Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jako hodowcy zaproponowano mi wstąpienie do klubu i mam spore zniżki - za 8 kg worek w sklepie życzą sobie 190 zł, a dziś dostałam rachunek na 148 zł :D O mokrej wersji nie wiem, dla mnie ważne, że nie szkodzi młodszej suczce też bardzo wrażliwej na jedzenie :yes:

Gardło mnie boli nadal.. tam gdzie obojczyki się schodzą...

Zaczęłam już kaszleć, i zastanawiam się czy siedzieć w domu nadal , czy iść się osłuchać...

Ale chora się nie czuję, temp nie mam.... oby mnie ta krtań/tchawica przestała boleć.. Psikanie na gardło nie radzi, tabletki do ssanie nic nie dają, oliwa z oliwek z psikaniem wypita też nic...

Ja tylko w samochód w garażu i do szkoły młodego dziś odwiozłam.. i z powrotem.. cały dzień w domku...

Wczoraj tylko go odebrałam, po drodze jedna sprawa do załatwienia i do babci podjechałam...

Jak nic po sklepach i mieście nie latałam.. ;no:

To ja jeszcze poczekam z tym lekarzem, bo tam zarazków więcej niż norma przewiduje...

To ja jeszcze poczekam z tym lekarzem, bo tam zarazków więcej niż norma przewiduje...

A na co chcesz czekać Wiolu?:eek: żeby się rozwinęło?:mad: I tak pewnie migdałki masz już zaatakowane, teraz kolej na oskrzela...

Marsz do lekarza- dzisiejsze powikłania są okropne:bash:

Nigdzie nie idę.. przejdzie.. jak nie to pójdę.. Nikt nie odbiera w przychodni telefonu... a przychodnie mam jakieś 14km....

Taki właśnie mam widok z okna...

Zdjęcia z przed chwili...

DSC00078.JPG

DSC00085.JPG

I zaświeciło nam słonko... oby tylko pozostało i ciepło już było...

Rano na ciepło i słonko nie zapowiadało się wcale a wcale... a tu taka niespodzianka :yes: