Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Święta, święta i po świętach...

Po raz chyba pierwszy po świętach nie mam kawałka ciasta, nie zostało nic na dzisiejszy obiad ... trzeba gotować.... Z jednej strony to dobrze.. bo w końcu zrobiłam tyle ile trzeba a nie jak dla wojska...

Słońce cudnie świeci.... baaardzo cudnie... ale śniegu całe mnóstwo...

Mieli dzisiaj wpaść i poprawić markizę( jest ciut za nisko) ..i kazałam podjechać jak śnieg stopnieje.. bo go chyba z metr jest na tarasie...

Młody od wczoraj rozpoczął sezon rowerowy... znaczy wyjął rower i pojechał do sąsiadki obok .. dziś już też na rowerze.. z jednej strony to dobrze bo bardzo utył.. z drugiej jest śnieg.. ale kto mu zabroni??????

Mąż na północ dojechał do dawnego Brazowego miasta... i popłynął gdzieś... Ja jako kobieta trasę robię szybciej niż zawodowy kierowca którego wynajęli... podobno powolniak jakich mało...

TARcia..., że ja szarżuję, że źle jeżdżę?????

Nooo nie wiem.. bo jakoś manatów nie płaciłam już baaardzo daaawno... i niech tak pozostanie :yes: w sumie to ja 3 -4 razy zapłaciłam...

Raz za niemanie świateł w 1993-4r.... drugi za zawracanie na podwójnej ciągłej i tu mieli racje, ale za to mnie po całych Gliwicach ścigali i dopaść nie mogli.. choć taką miałam satysfakcje a było to w 1995r... w 2002 za prędkość.. nad morze w styczniu z młodym na reha pędziłam... noo i mieli racje.. i raz za gadanie z mężem przez komórkę.. dopiero by mi awanturę zrobił, że nie odbieram.. bo ważności miał.. a policjanty też mnie goniły.. ale ja nie miałam szans... bo turbolotem jechałam pod bardzo dużą górkę... jakbym passka miała to by mi mogli cmoknąć... oni kijanką mnie gonili i dopadli na parkingu pod biedronką...

A prawo jazdy mam już od marca 1987r czyli już minęło 26 lat.. bezstłuczkowo i bezpunktowo;)

I niech tak pozostanie....

Nooo i już pani zimie mówimy dość.. Ja klapeczki mam już przygotowane.. NO....

Ale że ja źle i szybko jeżdżę...????????? :no::no::no:

Zazwyczaj zgodnie z tym jaki mam humor i jak się czuję...

DPSia... ale Ty nigdy ze mną nie jechałaś... too czego się bać, jak się czegoś nie zna...

Ja to chyba bym się bała z Wiolą jeździć, szybkość nadmierna to zdecydowanie nie dla mnie.

Co to jest szybkość nadmierna????? Bo fakt... nie jeżdżę zgodnie z tym co jest na znakach.. bo zwyczajnie jechałabym tyle, ze przejechanie PL graniczyło by z kilkudniową podróżą i ew szukaniem noclegów po drodze....

Hello,

no jak tam Wasze poświąteczne figurki drogie Panie?:p

Dobrze się mają Aga na strychu bo ich nie wyciągałam na te święta.. jeśli się pytasz i zające i kurczaki;)

A tak serio nie bardzo objadałam się,. ale .. no właśnie to ale.... i tak tyję bo nic nie robię,....

Nooo najszybciej mknęłam 190-200km/h... autostradą....

Jak jechałam 190 to zastanawiałam się dlaczego wszyscy tak wolno jadą prawym pasem.. jak spojrzałam na licznik to zbladłam.. i zwolniłam... Kompletnie nie czułam prędkości i od siebie do Łodzi jednego razu dojechałam w godzinę i ciut...

Fakt... miałam czym jechać, byłam wypoczęta, wyspana, niezdenerwowana...

Byłam te kilka lat młodsza...

Teraz nie mam czym tak jeździć, nie mam siły i jeżdżę bezpiecznie...

Muszę zakupić szczoteczkę elektryczną i albo irygator.. oczywiście do zębów..

Przeglądam oferty i sama nie mam pojęcia...

Do tanich to nie należy... A mycie zębów przez Emila woła o pomstę do nieba.. do tego ściśle ułożone zęby więc stąd irygator...

Ma któraś z Was? coś możecie polecić...?

szczoteczki będą w Lidlu w czwartek o 8 rano. Bo 15 po 8 to już pewnie nie ;) Ale wyglądają sensownie i chyba sobie wymienię na taką lidlową, bo moja stara już i końcówki do niej drogie. Irygatora nie mam to i nie znam. Nitki uzywam...