Arnika 11.03.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Jesuuuu jaki będzie dżes.... jak się kapnie Wisi na kaloryferze i schnie.... Za dużo robiłam na raz..... A może ktoś z was ma jakąś tanią komórkę do sprzedania? Młody wyjeżdża na turnus rehabilitacyjny ze szkoły i kontakt chce mieć z mamą.... Wygląda to tak, że dzwoni co parę minut... Mamo ubieram się, mamo mamy śniadanie, zabieg... , Mamo... koleżanka nie chce mi zejść z huśtawki... - załatw to.... Powiedz pani, że ja tego nie lubię.... Czasami to aż nie mogłam wyjść do toalety... Jednego razu dzwonił 53 razy I jak widać komórka do komunikowania się jest mu niezbędna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 11.03.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Hahaha to fajną telefoniadę Ci robi . Ja mam do sprzedania nowego SAMSUNGA GT-S3650 CORBY za 300zł,jeszcze z folią na wyświetlaczu(jedynie nie mam ładowarki ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.03.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Hahaha to fajną telefoniadę Ci robi . Ja mam do sprzedania nowego SAMSUNGA GT-S3650 CORBY za 300zł,jeszcze z folią na wyświetlaczu(jedynie nie mam ładowarki ). Dzięki Barto... ale chodziło mi o starszy model, bo on trochę bardzo rozlazły jest i nie pamięta gdzie co położył.... Więc dobrego tel to szkoda mu dawać. Ale znowu młody chce z aparatem, żeby pstrykać zdjęcia.... Fotoreporter się znalazł..... A telekonferencje mi robi cały czas jak ma kome... Obecnie nie ma żadnej i jest spokój.... ale na rehabilitacje ze szkołą jak jedzie to mu daje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 11.03.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Acha.....to moja koleżanka ma do sprzedania NOKIA 6300 używana,ale nie wiem za ile,musiałabym spytać jak chcesz .Albo powiedz do jakisj kwoty chcesz ten tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.03.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Max do 100zł...On i tak albo zgubi, albo popsuje... tylko tak niechcący, całkiem przypadkiem... Kiedyś miałam swoją 6300 i dałam starszemu... wracał nocą i mu ją zabrali... teraz ma taką starą za 20zł i starczy... przynajmniej mu jej nie zabiorą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 11.03.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 No racja dzieciom w sam raz wystarczą tanioszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.03.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Dzień dobry wszystkim z rana :P Już byłam na działce..... W domku troszkę wyschły wylewki... , ale do ideału brakuje... W domku jest 2*C... nie jest źle, ale ta dmuchawa olejowa, co jest najcieplejsza i najmocniejsza się wyłącza i nie grzeje Już dzisiaj wieczorem jej nie zabieramy.... Mam już dość wstawania o 6.00 Będzie chodziła tylko gazowa dmuchawka, ale ona niewiele daje... chociaż zawsze coś... Garnek do duszaczków przywieziony... boczuś kupiony i ziemniaczki też.... Już nie mogę doczekać się jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 12.03.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 hellouuuuu buziaki przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.03.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Doberek Ja też się już nie mogę doczekać jutra I na weekend zawieszam dietę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 dzień dobry Maguś bardzo rozsądnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.03.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Arnika sa komisy z komorkami, poszukaj moze beda mielic cos taniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.03.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 dzień dobry Maguś bardzo rozsądnie no rozsądek mi mówi że nie powinnam, ale nie wiem czy dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.03.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Magii ja mam dietę cud.... cud będzie jak schudnę I śmiem twierdzić, że jestem najszersza z szanownego towarzystwa Ale to nic..... Markoto masz racje... ale jak zajrzałam to takich nie było za 100 z aparatem..... A czasami mamy w domu komórki niepotrzebne, bo dostaliśmy inne i może ktoś ma do odsprzedania. Wtedy wiesz przynajmniej, ze nie kradziona, czy zalana była. Ale młody i tak ją rozpracuje, i tak.... więc szkoda kasy na wypaśną komórkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Magi nierozsądnie jest sobie odmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.03.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Magi nierozsądnie jest sobie odmawiać jak ja bym sobie nie odmawiała, to bym o własnych siłach z domu nie wyszła ale w weekend mogę sobie odpuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 mądra dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.03.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Arniczko Ty sie nie wypowiadaj o najszerszosci prosze doberek ale bym zjadla taka duszonke z gara, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.03.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Arniczko Ty sie nie wypowiadaj o najszerszosci prosze doberek ale bym zjadla taka duszonke z gara, mniam Aniu najszerszość Twoja to zaleta i okresowa przypadłość A mnie po każdej ciąży zostało prawie tyle co przytyłam w ciąży - dziecko No cóż figurkę w wózku woziłam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.03.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ale bym zjadla taka duszonke z gara, mniam Ania następnym razem Ale już w trójkę przyjedziecie.... Jaka jestem upiep..... z sadzy od tego gara Ja się do jutra nie domyję..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.03.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Usmażyłam 39 naleśników..... Kilka spaliłam, bo zaglądałam na FM Robię krokiety i brakło mi kapusty.... Kupiłam 2,5kg i muszę swobodnie jeszcze tyle dokupić..... Ja się nie nauczę gotować tyle porcji ilu nas jest... Ja zawsze gotuję jak dla wojska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts