.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Wiola pytalas sie kiedys o ten kurs spawacza, ZDZty organizuja darmowo, tylko trzeba popytac jakie warunki trzeba spelnic, a kuzyn robil gdzies w Sosnowcu ze skierowania z urzedu pracy http://www.zdz.katowice.pl/nasza-oferta/kursy/krajowe-centrum-szkolenia-spawaczy,2,2,37,4,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.03.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Czeka na kurs z UP. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.03.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Piękny bażant! Mnie taki kiedyś spod nóg frunął. Myślałam, ze na zawał umrę a pies razem ze mną. Nie wywąchał go wcześniej, a może i tak, ale nie spodziewał się chyba że to coś będzie nam fruwać pod nogami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 19.03.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Cześć, można prosić o informację jaką powierzchnię zakrywa markiza i jaki był jej koszt. Proszę napisz również, czy na elewacji miałaś przygotowane punkty montażowe, czy zamawiałaś markizę z systemem do styropianu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Mam doskonałe pojęcie, jakie masz zaspy bo ja mam dokładnie takie same Piękne bażanty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.03.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Ewa.. takie bażanty chodzą mi po moim placu.. Emil sam skonstruował karmnik i sam tam daje ziarno... karmnik jest na betonowym płocie na wprost salonu i kuchni, więc je widzimy z okiem jak się posilają.. ...zaspy masakryczne są... ale wczoraj padał śnieg, dziś się już topi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.03.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Cześć, można prosić o informację jaką powierzchnię zakrywa markiza i jaki był jej koszt. Proszę napisz również, czy na elewacji miałaś przygotowane punkty montażowe, czy zamawiałaś markizę z systemem do styropianu. Proszę... Markiza zamontowana jest do podbitki na takim uchwycie... Nie jestem baardzo zadowolona bo .. jest za nisko jak się ją rozłoży.. Już dzwoniłam, żeby firma coś wykombinowała i ją inaczej zamontowała/poprawiła.. Pan podjedzie jak nie w tym tyg to zaraz z początku przyszłego... Chodzi o to, że ramie nad tarasem jest tylko 180cm a to jest bardzo nisko... byłam pewna, że będzie wyżej.. i właśnie w tej materii muszą poprawić. Firma jest lokalna robiąca na wymiar, szerokość to jakieś 4 lub 4,5 m a wysięg to 275cm Nie wyjdę i nie pomierzę bo za zimno i śniegu mam na tarasie;) Cena z montażem mnie zabiła 3600zł Ja wolałam duży parasol.. mąż chciał markizę.. to ma to co chciał.. on na to zarabia.. a mnie jest rybka.. bo ja chciałam tylko cień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 19.03.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Rzeczywiście spory koszt. W podobnej cenie mogę mieć materiał na zabudowę tarasu. Markiza pasuje mi wizualnie, ale jakoś nie mogę się przekonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts