Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No ja się trawą też nie przejmuję, jedzeniem zresztą takoż.! Właśnie robię wszystko, żeby tej trawy zostało mniej niż dotychczas i powoli zaczynam wygrywać :yes: A do jedzenia mam truskawki, maliny rzodkiewkę, marchew i cebulę. Reszta to albo ... albo ...

Noo tak.. wizki były, ale się zgubiły... i nie wiem już gdzie szukać..

Wiem z pewnością, że mają być dwie roślinki.. buk i horta(ale która?) i wiem, ze nic nie wiem...

No i czy mam przekopać i wyjąć perz czyli całe rondo czy zakryć mata.. wcześniej pryskając randapem.. co zrobić?

Kret nie zje, on się żywi robalami i pędrakami, pożyteczny jest bardzo, bo niszczy szkodniki, zwłaszcza te ohydne tłuste białe larwy chrząszczy.

Szkoda tylko, że te kopce robi, skubany...

A na naornice są sposoby. ;)

TARcia... znalazłam na mailu... może nie pamiętałam bo wtedy baaardzo zepsuta byłam...

Braza.. ja mam włókninę, tą grubą.. nie wyobrażam sobie ściągać całej darni i ją usuwać z takiej powierzchni.. poszłam na łatwiznę.. miałam wysypać to korą, ale jakoś tak zeszło i korą nie wysypałam.. za to trawy sie pozbędę .. i o to mnie chodziło..

Zdania są naprawdę podzielone..

Gosia.. jest za i przeciw.. ale ja bym się chwastów ręcznie nie pozbyła i perzu.. chociaż ta cholera wychodzi pomimo maty...

Witam się z Państwem..:)

TARcia .. a jakby nifidoformisy zastąpić kosówkami czy innymi niskimi sosnami? Bardziej mi się podobają... Nifidki mam z tyłu i już mi wystarczy...