Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Z babciami to chyba rzeczywiście specyfika miejska, u nas babcie nie mają jak się dostać do lekarza, a i czasu nie mają, na wsi zawsze jest jakaś pilna robota do zrobienia. ;)

U nas babcie nie łażą po doktorach, tylko gotują dla rodzin, opiekują się wnukami, wiosną sadzą i sieją, potem plewią i pilnują...

No, normalnie znaczy się.

Kto by tam miał czas w poczekalniach przesiadywać!

Nasza Babcia raz na kilka miesięcy jedzie, jak ją osobiście wygonię, a jak wraca, to zawsze straszliwie narzeka na kolejki i zmarnowany czas i nie znosi iść do lekarza.

Miastowe babcie to chyba roboty nie mają, to po lekarzach się plączą.

Ooo to to to DPSia... :yes:

Ja tam nie babcia a mnie szlag trafia jak po doktorach mam się plątać i na reha jeździć.. już mnie znają na reha.. że ja w biegu i dziewczyny się śmieją, że ja mam w tym czasie relaks..;)

Delorcia.. noo wpadaj dziewczyno wpadnij.. no i trudno dzielić się ze swoją dziewczyną jednym autkiem.. trza by było go rozmnożyć..

A dajesz radę funkcjonować bez samochodu???

Bo ja jakoś tak jakbym niepełnosprawna była.. nie mam pojęcia jaki autobus, jak jedzie, jak długo, kiedy następny, jakie połączenie .. itd... Nie wspominając o niedoczasie...

TARcia.. coś wymłodze.. najwyżej będą to rośliny jak to mąż je nazywa .. wędrujące,... bo u mnie już wszystkie wędrowały....

Teoretycznie jutro...ale pogoda taka,że mi dzis panowie ugrzęźli po kolana w rozkopanym bagnie.

Mało tego,za daleko w działkę weszli z główną rurą i nie mam jak ogrodzenia postawić....trzeba będzie koncept zmienić, by skrzynka się zmieściła:rolleyes::rolleyes:

Wczoraj był Jerzy na inspekcji, ale wstyd mi teraz,bo go z buta potraktowałam , straszny niedoczas miałam, bo Michu, sie nad kurwa każdym zaworkiem i nyplem w hurtowni doktoryzował,a w Czeladzi facet czekał z moim kominem do 15...no i i tak nie zdążyłam, odbiłam się od drzwi.

Dopiero dziś dotarłam....a facet....jesssuuuuu,albo się starzeję, albo .....dobra cicho sza ;)