Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie panikuj bo się wrzodow nabawisz luz blus, no problem w gazowni bedzie

no to masz te brylanty, czy diamenty :)

Pan Przemek tylko się uśmiechnął i ze zdziwieniem zapytał "aaaaa to my tam już zrobiliśmy nitkę :jawdrop::jawdrop:"

Aneksował na miesiąc :)

Tym razem w trosce o siebie Malcia zawalczyła i odroczyła....

Aneks jak najbardziej pozytywny...

Noo dobrze TARcia mówisz.. już mi dzisiaj też z tą geriatrią Malka wyskoczyła...

Choroby wszelkie a kysz... a KYSZ...

Noo i nie wzięło mnie nic, co wczoraj chciało..

Zdrowiuteńka jestem..

Chyba zmarzłam..

A dziś u nas piź..i jak nie wiem... Jest mróz i jest taakie przenikające zimno, że masakra...

Byłam na niebudowie u Malki.. no .. wpadłam na inspekcje...

Powiem krótko.. możemy chyba flaszki wyciągnąć.. ale niech Malka da znak..;) Choć ciepło jeszcze nie jest...

Ale czy to przredłużenie pasuje Malce? Bo zwykle jak coś urząd przedłuża, to z troski o siebie a nie o petenta :cool:

Malce bardzo pasuje :)

Malka jest wery, wery szczęśliwa, że Przemysław z gazowni poszedł jej na rękę i bez bólu prolongował termin podpisania umowy.

Malka jest bardzo zaskoczona, że nawet specjalnie nie musiała się płaszczyć :rolleyes:

I wszystko szło pięknie, próby szczelności instalacji, ok, prolongata terminu, Michu ogarnięty dłubał kotłownię, panowie szaleli na zewnętrzu z doprowadzeniem rurek do domu, wkład kominowy, którego miało nie być, nagle cudownie się znalazł.....

tyle,że stół mój w pizdu poszedł :oops:

zapomniałam zadzwonić do kobietki potwierdzić,że biere go ...i sprzedała komuś innemu :(

Eee tam...Malka taka wyrywna nie jest.. :(

Jutro będzie Książę Małżonek produkował.. Może jeszcze będzie musiał coś dokupić i podjedzie do sklepu,

Ja koło 12.30 jestem na konsultacje umówiona więc wybywam..

A on niech produkuje..

Ja i tak nie mogę, to niech chłopcy pomogą...

Szynki , karczku czy schabu nie wędzimy, bo mam jeszcze w zamrażarce.. Chłopcy z całą pewnością wolą sery i pomidory, szczypiorek niż jak to Emil mówi padlinę...

Tylko ta swojusia bez chemii inaczej smakuje..

nie skończył

teraz jak mamy jeszcze dużo czasu, to nie maaaaa sięęęęęęęęę poooooooooo coooooooooo spieeeeeeszzzzzzyćććććććććććć......

:lol2:

on po prostu lubi moje towarzystwo :)

Noo ja cie..

Ja bym mu nie powiedziała, że przedłużyli.... Nic a nic....

To co stawiasz i wpadasz?

Eee tam.. z tym stawianiem to nawet nie chcę trucizny pić, ale przyjechać zawsze możesz..

Spusty punktowe, punkty spustowe byś spuściła.. Jutro będę oklejona pokazać się, bo może będziesz mnie oklejać...?

Ja z rańca spadam kończyć płytki, więc dziś żadnego balangowania...jeszcze trzeba trochę zaczekać z tymi przyjemnościami :rolleyes:

Pewno,że pokazać :)

choc samo oklejenie niewiele mówi, ważne są kierunki i siała naciągu