markoto 03.04.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 mi sie tez kiedys szczoteczka zepsula to za 70zl wymienili mi ja na nowa i to na lepszy model bo tamtego juz nie produkowali ( moja zdecydowanie byla drozsza niz te 70zl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.04.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 No a jaka jest różnica pomiędzy nimi??Oprócz ceny?Ja widzę tylko , że mają czasomierz, różnica pomiędzy samą końcówką jedne są z gumką a inne sama szczoteczka.. A inne??oprócz tego, że na akumulatorek i baterie. bo to widać od razu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.04.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 roznice w tych podstawowych sa w ilosci obrotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.04.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Już rozmawiałam z Oral B ... tylko dlaczego to takie drogie skoro pewnie i tak w Chinach produkują???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.04.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 bo sie nazywa oral b i fakt to najlepsze dostepne szczoteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.04.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Toteż ich zapytałam czy to za napis mamy aż TYLE zapłacić..Noo kupiłabym już dzisiaj,... gdyby nie kosztowało AŻ tyle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Wiola - elektryczne szczoteczki myja duzo lepiej niz zwykle, wiec zawsze sie oplaca, bierz ta ladowana z bazy, koncowki szczoteczek tez sa rozne, takie z gumkami ktore dokladniej uzuwaja nalot Dokładnie tak jest- ja też mam Oral-B Brown od paru lat i jest super. Końcówki z gumkami początkowo nie są miłe w użyciu, bo trochę ciągną, ale można się przyzwyczaić. Wiola kupuj i się nie zastanawiaj, bo manualną szczoteczką nigdy nie doczyścisz zębów dokładnie. Kupując droższą szczoteczkę zaoszczędzisz na plombach:D Orale nie są chińskie- moja jest niemiecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.04.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Aga.. no tak.. ja się nie zastanawiam.. tylko ta cena mnie zabija.. Znalazłam dystrybutora, który ma dobrą promocje/ofertę dla gabinetów stomatologicznych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 No rozumiem, ze cena ciut wysoka:( ale naprawdę warto. Mój luby kupił w takiej specjalnej świątecznej ofercie dla dwojga- były 2 szczoteczki, ładowarka i kilka końcówek. I cena była ciut lepsza. A co z tym dystrybutorem? Drogo? A może zapytaj Beauty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.04.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Jest na Słowacji...Dla gabinetów jest po prostu cena niższa... Mają mi przesłać info o ile i czy warto głowę zawracać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Jest na Słowacji... Dla gabinetów jest po prostu cena niższa... Mają mi przesłać info o ile i czy warto głowę zawracać... No tak wiem, że na Słowacji, ale zaraz powinna wracać To czekamy na dobrą ofertę- pewnie, że gabinety maja taniej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.04.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Niestety.. nie podali mi ceny, a detaliczną podali kosmos... o ponad 100zł wyższą niż na necie dostanę... No nic to.. będę na necie szukała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.04.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Hej Arni, jak moge sie wtracic to zwroc uwage na kombajny z Waterpik'a i porownaj ich parametry z tym Braunem (w szczegolnosci cisnienie irygatora, maksymalne drgania na minute). Jakbys miala mozliwosc porownac Brauna Oxy Jet z nawet najprostszym Waterpik'iem to pierwsza rzecz ktora zauwazysz to slabe cisnienie na Braunie. Pod tym wzgledem lepszy od Brauna jest Panasonic, ale to opinia mojej znajomej nie moja wiec nie wiem czy jest tak w istocie. Nie mniej te 3,8 bara oferowane przez Brauna, to troche zalosne Kolejna rzecz to do Brauna musisz uzywac miekkiej (przefiltrowanej wody). Koncowki lubia sie zapychac i powoli aczkolwiek systematycznie spada cisnienie Sprawdzone Fakt, mozna toto odkamienic, ale cisnienia wiekszego i tak nie wykrecisz , a w przypadku "ciasnych" zebow cisnienie, ktore usuwa wszystkie resztki jest doprawdy wazne To tyle w temacie ... Fajny Waterpik jest teraz w promocji http://www.waterpik.pl/waterpik-wp100e-ultra-irygator-rodzinny-p-15.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.04.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Tylko na niego spojrzałam,.. ale cena mnie skutecznie przegoniła... ten jest samym irygatorem bez szczoteczki... a w zestawie ponad 600zł.. Jakby był taki koło 300zł to miód malina....Nie znasz Ambercia nic taniej???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.04.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Znaczy nadal celujesz w kombajn? Jedno ale... u starszych osób (z paradontozą) szczoteczki elektryczne trzeba mieć niskoobrotowe, bo niszczą odsłonięte szyjki. To opinia mojej kuzynki dentystki. Ja jutro jadę tą lidlową obejrzeć. Kupię sobie jako zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.04.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Arni, Waterpik czesto ma rozne promocje. Wiem, ze zalezy Ci aby kupic juz, ale moze poczekaj albo podzwon ... Albo sciagnij z Niemiec (bez cla ) za ok. 350 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.04.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Ambercia.. nie musi być JUŻ... Już patrzę.. ale kasy na razie nie mam.. muszę odłożyć.. Fakt... Emil tragicznie myje zęby.. a to odciąży nas od ciągłego umyyyj żeby.. dłużej, porządniej.. Mam dość stać jak kapo nad nic codziennie... Irygator ze względu na ścisłe zęby.. Tylko cit mnie przeraża ta wielkość.. Elektryczna na baterie dla mnie to był strzał w 10 .. wszędzie zabrałam.. fajne to było.. w/g mnie upierdliwe może być z ładowarką.. ale może się mylę.. Gdyby to kilka dych kosztowało to bajka... Takie rzeczy to powinny być ogólnie dostępne a nie ceny z kosmosu.. A co do tego Waterpika to dziwne, bo daje gwarancje tylko na rok.. a Braun na dwa lata... Z Niemiec i z zagranicy nie ściągnę bo tam nikogo nie mam... Ewa, na razie nie mamy problemów z paradontozą i niech tak pozostanie... Muszę coś wymyślić... ale nie wiem co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.04.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Z Niemiec i z zagranicy nie ściągnę bo tam nikogo nie mam... no co Ty! Nikogo miec nie musisz. Wchodzisz na strone sklepu i kupujesz, a ze w UE to cla nie placisz. Normalne zakupy jak w polskim sklepie, tylko cena nizsza, a to wazne Zerknij http://www.preissuchmaschine.de/in-Elektrische-Zahnbuerste/Munddusche/Water-Pik-WP-100E-Ultra.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.04.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Amber - naprawdę NIEZWYKŁA jesteś w umiejętności poruszania po współczesnym globalnym świecie. Pozostaję w nabożnym podziwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.04.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Depsia, biorac pod uwage to co dzieje sie w Polsce (i to co zacznie sie dziac) wolalabym te pieniadze zostawic u polskiego dystrybutora. Z drugiej strony nie widze powodow, aby placic wiecej niz musze. I stad zakupy glownie za granica ... Od laptopow, smartow, po kalosze i pastele Portfel zyskuje, ale w glebi duszy wiem, ze gdyby sytuacja byla normalna (i mniej pazerni dystrybutorzy), to wszystko inaczej by wygladalo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts