Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

o, ta misktura może być smaczna nawet

Arnika, krtań to się chrypnie przede wszystkim. Czyli gardło. Od męza załapałaś i tyle. Jak poprzestaniesz na gardle, to znaczy że wersja lajtowa

pozdrawiam ;)

Ewcia w smaku słodko-mdląca więc z gatunku tych bleeeeeeeee jak dla mnie natomiast na taki suchy upierdliwy krtaniowy kaszel rewelacja cudnie łagodzi:)

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ojj TARcia.. ja nawet za drzwi bez kurtki i czapki nie wychodziłam.. W domu biegam w spodniach i w bluzce z dł rękawem.. krótki to dobry jest na lato.. A na dwór w pełniuteńkim słonku wyszłam dwa razy do sznurów w ciepłym polarze...

Przecież widziałaś mnie w sierpniu w zimowej kurtce, a w domu miałam 23-24*C w części dziennej...

Stąd już brak węgla... :mad:

Ale wolę ciepło niż oszczędność tony węgla..

Aga.. mąż jeszcze nie wyzdrowiał.. antybol nadal.. ale w pracy był.. życie.. choć pytałam czy aby na pewno chce wyjść do pracy...

WUsia.. ale ja nie mam kaszlu, tylko jakby mnie krtań/tchawica piekła tu już przy kości...

Chyba Bóg mnie pokarał.. bo raz darłam się na Emila, a on sobie nic nie robił ze mnie, drugim razem na Inkę też krzyczałam, bo Pipa poszła w las.. i ani jej to , że pańcia woła.. ślubny piał ze śmiechu.. No księżniczka ze wsi...

raczej nikt specjalnie nie podtruł bo nie ma jak, nie mam pojecia co ja trafilo, a moze pastylka na odrobaczenie, ktora dostala a ktora byla wielka, nie mam na prawde pojecia co bylo powodem

TARcia jak pies zglodnieje to chyba ruszy kazda karme??