TAR 02.04.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.04.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Ewa.. ale ta z Lidla tania nie jest, a z Brauna w tych samych pieniądzach jest , nie wiem czy lepsza... Jedna jest na akumulatorek, a inne tańsze na baterie.. i którą wybrać...? sama nie mam pojęcia .. na baterie znacznie tańsza, ale działa wszędzie i zawsze.. na akumulatorek zaś jest "ekologiczna" i baterii nie potrzebuje...Końcówki wszędzie dostępne.. a te z Lidla teraz są a czy później też będą???? tego nie wie nikt... może jak odnowią promocje za rok... A te irygatory to jaki model macie i gdzie najtaniej nabyć...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.04.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Tarcia... ale braun i oral B to to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.04.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 No i nad takim się zastanawiam,, ale są też takie z lewej strony szczoteczka.. czyli jedna stacja z irygatorem i szczoteczką.. Niestety .. tanie to nie jest... Emil ma zęby po mnie.. i nici nie włożysz.. a chciałabym aby uniknąć u niego wizyt u dentysty..Mnie dentystka [powiedziała kiedyś, że mam pracochłonne zęby..noo i nie tanie dodam od siebie:rolleyes: http://www.ceneo.pl/8702192Ta jest na baterie, tania , ale 1 końcówka... http://www.ceneo.pl/11714026#tab=specA ta na akumulatorek... http://www.ceneo.pl/10278825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Wiola jak już bierz na akumulatorek bo doładujesz baterię gdzie bądź a jak Ci baterii braknie takich zwykłych to zębów nie umyjesz, ja mam od lat ładowaną i nie zamieniłabym na inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.04.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 U mnie baterii akumulatorków trochę jest.. młody samochody na baterie ma.. więc jest gdzie podprowadzić... A tak na kablu na blacie w łazience będzie.. a ładnie to nie wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 ale Wiola na kablu to Ty ja sobie możesz w nocy trzymać a poza tym w Waszej łazience a nie tej dla gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Jakaś zacofana jestem chyba, myję zwykłą szczoteczką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.04.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Wunia.. ale ja mam tylko jedną łazienkę.... Zapiszę sobie, żeby nie zgubić... http://www.morele.net/szczoteczka-elektryczna-braun-professional-care-oc-20-oxyjet-331312/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.04.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 DPSia.. miałam kiedyś dwie szczoteczki elektryczne.. jedną i drugą na baterie. Ta pierwsza była super, ale coś się z nią stało.. nie pamiętam.. Druga to jak taka zwykła wyglądała i nie była już taka fajna jak ta pierwsza... popsuła się... Teraz wszyscy mamy zwykłe szczoteczki.. ale elektryczną było lepiej i dokładniej..A decyzja o takich zakupach.. to wizyta u dentysty.. ja mam naprawiany każdy ząb na styku z drugim, brak przestrzeni.. Emil ma to samo.. Już teraz muszę o to zadbać... Tylko dlaczego to takie drogie.. cóż tam aż tyle kosztuje... Masakryczna cena..No i zastanawiam się nad tylko szczoteczką bez irygatora.. ale czy to ma sens???/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.04.2013 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 U nas pada śnieg:mad::cry: Zanim wsiądę do samochody musimy odgarnąć z podjazdu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.04.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 U nas jeszcze nie pada, ale ponoć ma od Was dojść. Liczę dni do 10-tego, jak wiosny wtedy nie będzie, to do Putina napiszę, żeby sztuczne słońce przysłał, chyba też tam mają, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.04.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.04.2013 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 wszystkiemu winne..... ocieplenie klimatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.04.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Na drogach jest breja i zbity zlodowacony mokry śnieg.. Samochód się ślizga jak diabli... Pada nadal:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.04.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Wiola - elektryczne szczoteczki myja duzo lepiej niz zwykle, wiec zawsze sie oplaca, bierz ta ladowana z bazy, koncowki szczoteczek tez sa rozne, takie z gumkami ktore dokladniej uzuwaja nalot Czytalam, ze malinowe ci tez wyszlo Ja robilam w tym roku 2 mazurki, wyszly pycha jeden z kajmakiem z krowek-przepis na kajmak z lidla ale posypalam slonymi orzeszkami i polalam czekolada gorzka, drugi przepis to z MW z chałwą i orzechami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.04.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Kiedyś miałam dwie.. w jednej rozlała się bateria i ją trafił sz.... a druga się zepsuła.. Teraz czas kupić nową..I tu mnie trafia..Bo sama szczoteczka to wydatek powiedzmy 70zł... irygator to 240zł.. ale jedna baza i irygator + szczoteczka to już kwota 380zł+ przesyłka..To gdzie tu oszczędność i logika??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts