Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Jak przygotować rondo pod buka i horty.. i co kupić i jakie??????

Na razie mam jakieś tam krzoczki, ale ich nie chcę.. i trawa i pewnie perz.. tak jak wszędzie... Chyba trzeba by było go usunąć.. randap, widły i ręka?...?

Nie mam pomysłu w ogóle na rondo i na rabatkę koło chodnika...

Heeeeellllppp...

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jakie cudniste słonko u nas świeci...

Jak jest cieplutko...

Rano przed szkołą była akcja z młodym .. kupić nowe buty.. bo tak ściorał białe adidasy, do tego miał je na Pogorii wczoraj i tak je zniszczył i ubrudził masakrycznie, ze na śmietniku są lepsze... Podjechaliśmy przed szkołą na rynek i buty został zakupione.. nie bez walki i oporu.. bo nie TAKIE.. ale tak ma być i takie mu kupiliśmy i w takich ma chodzić.. oczywiście wzór młodzieżowy, z czubkiem z gumy, czarne i skórzane.. jak je zalożył, i widział, że nie odpuszczamy to już nawet poszedł w nich do szkoły.. w samochodzie już był zadowolony, a w szkole je głaskał..

No .. i słuchaj tu młodego...

Biorę sprzęty i idę wertykułować trawnik...

Kupiłam trawę sportową geolii w LM, dolomit na mech i azofoskę na wszystko..

Jak wyczeszę to posieję trawkę... w miejscach z mchem rozsypie dolomit...

Przyjechali tez panowie poprawić markizę.. teraz nikt nie uderzy się w głowę od pałąków.. teraz jest dobrze... A wystarczyło od razu zmienić i przywieźć jeden dynks do tej markizy i wszystko było by super...

Nie gadacie ze mną:(

Pochwalę się co zrobiłam..

Starszak skończył wertykulację, ja rozsypałam dolomit i posiałam trawę w brakujących miejscach...

Mąż z chłopakami wyszorowali taras , potem użyli myjki ciśnieniowej....

Niby niewiele.. ale dopiero zaczęliśmy po 18.00...

Wcześniej ważności załatwiałam i nie miałam czasu...

Co mam gadać. Ja dziś mięzy jedną a drugą pracą znalazłam godzinkę na pielenie :)

A co z rondem zrobić, nie mam pojecia. pewnie bym wsadziła karaganę, ładnie wygląda, prawie jak wierzba a nie ma pechowatości wierzby ;)

Ewa.. pytałam Dziewczyn co się na zielonym znają... Na rondzie ma być buk szczepiony na pniu pendula, jakaś hortensja, ale nie wiem jaka, i więcej wiem, ze nic nie wiem...

Mam trawę albo perz (dla mnie to trawa...;)) i trzeba albo randapem albo wyrwać.. ale nie che mi się i nie dam rady przekopać.. Wcale mi się nie che tego ronda robić... ale muszę bo straszy..

Zaczynają u nas brzozy kwitnąć, ja tego nie widzę... ale starszak kaszle i kicha i smarka.. singular zaczął łykać i widzę, że nie pomaga... do alergologa się nie dostanie... a leki jak w tym filmie nie przepisze żaden lekarz bo nie jest specjalistą, a do specjalisty się nie dostanie...

Naklikałam z rańca posta .. i go nie ma.. :eek:

Witam Państwo :)

Noc przespana, starszak dostał wziewy.. jego były Atrovent N i Miflonide. Kaszel ustąpił..

Musi pójść do lekarza.. ale ma dość sporo spraw do załatwienia...

Ja już podlałam ogródek, wyplewiłam dwie rabatki .. i padam na pyszczek...

TARcia... rozumiem , że w pracy.. ?????

Kliknij na temat ronda... co tamm posadzić.. tylko rzadko, bo nie chcę buszu mieć... kamykami przykryję albo w najgorszym wypadku korą...