Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ewa.. ale ta z Lidla tania nie jest, a z Brauna w tych samych pieniądzach jest , nie wiem czy lepsza...

Jedna jest na akumulatorek, a inne tańsze na baterie.. i którą wybrać...? sama nie mam pojęcia .. na baterie znacznie tańsza, ale działa wszędzie i zawsze.. na akumulatorek zaś jest "ekologiczna" i baterii nie potrzebuje...

Końcówki wszędzie dostępne.. a te z Lidla teraz są a czy później też będą???? tego nie wie nikt... może jak odnowią promocje za rok...

A te irygatory to jaki model macie i gdzie najtaniej nabyć...?

No i nad takim się zastanawiam,, ale są też takie z lewej strony szczoteczka.. czyli jedna stacja z irygatorem i szczoteczką..

Niestety .. tanie to nie jest...

Emil ma zęby po mnie.. i nici nie włożysz.. a chciałabym aby uniknąć u niego wizyt u dentysty..

Mnie dentystka [powiedziała kiedyś, że mam pracochłonne zęby..

noo i nie tanie dodam od siebie:rolleyes:

http://www.ceneo.pl/8702192

Ta jest na baterie, tania , ale 1 końcówka... http://www.ceneo.pl/11714026#tab=spec

A ta na akumulatorek... http://www.ceneo.pl/10278825

DPSia.. miałam kiedyś dwie szczoteczki elektryczne.. jedną i drugą na baterie. Ta pierwsza była super, ale coś się z nią stało.. nie pamiętam.. Druga to jak taka zwykła wyglądała i nie była już taka fajna jak ta pierwsza... popsuła się...

Teraz wszyscy mamy zwykłe szczoteczki.. ale elektryczną było lepiej i dokładniej..

A decyzja o takich zakupach.. to wizyta u dentysty.. ja mam naprawiany każdy ząb na styku z drugim, brak przestrzeni.. Emil ma to samo..

Już teraz muszę o to zadbać...

Tylko dlaczego to takie drogie.. cóż tam aż tyle kosztuje... Masakryczna cena..

No i zastanawiam się nad tylko szczoteczką bez irygatora.. ale czy to ma sens???/

U nas jeszcze nie pada, ale ponoć ma od Was dojść. :evil:

Liczę dni do 10-tego, jak wiosny wtedy nie będzie, to do Putina napiszę, żeby sztuczne słońce przysłał, chyba też tam mają, nie???

Wiola - elektryczne szczoteczki myja duzo lepiej niz zwykle, wiec zawsze sie oplaca, bierz ta ladowana z bazy, koncowki szczoteczek tez sa rozne, takie z gumkami ktore dokladniej uzuwaja nalot

Czytalam, ze malinowe ci tez wyszlo :)

Ja robilam w tym roku 2 mazurki, wyszly pycha jeden z kajmakiem z krowek-przepis na kajmak z lidla ale posypalam slonymi orzeszkami i polalam czekolada gorzka, drugi przepis to z MW z chałwą i orzechami

Kiedyś miałam dwie.. w jednej rozlała się bateria i ją trafił sz.... a druga się zepsuła..

Teraz czas kupić nową..

I tu mnie trafia..

Bo sama szczoteczka to wydatek powiedzmy 70zł... irygator to 240zł.. ale jedna baza i irygator + szczoteczka to już kwota 380zł+ przesyłka..

To gdzie tu oszczędność i logika???