Arnika 08.04.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ja ma cebule pod zwałem śniegu z dachu... Kawałek tarasu starszak nie odśnieżył to i śniegu na tarasie cała masa... Boli mnie krtań albo tchawica .. koło tej kości pod gardłem.. najpierw wczoraj myślałam, że od śmiechu,, ale mnie boli.. Poszedł w ruch tantum verde i oliwa z oliwek i strepsil... Zdrowa jestem.. ale w gardle mnie drapie, boli i chrypkę mam... Będę żyła.. ale WUsia podała kiedyś miksturę i jej nie pamiętam... Na targach kupiliśmy termos.. w temp pokojowej po 24 woda miała 73*C.. Wczoraj nalałam wrzątek i wystawiłam do testowania termos na dwór.. po 9 godzinach na niskim plusie miała woda 75*C po 5- 86*C a po 22 godzinach termos na dworze rano było -5*C a woda miała 55*C... Nie jest źle.. Termos zdał egzamin.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.04.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Noo ja nie mogę.. ale rządzić mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.04.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.04.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Czarne ślady są po chodzeniu.. A starszak hałdy z tarasu wyrzucił na trawnik... Nie pracuje jeszcze.. Ale zaraz leci za badaniami i wreszcie pójdzie mam nadzieję na ten kurs.. bo mnie trafi... Jak ludzie z UP mają być cierpliwi jak przez cztery miesiące czekają na kurs zawodowy? no za co mają żyć, jak UP nie wysyła ich na szkolenia...Dobrze, ze starszak ma rodziców.. A co by było gdyby sam siebie utrzymywał i rodzinę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.04.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Jak starszak da radę, to niech z cebulowych trochę tego śniegu zabierze, tyle, żeby dały radę się przebić, nie do gołej ziemi, bo poucina im łebki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.04.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 O 30cm pisała Ewa.. ja kiedyś tak miałam, ale na szczęście śnieg się kurczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.04.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Przy cebulowych to ja bym się bała jego wpuścić.. oj bała... On ma zadanie do wykonania, siły ma .. to szufluje równo..... No i news .. starszak mówi, że węgla mamy 5-6 wiaderek... Paliliśmy 5 ton od października...' Sporo wyszło... Ale ja ciepłolubna jestem.. to też po części moja wina... ale jak nie napalił starszak przedwczoraj i było mi zimno.. to gardło boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 2 łyżki płynnego miodu2 łyżki oliwy z oliwek2 łyżki słodkiej śmietanki 30 % wymieszać i podjadać cały dzień po trochu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.04.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 o, ta misktura może być smaczna nawet Arnika, krtań to się chrypnie przede wszystkim. Czyli gardło. Od męza załapałaś i tyle. Jak poprzestaniesz na gardle, to znaczy że wersja lajtowa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 a co to za termos?? a mysmy wyladowali z psem u veta, cos zjadla wczoraj nie tak albo jakas trutke albo ta pastylka na robale tak na nia podzialala ze wymiotowala od 7 do 9 non stop co 10 minut, odwodniona, z bialymi sluzowkami i obnizona temperatura wlazla pod kroplowke plus badanie krwi plus antybiotyk witaminy , pol dnia u veta ale chyba juz jej lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.04.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.04.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 No to ja nie bardzo chrypię... To my sobie chyba wzajemnie darujemy.. Teściowa Emilowi bo też kaszlał, ale nie jest źle , więc do lekarza nie poszłam.. tam więcej zarazków... Potem mąż był u mamusi.. i jemu podarowała... Teraz mnie drapie.. trochę boli, trochę chrypię , odkaszlnę, ale wg mnie zdrowa jestem... No jak nic podaj dalej.. ...ale na tym KONIEC... !!! nie podaję dalej i nie będę chora... Marta.. to nieźle... ale wam strachu popędziła.... Ale po co antybiotyk?????????????????????? sól fizjologiczna/glukoza ew witaminy.. ale poważniej brzmi, że antybiotyk... Gdzie byliście u którego weta? No i was nieźle skrobnęło... Ale skąd trutka??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) nie mam pojecia, to sa podejrzenia weterynarza ale to tez moglo byc zupelnie cos innego bylismy w parku R.antybiotyk bo zezarla tez chyba jakies kupsko na wieczornym spacerze i to zeby zapobiec jakiemus zakazeniu bakteryjnemu dobrze, ze mama zostala u nas bo nie wiem co bym zastala po powrocie z pracy Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.04.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ale to dzisiaj byliście? Noo nieźle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.04.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 U mnie przyszła WIOSNA :wave::wave: Świeci cudne słonko, w słońcu temp 25,3*C Upraną pościel powiesiłam w słonku na dworze.. i nie musiałam czapki i kurtki zakładać jak na dwór wychodziłam.. Jak nic .. dzisiaj można kawę na tarasie wypić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.04.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.04.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ale miałam na bluzkę gruby polar :wave: Nie myślisz, że poleciałam w krótkim rękawku... Tak ciepło jest tylko na termometrze.. a w realu nie ma takiej temperatury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.04.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.04.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Hej Arniczko, u nas też wreszcie wiosna:wave: Śniegi topnieją w mgnieniu oka, krokusy kwitną- żyć się chce:D Czy szanowny Małżonek już wyzdrowiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts