Arnika 21.04.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Jak przygotować rondo pod buka i horty.. i co kupić i jakie?????? Na razie mam jakieś tam krzoczki, ale ich nie chcę.. i trawa i pewnie perz.. tak jak wszędzie... Chyba trzeba by było go usunąć.. randap, widły i ręka?...? Nie mam pomysłu w ogóle na rondo i na rabatkę koło chodnika... Heeeeellllppp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.04.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 na randap za wcześnie i Depesia sie pogniewa więc jednak widły i dwie rynce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.04.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Jamles... ja nie mam siły.. starszak zajęty.. mąż w pracy.., młode od rana do wieczora w szkole i na zajęciach.. a to świństwo i tak i tak wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.04.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Jakie cudniste słonko u nas świeci... Jak jest cieplutko... Rano przed szkołą była akcja z młodym .. kupić nowe buty.. bo tak ściorał białe adidasy, do tego miał je na Pogorii wczoraj i tak je zniszczył i ubrudził masakrycznie, ze na śmietniku są lepsze... Podjechaliśmy przed szkołą na rynek i buty został zakupione.. nie bez walki i oporu.. bo nie TAKIE.. ale tak ma być i takie mu kupiliśmy i w takich ma chodzić.. oczywiście wzór młodzieżowy, z czubkiem z gumy, czarne i skórzane.. jak je zalożył, i widział, że nie odpuszczamy to już nawet poszedł w nich do szkoły.. w samochodzie już był zadowolony, a w szkole je głaskał.. No .. i słuchaj tu młodego... Biorę sprzęty i idę wertykułować trawnik... Kupiłam trawę sportową geolii w LM, dolomit na mech i azofoskę na wszystko.. Jak wyczeszę to posieję trawkę... w miejscach z mchem rozsypie dolomit... Przyjechali tez panowie poprawić markizę.. teraz nikt nie uderzy się w głowę od pałąków.. teraz jest dobrze... A wystarczyło od razu zmienić i przywieźć jeden dynks do tej markizy i wszystko było by super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.04.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Nie gadacie ze mną Pochwalę się co zrobiłam.. Starszak skończył wertykulację, ja rozsypałam dolomit i posiałam trawę w brakujących miejscach... Mąż z chłopakami wyszorowali taras , potem użyli myjki ciśnieniowej.... Niby niewiele.. ale dopiero zaczęliśmy po 18.00... Wcześniej ważności załatwiałam i nie miałam czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.04.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 gadamy znaczy ja generalnie ograniczam się do czytania:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.04.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 A palce Cie bolą?? WUśku co u Ciebie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.04.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 a powoli sobie żyję i szlag mnie trafia jak pogoda a ja w robocie a na placu nic nie zrobione:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 A mnie szlag trafia jak robię, robię i zdążyć nijak nie mogę. Zawsze jakis szlag się znajdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.04.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Co mam gadać. Ja dziś mięzy jedną a drugą pracą znalazłam godzinkę na pielenie A co z rondem zrobić, nie mam pojecia. pewnie bym wsadziła karaganę, ładnie wygląda, prawie jak wierzba a nie ma pechowatości wierzby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.04.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Ewa.. pytałam Dziewczyn co się na zielonym znają... Na rondzie ma być buk szczepiony na pniu pendula, jakaś hortensja, ale nie wiem jaka, i więcej wiem, ze nic nie wiem... Mam trawę albo perz (dla mnie to trawa...) i trzeba albo randapem albo wyrwać.. ale nie che mi się i nie dam rady przekopać.. Wcale mi się nie che tego ronda robić... ale muszę bo straszy.. Zaczynają u nas brzozy kwitnąć, ja tego nie widzę... ale starszak kaszle i kicha i smarka.. singular zaczął łykać i widzę, że nie pomaga... do alergologa się nie dostanie... a leki jak w tym filmie nie przepisze żaden lekarz bo nie jest specjalistą, a do specjalisty się nie dostanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.04.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 no to dlaczego sterydu w zapasie nie ma? zyrtec jest bez recepty a steryd do nosa niech mu przepisze rodzinny, najlpeszy (avamys) i tak jest na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.04.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Zyrtek mam...Awamys się skończył.. Mam jeszcze Atrovent N , Simbicort , i nie pamiętam czy to moje czy starszaka MiflonideJak go zacznie kaszleć to nikt spać nie będzie mógł...Jutro do lekarza.. tylko co ona mu da.. jak nic nie może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.04.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.04.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Naklikałam z rańca posta .. i go nie ma.. Witam Państwo Noc przespana, starszak dostał wziewy.. jego były Atrovent N i Miflonide. Kaszel ustąpił.. Musi pójść do lekarza.. ale ma dość sporo spraw do załatwienia... Ja już podlałam ogródek, wyplewiłam dwie rabatki .. i padam na pyszczek... TARcia... rozumiem , że w pracy.. ????? Kliknij na temat ronda... co tamm posadzić.. tylko rzadko, bo nie chcę buszu mieć... kamykami przykryję albo w najgorszym wypadku korą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.04.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 a ja sobie wczoraj popoludnie z dzieciakami na tarasie spedzilam, zadanie zrobily i obiadek sobie zjedlismy, trampolina ustawiona , hustawki powieszone , krzaki obciete , trawa zwertykulowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.04.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 No to też poszalałaś Super jest mieć tarasik Nam wczoraj markizowi poprawili markizę, jest teraz dużo wyżej, w głowę się nikt nie uderzy... Zaraz się pizdruję i jadę na wykład pani o Aspergerze... cokolwiek to jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.04.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.04.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 OKi to wrzucę rondo do ogrodowego.... Ale wieczorkiem... TARcia .. czyżbyś okna myła.. znaczy T??? Co Was skłoniło jak tak..A trawę to ja mogę wertykulować.. lubię... nawet swój wezmę jak nie masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.04.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts