Arnika 04.04.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 No właśnie ... ja się zajechałam, bo moje hektary taką właśnie szczoteczką myłam i szorowałam... Jakoś nie przekonuje mnie mycie podłóg.. Jak Ty je myjesz i jakie szmatki masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 04.04.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Czytam,myślę,mąż się śmieje ,że najlepiej zaprosić Ukrainkę.No @ jesna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.04.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 I powiedzieć Ci coś... Mąż ma racje;) Szczota ryżowa + jakiś środek wyjdzie taniej na te 40m2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.04.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Dzięki Rasia za Linka Cóż cała prawda... I jak tu się leczyć jak lekarze nie mogą leczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.04.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 sprzatanie miesiecznie to ok 400zl za 4razy to tyle co myjka myje podlogi tym do mycia podlóg pocielam reczniki na szmatki i sobie myje nimi a co cie przekonuje do mycia podlog??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.04.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ja tam jeżdżę na mopie i to dość rzadko, żadna siła mnie nie przekona, że sterylna czystość powinna być moim celem życiowym w domu. Okna to ze dwa razy w roku myję. No szkoda mi czasu i energii na takie pierdoły, kurde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.04.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 to tez jak juz jade na tej szmacie to wole na parownicy niz na mopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.04.2013 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Ja tam jeżdżę na mopie i to dość rzadko, żadna siła mnie nie przekona, że sterylna czystość powinna być moim celem życiowym w domu. Okna to ze dwa razy w roku myję. No szkoda mi czasu i energii na takie pierdoły, kurde. Siostro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2013 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 05.04.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 DPS-iu.no ja tak sie ślizgam z tym mopem od 15 lat.i wreszcie raz bym te swoją podłogę umyła:)Arnika,jak dorsz?to moja ulubiona rybka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.04.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Dorszyk.. mmm cudny smak... Takie jadam niezwykle rzadko... Tyle co złowiony.. i na patelni... Powiem że palce oblizywałam baaardzo... Ja też za sterylną podłogą nie jestem.. u nas chodzi się w butach, no albo w papciach my jako domownicy... natomiast wyszorowanie fug i kafli robiło wrażenie... tylko co z tego jak już by trzeba było szorować.. a ja raz , że nie mam siły, dwa ..nie che mi się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.04.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Zawiozłam męża dzisiaj do lekarza.. kaszlał już w święta, źle się czuł.... noo daj mi coś... ale co? Lekarka osłuchała go.. ma zapalenie oskrzeli.. antybiotyk i ACC wsiooo.. noo mało mu dała.. wytłumaczyłam mu, że bardzo chory to on nie jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.04.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.04.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Pisałam u Ciebie pytania, a tu są odp...Czyli oboje zap oskrzeli...Co się dzieje, że w tym roku oskrzela tak dziesiątkują?Ja bardzo kiedyś chorowałam na oskrzela nawet kilka/kilkanaście razy w roku.. a teraz odpukać mam spokój.. Teściowa jak była u mnie w tłusty czwartek to już kaszlałą bardzo brzydko.. od razu do lekarza nie poszła.. bo ona wie lepiej.. Teraz leży w domu, kaszle, i nic jej nie przechodzi.. wczoraj wpadliśmy, i źle wygląda.. kiedyś straciła przytomność i obudziła się na podłodze.. nie wie co się stało.. Słaba jest..Dziś ślubnego wygoniłam do lekarza.... Muszę go postawić przez te trzy dni na nogi.. Koniec.. łóżko i tyle.. Kuźwa.. gorczycy nie mam.. baniek nie mam.. Ale mam syrop z czarnego bzu i maliny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.04.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.04.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Zobaczymy jak będzie się czuł i czy mu przejdzie..Też wątpię, że zap oskrzeli da się szybko wyleczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.04.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.04.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 zapalenia w tym roku nagminne, jak ktoś infekcji takiej grypowej nie wyleży, to jak w banku. Przez 3 dni to mu się odrobinę lepiej zrobi ale w domu powinien zostać póki ma antybiotyk. A potem i na pół gwizdka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.04.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.04.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Eee tam ryby.. już przed świętami chyrlał... i w święta bardzo... W pokoju był z lekarzem.. tylko z ginem.. no i do gardła i oskrzeli mu nie zajrzał Już wczoraj leżał cały dzień w domu.. dziś wsadziłam go w auto i do przychodni... I miałam racje.. Zastanawiam się .. czy tych oskrzeli nie podarowała mu teściowa? ale to bakteryjne a nie wirusowe.. Emil też od czasu do czasu kaszle i też był u babci....... w sumie kaszle go inaczej niż męża,.... Może antybole zabiją witaminy i tran... a tak szczerze to witaminy sztuczne są.. i ja im nie wierzę, że pożytek przyniosą.. może mogą zaszkodzić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts