braza 22.03.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Coś mi w kark wlazło, głową dobrze ruszyć nie moge, śniegu na podwórku w pytę ... do doopy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.03.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.03.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.03.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 wystawiłam zakatarzony nos na chwilę na dwór i doszłam do wniosku, że droga od dzwi do samochodu jest zbyt długa dla mnie. Ale ptaki się drą, to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.03.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.03.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 nie panikuj bo się wrzodow nabawisz luz blus, no problem w gazowni bedzie no to masz te brylanty, czy diamenty Pan Przemek tylko się uśmiechnął i ze zdziwieniem zapytał "aaaaa to my tam już zrobiliśmy nitkę :jawdrop:" Aneksował na miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.03.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 zaraz, a co to znaczy, że aneksował? dobrze, czy źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.03.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 No pewnie, że dobrze chyba, wnioskuję, że aneks z przedłużeniem terminu o miesiąc powstał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.03.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Ale czy to przredłużenie pasuje Malce? Bo zwykle jak coś urząd przedłuża, to z troski o siebie a nie o petenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.03.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Tym razem w trosce o siebie Malcia zawalczyła i odroczyła.... Aneks jak najbardziej pozytywny... Noo dobrze TARcia mówisz.. już mi dzisiaj też z tą geriatrią Malka wyskoczyła... Choroby wszelkie a kysz... a KYSZ... Noo i nie wzięło mnie nic, co wczoraj chciało.. Zdrowiuteńka jestem.. Chyba zmarzłam.. A dziś u nas piź..i jak nie wiem... Jest mróz i jest taakie przenikające zimno, że masakra... Byłam na niebudowie u Malki.. no .. wpadłam na inspekcje... Powiem krótko.. możemy chyba flaszki wyciągnąć.. ale niech Malka da znak.. Choć ciepło jeszcze nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.03.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.03.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Jak to się nie da.. jak da się zgrać kalendarz... Wiesz, że pokój na Was czeka I bynajmniej nie na 3-4 dni,, to za mało.. A trzeba by było coś pozwiedzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.03.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 To chyba jednak święta będą... Podjechałam do sklepu i kupiłam mięsko z szynki i cudny boczek..w sumie w ilości 43kg... Znaczy się.. będzie kiełbaska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.03.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.03.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Ale czy to przredłużenie pasuje Malce? Bo zwykle jak coś urząd przedłuża, to z troski o siebie a nie o petenta Malce bardzo pasuje Malka jest wery, wery szczęśliwa, że Przemysław z gazowni poszedł jej na rękę i bez bólu prolongował termin podpisania umowy. Malka jest bardzo zaskoczona, że nawet specjalnie nie musiała się płaszczyć I wszystko szło pięknie, próby szczelności instalacji, ok, prolongata terminu, Michu ogarnięty dłubał kotłownię, panowie szaleli na zewnętrzu z doprowadzeniem rurek do domu, wkład kominowy, którego miało nie być, nagle cudownie się znalazł..... tyle,że stół mój w pizdu poszedł zapomniałam zadzwonić do kobietki potwierdzić,że biere go ...i sprzedała komuś innemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.03.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Eee tam...Malka taka wyrywna nie jest.. Jutro będzie Książę Małżonek produkował.. Może jeszcze będzie musiał coś dokupić i podjedzie do sklepu, Ja koło 12.30 jestem na konsultacje umówiona więc wybywam.. A on niech produkuje.. Ja i tak nie mogę, to niech chłopcy pomogą... Szynki , karczku czy schabu nie wędzimy, bo mam jeszcze w zamrażarce.. Chłopcy z całą pewnością wolą sery i pomidory, szczypiorek niż jak to Emil mówi padlinę... Tylko ta swojusia bez chemii inaczej smakuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.03.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Michu skończył????Zjebka była potrzebna czy nie? I ciacho było czy nie? Bo on jak małe dziecko.. i swój świat i czas ma.. To jest zupełnie inny wymiar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.03.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 nie skończył teraz jak mamy jeszcze dużo czasu, to nie maaaaa sięęęęęęęęę poooooooooo coooooooooo spieeeeeeszzzzzzyćććććććććććć...... on po prostu lubi moje towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.03.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Noo ja cie.. Ja bym mu nie powiedziała, że przedłużyli.... Nic a nic.... To co stawiasz i wpadasz?Eee tam.. z tym stawianiem to nawet nie chcę trucizny pić, ale przyjechać zawsze możesz.. Spusty punktowe, punkty spustowe byś spuściła.. Jutro będę oklejona pokazać się, bo może będziesz mnie oklejać...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.03.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Ja z rańca spadam kończyć płytki, więc dziś żadnego balangowania...jeszcze trzeba trochę zaczekać z tymi przyjemnościami Pewno,że pokazać choc samo oklejenie niewiele mówi, ważne są kierunki i siała naciągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts