TAR 21.03.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 21.03.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Wiola co Ty z tym rondem.Przecież zima jeszcze:)Wpadnę, tylko muszę auto od młodej wyszarpać, to pogadamy o rondzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Z babciami to chyba rzeczywiście specyfika miejska, u nas babcie nie mają jak się dostać do lekarza, a i czasu nie mają, na wsi zawsze jest jakaś pilna robota do zrobienia. U nas babcie nie łażą po doktorach, tylko gotują dla rodzin, opiekują się wnukami, wiosną sadzą i sieją, potem plewią i pilnują... No, normalnie znaczy się. Kto by tam miał czas w poczekalniach przesiadywać! Nasza Babcia raz na kilka miesięcy jedzie, jak ją osobiście wygonię, a jak wraca, to zawsze straszliwie narzeka na kolejki i zmarnowany czas i nie znosi iść do lekarza. Miastowe babcie to chyba roboty nie mają, to po lekarzach się plączą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ooo to to to DPSia... Ja tam nie babcia a mnie szlag trafia jak po doktorach mam się plątać i na reha jeździć.. już mnie znają na reha.. że ja w biegu i dziewczyny się śmieją, że ja mam w tym czasie relaks.. Delorcia.. noo wpadaj dziewczyno wpadnij.. no i trudno dzielić się ze swoją dziewczyną jednym autkiem.. trza by było go rozmnożyć.. A dajesz radę funkcjonować bez samochodu??? Bo ja jakoś tak jakbym niepełnosprawna była.. nie mam pojęcia jaki autobus, jak jedzie, jak długo, kiedy następny, jakie połączenie .. itd... Nie wspominając o niedoczasie... TARcia.. coś wymłodze.. najwyżej będą to rośliny jak to mąż je nazywa .. wędrujące,... bo u mnie już wszystkie wędrowały.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.03.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Jesuuuu, a tu ciągle geriatria :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 posadz tam buka, jakies iglaczki w kulkach, hortensje albo zrob buka i trawowo-bylinowa Pomyślimy.. na razie zima jest i śnieg i mrozy... Jesuuuu, a tu ciągle geriatria :rolleyes: Malcia... no bo my się przygotowujemy do Ciebie na parapetówkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.03.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 jak tak dalej rozwojowo będzie, "tu mie szczyka, tam mnie kuje" , to nawet balkoniki wam nie pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 TARcia.. masz racje, że @.... Ale ja już i o bażantach mówiłam i o ogródku.. to co ja mam zrobić, jak temat babć jest bardzo na topie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Malcia .. wisi.. czy nie??????Bo nie wiem czy flaszkę otwierać....A Ty nic nie mówisz, ja się boję pytać.... Przedszkole do jutra czy już koniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.03.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Koniec, dziś już był w szkole. Wisi, ale bez rurek jeszcze Nie mogę pisać u siebie, bo wielki brat patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Noo oki .. to koniec bliski.. twój albo jego.. OKIiii to kiedy tą flaszkę otworzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.03.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Teoretycznie jutro...ale pogoda taka,że mi dzis panowie ugrzęźli po kolana w rozkopanym bagnie. Mało tego,za daleko w działkę weszli z główną rurą i nie mam jak ogrodzenia postawić....trzeba będzie koncept zmienić, by skrzynka się zmieściła:rolleyes: Wczoraj był Jerzy na inspekcji, ale wstyd mi teraz,bo go z buta potraktowałam , straszny niedoczas miałam, bo Michu, sie nad kurwa każdym zaworkiem i nyplem w hurtowni doktoryzował,a w Czeladzi facet czekał z moim kominem do 15...no i i tak nie zdążyłam, odbiłam się od drzwi. Dopiero dziś dotarłam....a facet....jesssuuuuu,albo się starzeję, albo .....dobra cicho sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Od wczoraj z kominem wracałaś Eeee to niezłe ciacho musiało być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 A doktorat u Micha to ważna rzecz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.03.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Gupiaaaa, wczoraj byłam raz, dziś drugi... I pewnie jeszcze coś tam kupię jeszcze nie wiem co, ale ...hym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Noosz czytaj TARciu.. jutro .. noo max w sobotę..., Przecież wisi.. a że nie grzeje to pikuś.. Potem będzie grzewcze stawiała.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts