Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Kurczę, macie się obie z tymi chorobami ostatnio!

Tak jedna jak druga wyleźć nie może z chorowania...

Zdrowiejcie najszybciej jak umiecie, a już co do Tarci - Ania, NIE BĘDZIESZ ZDROWA jesli nie wprowadzisz poważnych zmian w swoim życiu.

U Ciebie jak u Żelki, stres wyłazi wszystkimi możliwymi porami, stąd też na pewno trudności w pewnych sprawach!

Ja wiem, że łatwo gadać, kochana.

Ale na spokojnie sama pomyśl, jaki w ostatnich miesiącach masz stresujący czas, jak praca na Ciebie wpływa i co się z Twoim zdrowiem dzieje.

W związku z tym, na bank...

Ratuj siebie i rodzinę, kochana, zmień coś, bo w imię pracy stracisz zdrowie i pełną rodzinę. :hug:

Nie gniewaj się na mnie, ja z troski i naprawdę życzliwie piszę... :hug: :hug: :hug:

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kurcze TAR-cia obawiam się że w domu to za wiele mieć nie będziesz co by się nadawało jak wody morskiej nie masz:( bo oprócz wody morskiej albo soli fizjologicznej którą możesz pomoczyć żeby nie zasychało to jest jeszcze taki olejek do nosa którym się smaruje przesuszoną śluzówkę ale tego też raczej w domu nie masz:(

Woda mineralna/gotowana....

Nie masz nic po zastrzykach nawet białego? bo to to samo..

Do apteki to trudno by było gnać...

Po mieliłam mięsko... i ... mam zmielone, ale nic nie powinnam robić.... męczy mnie to...

Jutro , mężuś coś mówił, że wstanie o 4.00 żeby doprawiać i nabijać kiełbaskę.. będzie bardziej chyba szynkowa.. kupiłam śliczne mięsko z szynki i naprawdę bardzo chudziutki boczek... będą robić oczywiście beze mnie... młodego wykorzysta...

Młody sprytnie dziś kroił wszyściutko... potem ciut mielił, ale jakieś fajne filmy leciały , i go wciągnęły.. mieliłam później sama...